Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fuakjs11 (törölt)

0 bejegyzést írt és 228 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy normális jogállamban a rendőrség szerepe arra kellene, hogy korlátozódjon, hogy a társadalmi normák felett őrködjön. A törvények betartatása és az ésszerűség egymást átölelve kellene, hogy érvényesüljön cselekedeteikben. Ozora. Lehet hallani az ozorai fesztről ezt-azt.…..
fuakjs11 (törölt) 2012.08.10 14:46:27
Kedves balfasz,
ez egy rendvédelmi szerv, és mint olyan, erősen hierarchikus felépítésű.
Hovatovább, a piramis tetején egy minisztériumban ülő politikus van. Vagy több.

Amúgy kibaszott lelombozó minden nap olvasni az indexen, hogy az un. értelmiség PONTOSAN arra és úgy reagál, ahogy azt a fideszes pöcsök eltervezték.
Asszem tényleg vége van.

De hogy ne csak lebasszak most az egyszer, elmondom mire figyelj.
Csinálnak ezek a faszok valami égbekiáltó mocsokságot, aztán úgy terelik a közvéleményt, hogy ne a lényegről, hanem morális kérdésekről essen szó. Olyanokról, amikben NINCS jó válasz, viszont kurvajól elvitatkoztok rajta hónapokig, amíg kilopják a lábatok alól a talajt (ez amúgy nem csak költészet, majd nézzétek meg mi lesz amikor megszűnik a földvásárlási moratórium).
Példák:
- füvezhessünk vagy ne füvezhessünk
- halálbüntetés visszaállítása
- egykulcsos vs többkulcsos adórendszer

De felhívom a figyelmedet még egy érdekességre, csak hogy ontopic is legyek.
Felmerül a kérdés, miért nem a Sziget. A KONKRÉT okot nyilván nem tudjuk.
De azt igen, hogy történt a mosdatás. Emlékszünk még a (múltheti talán) hírre, miszerint valahol ÉK-en lefoglaltak kurvasok drogot, ezért nem lesz drog a SZIGETEN? (konkrétan benne volt a hírekben, hogy a Szigeten nem lesz.) Így tehát oda már nem is kell menni, ugyebár. Gondolom GK jattol rendesen.

Ne legyetek birkák, csak ezt kérem.
Üdvözletem!                Egy olyan dolog miatt írok ebbe a blogba,amely már-már a nevetséges és/vagy pedig az óvodás kategóriába tartozik,de mégis valahogy-hosszú évek után -kezdek a dologtól tartani!Az egyik hipermarketben dolgozom, ahol nem csak a nagy dolgok…..
Közeledik az iskola és én egyre jobban sajnálom a nagyfiam. Persze ezt neki nem mondom, próbálom tartani benne a lelket, meggyőzni arról, miért kell mindenképp megtanulnia, hogy hol termelnek a legtöbb burgonyát a világon (hátha következő életében krumplibogár lesz), vagy hogy egy…..
Sziasztok!   Az a helyzet, hogy igazából nincs nagy problémám a munkahelyemmel, normális munkatársak, normális vezetőség, amennyire ez lehetséges, nem akarnak kirúgni sem, nem terrorizálnak bennünket. Ellenben most, az Olimpia alatt megszaporodtak a leb..ások, a kisebb…..
fuakjs11 (törölt) 2012.08.09 13:23:47
@Before: mozgatja a faszomat.
Itt arról van szó, mint anno a gimiben: legitimálni akarja a dolgot, hogy jöhessen egy kis lógás.

Az összes pöcs alig várja hogy a főnök is rácuppanjon, mert akkor már neki is lehet.

Kultúrhelyen 1 embert kineveznek (irodavezetőt/titkárnőt) aki szól, ha jelentős magyar esemény jön. Ekkor mindenki megnézi a TV-n, pár pacsi aztán vissza a gályára.

Dolgozzatok basszátokmeg.
„Én azért nem hatódtam meg, mert annyira meghatódott a műsorvezetőnő, hogy már zavart... Ez iszonyat volt!... Ott lettem volna, izé, mikrofonnak megnyomom a köhögő gombját, két pofon, és elengedem, na, most beszélhet...” – mondotta Bochkor Gábor saját hangját kedvelő…..
Naiv ügyfél belefutott az egyik legklasszikusabb számítástechnikai malőrbe, amikor a neki berendelt egyelten termék hibás, ezért aztán cserélni se tudják: Úgy döntöttem beszerzek egy tintasugaras nyomtatót. Választásom a HP Photosmart 5510-re esett, nem utolsó sorban azért,…..
fuakjs11 (törölt) 2012.08.03 14:20:27
@parkolok.com: nagyon örülünk, hogy nagy király vagy a szemétszedés bizniszben.

Sajnos sok közöd nincs a fogyasztói jogokhoz, jogszabályokhoz és a számítástechnikai termékek kereskedelméhez.
Kedves Despota és kedves Olvasók! Több éve, hogy ez a történet megesett velem, így már semmi aktualitása, de tanulságként megosztom veletek.10 évig voltam pénztáros az egyik helyi multinál. Ez alatt az idő alatt soha, hangsúlyozom, egyetlen egyszer sem volt se hiányom, se…..
Gyakori a bulvárújságoknál, hogy úgy próbálják eladni magukat mintha érdekelné őket az ember véleménye. Az igényesebb termékek tényleg kimennek az utcára, lefotóznak pár embert, majd írnak belőle valamit. Az igánytelenebbek, mint a Metropol, fogják és ugyanazokat a képeket…..
Könnyen lehet, hogy a mai posztért kapok majd hideget-meleget, de mégis kiteszem Judit levelét, mert azt gondolom, a blog olvasói és hozzászólói (vagyis Ti) számtalanszor bebizonyítottátok már, hogy igazi közösségként működtök. Márpedig itt most egy fiatal lány kér tanácsot,…..
fuakjs11 (törölt) 2012.08.02 13:41:01
@Határátkelő: Te egy igazi hazug fasz vagy.
Szóval ha ide írja a tutit egy intelligens, négy nyelven beszélő CEO (merthogy ő is így indult anno), ám neked nem jön be az arrogáns, megmondós stílus, akkor te ezt kitörlöd?
Inkább a seggedet törölgesd, miután feldugtad magadnak a hülye blogodat.

Hogy ilyenek nem írnak? Főleg nem így?
Nem a faszt nem. Csak azok nem így csinálják, akiknek az internet az életük része. Ami kurva szánalmas, ha belegondolsz.
Tíz perce felugrasz, leoltasz pár csicskát oszt kész.
fuakjs11 (törölt) 2012.08.02 13:54:15
@bpetya75: A kutya nem szólt hozzád, te senkiházi.
Azt oké, hogy ahol a csöveket fektetik nem autózhatunk. De miért kellett így megkavarni mindenhol a forgalmat? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Orbán Viktor miniszterelnök nyári "koncertkörútján", valamikor a gyógyszerészekkel és a borászokkal folytatott diskurzusa között a jövő ifjúságát autentikusan képviselő Fidelitas vezetéssel is találkozott. A miniszterelnök hosszasan beszélt a felsőoktatással kapcsolatos…..
  Az államilag támogatott keretszámok brutális megvágásának eredményeként az intézkedés ellen tiltakozókkal szemben megindult a hőbörgés a másik oldalon is: „Úgy van, minek ide ennyi diplomás, még egy villanykörtét se tudnak becsavarni, aztán elmennek külföldre mosogatni a…..
fuakjs11 (törölt) 2012.07.27 13:30:23
@odabas: Te trollkodsz, ugye?
Mert ha nem, olyan hülye vagy bazmeg, hogy azt még én magam is nehezen hiszem el. Pedig láttam már cifrákat.
fuakjs11 (törölt) 2012.07.27 13:36:15
@kpityu2: Csak aztán ne sírj, amikor kiraknak a jogászok házból, amit felépíttettél az kőműveseddel.
Te balfasz.
Kiemelkedően sokat, jövedelmük 36 százalékát költik a magyarok lakhatásra – derült ki a Nielsen piackutató internetes felméréséből. Ez a mutató messze meghaladja az európai átlagot, de ami még meglepőbb, hogy ez az adat a régióban is kirívónak számít. Ez felveti bennem azt…..
fuakjs11 (törölt) 2012.07.27 12:23:52
@CyberPunK: egy nagy lófaszt tudod te eltartani magadat. Ez ebből a kommentedből is látszik.
Plusz egész nap itt pötyögöd befele a hülyeségeidet.
Csinálj inkább valami hasznosat.
Orbán Viktor – és a Fidesz vezető politikusai – jelentős foglalkoztatás növekedést, valamint javuló gazdasági teljesítményt várnak a munkahelyvédelmi akciótervtől. Ez nem lesz egyszerű. Mi is úgy gondoljuk, hogy már a program megvalósulása is kétséges. Azok után…..
fuakjs11 (törölt) 2012.07.26 16:39:48
@Lucky Larry Silverstein: Az egyszerű te vagy. Sajnos ez gyakran párosul magabiztossággal, mint esetedben is.
Lelki - és egyben testi - fejlődésem egyik fontos állomása a testedzés. Körülbelül 25 évig éltem rendszeres sportolás nélkül..... Számomra ennek egyik kimerítő formája a futás. Margitsziget, 5350 méter, ugyan nem egy 800 km-es zarándokút, de fejlődés szempontjából…..
fuakjs11 (törölt) 2012.07.25 23:34:48
M. szóváltásba keveredett a Nyugati téri McDonald's egyik helyi nagymenőjével, miután megkérdeztete, hogy az miért nem köszönt nekik. Sajnos nem alakult ki jófajta bémúvis tömegverekedés rakkendroll aláfestéssel, csak a bunkóparasztozásig jutottak el. Egy biztonsági őr azért…..
fuakjs11 (törölt) 2012.07.25 08:18:36
@873ujr3rk: nem fogod elhinni, voltam már ebben az országban postán normális sorban.
Álltunk benne vagy 10-15-en.

És bazmeg bejön a szakadt prolija, és nem olvassa le hogy miafaszvan, hanem megy előre az ürülő pénztárhoz.

Persze hátrazavartam a gecibe, de igazából a szívét téptem volna ki.
Többször is értekeztünk a blog hasábjain arról, hogy az arabok már az olaj utáni életre készülnek. Az fekete aranyból származó dollárokat okosan és ügyesen fektetik be, ezt még akkor is bizton lehet állítani, ha néha belefutnak egy-egy rossz döntésbe. (Reméljük, senki sem…..
Ha az ember politikáról beszél, akkor általában két mondattal találkozhat: „Itt úgyse fog semmi változni, amíg ezek el nem takarodnak!”. Illetve: „A politikusokat nem érdeklik az emberek.”.  Ezt a két mítoszt maga a politika kreálta – talán nem szándékosan, talán még a…..
Új büntetőjogi kategóriát javaslok bevezetni, egy új bűncselekményt: visszaélés minőségi élelemmel. Aki minőségi élelmet termeszt, előállít, megszerez, tart, az országba behoz, onnan kivisz, vagy az ország területén átvisz, bűntettet követ el, és öt évig terjedő…..
Elveszíthetnék az állami albérletet, elvehetnék tőlük a gyerekeket és végső esetben akár börtönbe is kerülhetnének azok a problémás családokban élő szülők, akik nem tartanak be bizonyos alapvető társadalmi normákat - Nagy-Britanniában. A brit kormány a tavaly…..
Végre egy közös ellenségkép, amihez minden ember egyetemlegesen csatlakozhat. A robotok könyörtelenül menetelnek előre a nagyobb Tescókban, és önkiszolgáló pénztár néven sorra veszik el az ártatlan humanoidok munkáját. Ráadásul csak félig, úgyhogy a vásárlóknak maguknak…..
Kigondoltam A dinnyeipar titkai 2012.07.20 15:16:00
 Az uborkaszezon után jön a dinnyeszezon, a lényeg, hogy a víztartalom 90% felett legyen! Dinnyét ennék! -hangzik fel a sokat hallott óhaj, az ember ilyenkor elindul a dinnyeboltba, már ha olyan hülye, és képes cipekedni valakiért. A dinnyeboltok kínálata ezerszínű, kis dinnye, nagy…..
A rendőrség letartóztatta Csatáry Lászlót, akit azzal vádolnak, hogy több mint 15 ezer zsidó származású állampolgár kivégzésében bűnrészes, illetve, hogy részt vett többük megkínzásában. Első ránézésre nem lehet kétséges a börtön. Ma Magyarországon szabadlábon él…..
Miben jobbak a férfiak, miben lehetnek sikeresebbek, győzhetnek-e egy vitában egy hölggyel szemben, és hogyan lehetnek képesek harmonikus párkapcsolatba lépni? Egyre több anya neveli egyedül fiát, akit óvónénik, tanítónénik, tanárnők, majd barátnők vesznek körül. Hol a minta egy férfinak a férfivá…..