Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AnjunaBosco

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Remek, sajnos nem beágyazható videót találtunk, amely szépen összefoglalja, hányszor segítették a 2009/2010-es BL-szezonban a játékvezetők José Mourinho akkori csapatát, az Intert. Fogalmunk sincs, hogy történhetett, hogy egy teljes szezonon át ilyen tendenciózusan tévedtek…..
Hogy is lehetne összefoglalni a legjobban ezt a szerdai BL-elődöntőt? Talán úgy, hogy kilencven percen át etettük Mourinhóval és gyermekeivel a portugál "mester" saját kakiját, miközben bebizonyítottuk, hogy ki a jobb csapat, ki a világ legjobb játékosa, és ki a legjobb…..
Ha már simán megszereztük a kupát a verhetetlennek hitt Barcelona elől, kipróbáltuk, hogy mit is bír. Negyed ötkor a Cibeles felé menet Sergio Ramos tesztelte le, hogy egy busz kárt tud-e tenni benne.        Itt még egészben a kupa, Ramos kezében. Inkább…..
AnjunaBosco 2011.04.21 13:22:36
@blah: olyan aranyos, ahogy egyből anyázni próbálsz. nem baj az, legalább ennyi boldogság legyen az életedben :)

most ti tényleg ki vagytok akadva azon, hogy milyen játékkal nyert a real?
nem tudom fejből a statisztikákat, de szerintem több kapura tartó lövése volt a 120 perc alatt, mint a spanyol válogatottnak, akik 8 lőtt góllal nyertek meg egy VB-t. az nem volt szánalmas? :)

ennyi sekélyes gondolkodású nímandot.
Nem kell bánatosan a távoli múltba révedni, hogy keressünk egy madridi csapatot, amelyik alázta a Barcelonát, íme a legutóbbi: Casillas – Sergio Ramos, Pepe, Heinze, Marcelo, M. Diarra, Gago, Sneijder, Guti (Robinho, 72.), Robben (G. Higuaín, 62.), Raúl (Van Nistelrooy, 76.).…..
úton vagyunk hazafelé az Amsterdam Dance Event-ről de kaptunk egy hírt amit azonnal posztolni kell, nem várhat holnapig ;) bár a DJ Mag TOP100 győztesét hivatalosan csak szerdán hirdetik ki Londonban a Ministry of Sound-ban rendezett nagy bulin de, ahogy minden évben, az idén is…..
Oly sok viszály után az áprilisi premier óta talán most először lehet azt olvasni az Apple online boltjában az iPadek listázása mellett, hogy free shipping 24 órán belül szállítják. A közelmúltig hét-tíznapos várakozási idővel kellett számolni, ami aztán…..
Folyton azt kérditek, mikor érkezik meg a 4-es modell Magyarországra, én meg csak annyit tudok válaszolni, hogy nem tudom. Egy idő után azonban elértek egy kritikus szintet a kérdések, azért úgy döntöttem, nyomást gyakorlok a különböző információs csatornáimra, hogy…..
Úgy látszik, a kánikula többekből is kihozza az állatot. Az biztosan valami fatális véletlen, hogy Károly levelének negatív főszereplője egy BMW X6-ost hajt, de itt a bizonyíték, hogy nem kell feltétlenül sok ész ahhoz, hogy valaki mocskosul gazdag legyen. Persze az is lehet, hogy…..
AnjunaBosco 2010.07.18 09:56:17
Nos,

az igazság az, hogy X6-ost tényleg csak 2 féle ember vesz. van az egyik, aki ez a fajta önelégült ótvar szar ember, plusz a másik kedvencem, az apuci édes kislánya vagy felesége, akik még a kormány mögül se látnak ki, és még egy párhuzamos parkolásra sem lennének képesek egy biciklivel sem, nem, hogy egy ekkora autóval.

Persze van még egy kisebb százalék, mondjuk 0.0001%, akiknek tényleg tetszik az autó, és megveszik.

Értelmes ember, igazi autóra veri el azt a feles 20 milkát, nem matchboxra.

Az ilyen ótvar szar konzumidióta emberekből meg ugye senki nem nézi ki a sült krumplinál több IQ-t, szóval teljesen rendben van a poszt ilyen szempontból. Attól, mert van itt pár agyhalott birka ember még, aki ezeket próbálja védeni, hát istenem, aki hülye haljon meg.

Nekem rendőrös storym van tegnapról. Ugye megjött ez a hatalmas eső, én meg pont ide leugrottam a kis boltba egy kóláért. Látom, hogy egy rendőrautó, az a nagyobbik, ford transit begyűjtő fajta felparkol a járdára, de nem csak úgy ímmel-ámmal, hanem telibe keresztbe, hogy még véletlenül se férjen el senki mellettük, viszont ők így nem fognak megázni. Pont jött egy kismama, akinek le kellett tolnia a babakocsiját az úttestre, hogy elférjen. Na, én gondoltam ez remek kis fotó lesz, le is fényképezem már, rendszámmal együtt. Csak nem vettem észre, hogy a sofőr nem ment be a boltba, így látta mit csinálok, és azonnal kiszállt, hogy igazoltasson és rám szóljon, hogy éppen a hatóság ellen követek el bűncselekményt. Papírjaim nem voltak nálam, mivel pont a kisbolt felett lakom. Így már azt is felajánlotta a gyökér parasztja, hogy bevisznek, mert nem tudom igazoltatni a személyazonosságom...

Nah, ezt magyarázzátok meg ti phaszok, akik védtétek a BMW-eseket.
AnjunaBosco 2010.07.18 09:57:50