Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mofokarcsi

260 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik cimborám egy barcelonai lemezboltból mentette ki ezt az EP-t és nagy vigyor kíséretében ajánlotta nekem. Több se kellett, hogy meghallgassam, a mesés bortító pedig csak tovább fokozta kíváncsiságom. A száraz tények: az EP a Modeselektor kiadójánál, a…..
Csak nem akar kihalni a new-wave/post-punk/electropop vonal, ékes bizonyíték erre például a Burn The Negative debütalbuma, az In The Atmosphere. Az irány most már persze nem az a bizonyos harsány és vagány dance-punk cucc, amit a Rapture képviselt, hanem a napjainkba talán jobban…..
Művészetek Palotája, ilyen tag is van a már a Mofokarcsi blogon! Az apropó pedig Harcsa Veronika és Márkos Albert jegyezte filmzene, amit az Utolsó Időkhöz írtak és amit kicsit továbbgondolva, a film kiragadott jeleneteivel a vizuálban, adtak elő a világ egyik, ha nem a legjobb…..
No, ez a beszámoló sem készült el valami gyorsan, attól elnézést, akit érdekelt volna már. Egyébként most már szinte biztos, hogy nem hagyok ki egyetlen RYN bulit se, mert érdekelnek az újdonságok és a szokatlan zenék, de ezt bizonyára levágta már minden ide látogató.Rutinosan…..
MOFOKARCSI Holnap. A38. 1000 HUF 2009.10.14 14:56:00
Soron következő lemez a mára unásig agyoncsépelt electro stílus ikszedik példánya. Az ok, amiért felkerült ide ajánlóba, valójában az a Waxdolls anyagát fűtő, jó tömény szexualitás, ezek nem csak nyalókát szopogatnak. A zenei körítés semmi esetre sem nevezhető…..
Előre szaladtam ezzel az írással, hiszen csak októberre várható hivatalosan a Place To Bury Strangers második indie-zaj-garázs lemeze. A Jesus And Mary Chain / My Bloody Valentine hangzását sikerrel reprodukáló, itt-ott felturbósító New York-i bandával nem egyszer…..
MOFOKARCSI Maps - Turning The Mind 2009.09.28 01:16:00
A Maps valójában egyetlen arc terméke. Őt James Chapmannek hívják és a Mute adja ki munkáit. Előző lemeze, a We Can Create meglehetősen egyedi világú, egyben bosszantóan tömény hallgatnivaló volt: szép, de igen erősen melankolikus számok voltak rajta végig, ez a szilárd…..
Muhaha. Mostanában újra téma az ezerarcú Steven Seagal. Pár hete tudom csak, hogy muzsikál, ilyen enyhén blues-os, de azért jó populáris cuccai vannak, ez a klip meg, gondolom én, még szélesebb rétegeket céloz meg. Élvezzétek...
Pont elutazásom előtt volt szerencsém megtekinteni a Real Your Nature nevezetű partysorozat első epizódját, ezért is váratott ennyit magára a beszámolóm. Akár pár héttel ezelőtt is nagy összegben fogadtam volna arra, hogy én hip-hop rendezvényre a lában be nem teszem, de hát…..
Köszi, Kultblog!..
MOFOKARCSI Mindjárt jövök 2009.09.17 02:31:00
De most már tényleg. Hétvégén még nyaralok egy utolsót, aztán mese nincs, jönnek a lemezek, volt egy pár...
Idén sem úsztam meg persze, ki kellett nézni. Arról itt nem írnék, hogy 1) hány ismerőssel futottam össze, 2) mennyi fröccsöt ittam, 3) mennyi fényt ittam (trendi mi? azért meg kell itt említenem, hogy a sarki fényt jobban szerettem), illetve 4) mennyire kibaszottul drága már…..
mofokarcsi 2009.08.15 21:52:42
MOFOKARCSI Mulattam Aligán 2009.08.03 22:32:00
Az idei nyár egyik legjobban várt bulija működött, jó volt. Alapvetően kívánatos volt már egy olyan táncos eseményre lenézni, ami se szervezőileg, se helyileg, se közönségileg nincsen túljáratva. A Girls & Mathematics stábja másodszor rendezte meg ezt a bulit és még…..
Balaton Sound bérletemtől megváltam idén, mivel egy: nem jött össze a jó szállás, kettő: számomra minden idők legérdektelenebb line-upjával nem tudtam mit kezdeni. Úgyhogy körbenéztem kicsit, merrefelé lehetne még fesztiválozni, lehetőleg olyan helyen, ahol víz is van a…..
MOFOKARCSI Clark - Totems Flare 2009.07.02 15:16:00
Clark a Turning Dragon című lemezével egy életre szívembe zárta magát, tehát alig vártam az új anyagot. Az előzetesnek szánt Growls Gardenen ugyan csak a címadó volt emlékezetes, de az nagyon, Clark pedig helyesen úgy döntött, hogy csak azt az egy tracket viszi át az új albumba.…..
MOFOKARCSI Toob - Push Me, Pull You 2009.07.02 14:57:00
Sok új zenét nem hallgattam az utóbbi hetekben, de amit igen, azt viszonylag sok alkalommal, újra és újra. Egyikük a Toob, szerintem gyönyörű című lemeze volt. Ez se mai hír amúgy, hiszen az album tavalyi évjáratú, magam pedig először legalább három hónapja vettem elő. Az…..
Sziasztok. A Mokka Cuka 1000 HUF-os, sztárfellépős bulijaitól alapesetben kíméljen meg mindenkit a jóisten, akkora tömegnyomor várható, meg persze tudom, a tavalyi A38-as buliban kellett volna elcsípni (nem csíptem) a szettjüket, meg lesz Freeland is tuti, de basszus, hetek óta…..
MOFOKARCSI Motor - Metal Machine 2009.06.11 01:20:00
A Motor jellegzetes, zakatoló hangjával valahol az első és a második album kiadása között ismerkedtem meg és gyakorlatilag azóta nem tudom kiverni a fejemből, még ha időnként háttérbe is húzódik. A 2007-es szigetes koncert volt a méltó csúcspont a viszonyunkban, azóta én…..
Már megint jó előre mondom, mi van, hiszen ez csak júniusban jelenik meg, de hát nincsen ebben semmi különös már, bár a miénkénél fejlettebbnek mondott demokráciákban csúnyán lelőtték volna a netemet ezért, mármint, hogy én és még jó sok virtuális cimborám idő előtt…..
Régen írtam ide beszámolót, bár alapvetően nem azért, mert semerre se jártam a legutóbbi óta, hanem mert azokról egy fél bekezdésnyi gondolatom se volt azon túl, hogy jó, avagy rossz volt a történet. Na mára megtört a jég, lehet örülni. Az élmény egészen friss, tegnap…..
MOFOKARCSI Az új Nathan Fake 2009.05.15 11:36:00
Végre már, kiáltottam fel örömömben, amint megpillantottam az új EP, a Hard Islands borítóját. Nathan Fake és a munkáit kiadó Border Community az ínyencek zenéje volt mindig is, hozzá(juk) hasonló okos house muzsikát kevesen gyártanak. Nathan Fake a színtér egyik legcukibb…..