Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bobbymate

155 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tartalmas év áll mögöttünk. Annyi mindent kaptunk az arcunkba, hogy szinte lehetetlen felsorolni mindent, mi mégis megpróbálkozunk vele! 2013 filmes összegzésének első részében a tíz legjobb B kategóriájú - vagy annak tűnő - alkotását szedtük össze! Tessék…..
A Marvel Moziverzum eddigi legőrültebb, legkülöncebb darabja lehet ez a James Gunn (Slither, Super) rendezte űrkomédia, melyben egy Ronan (Lee Pace) névre hallgató intergalaktikus rosszfiú az egész univerzumot fenyegető kegytárgyak összegyűjtésén fáradozik (ahogy azt a…..
bobbymate 2014.01.02 16:53:44
Dario Argento, a horrorfilmek mestere visszatért, és a vámpírok most első ízben 3D-ben mélyeszthetik fogaikat áldozataik nyakába – a Dracula 3D, a 2012 Cannes-i Filmfesztivál hivatalos választottja október 4-kerül az amerikai mozikba. Egy újabb előzetes és a hivatalos moziplakát…..
Corey Taylor a Slipknot és a Stone Sour frontembere a Nerdist-nek adott interjút melyben a tíz szívéhez legközelebb álló szellemes filmről mesél. A lista érdekes vannak közte elég meglepő résztvevők is! ..
Sajnos még korai az öröm, az előzetes még nem jelenti azt, hogy nemsokára láthatunk a mozikban egy gyilkos mókusos horrort, de lehet, hogy idővel be fog futni. Jelen állás szerint ugyanis az Őrség-sorozat első epizódjaival befutó, majd az amerikai névjegyét a Wanteddel letevő…..
Legalábbis a Jamie Edwards-nak a RED 2 végett adott interjú alatt, úgy viselkedik, mint akinek semmi kedve nincs az egészhez (valószínűleg így is van)! Folyamatosan megjegyzéseket tesz az interjúban elhangzó - szerinte - hülye kérdésekre és a filmről is megvan a maga véleménye.…..
Filmkalauz ínyenceknek Creed 2013.07.25 22:56:07
Ugyan több Rocky Balboa film nem készül, de ez nem jelenti azt, hogy Sylvester Stallone nem fog többé bokszolni. Hamarosan Robert De Niro ellen lép a szorítóba a Grudge Match-ben és a Creed-ben ismét eljátszhatja Rocky-t. Az MGM úgy véli, hogy kell és igény van egy spin off filmre.…..
A Bloodsport remaket végül James McTeigue (Ninja Assasin, V for Vendetta) rendezi, a forgatókönyv a Taken egyik mesterétől érkezik. Ezúttal a Vale Tudo lesz a középpontban. Közben Stephen Fung (Tai Chi Zero) nekiül majd a Kickboxer, szintén Van Damme-film, remake rendezésének.…..
A legfrissebb hírek szerint a Batman Beyond ágon vinnék tovább a történetet, amikor is Bruce Wayne helyét egy fiatal tinédzser - név szerint Terry McGinnis - veszi át egy Neo Gotham nevű a régi Gotham-hez hasonló csak futurisztikusabb városban. Tehát valahol ott folytatnák ahol a…..
Végre itt az első előzetes a Stallone/Schwarzenegger közös filmnek, amiben egy szuperdurva börtönből kell megszökniük. Nagyon jónak néz ki! Bemutató Októberben. ..
Már az előzetes alapján is több sebből vérzik a Rober De Niro és John Travolta főszereplésével készült Killing Season. A történet már önmagában nevetséges: Benjamin Ford (De Niro) amerikai veterán, aki az Appalache hegységbe vonult vissza, hogy nyugalomban élje le élete…..
A Gyerekjáték jelenleg készülő hatodik része, a Curse of Chucky (Chucky átka) csak lakossági forgalmazásban, DVD-n és feltehetően BD-n fog megjelenni valamikor ősszel. A film főbb szereplői: Fiona Dourif, A Martinez, Danielle Bisutti és Brennan Elliott. Chucky hangja hatodjára is…..
Chuck Logan regénye alapján Sylvester Stallone írta a Homefront forgtókönyvét, melyben Jason Statham fogja ismét lekaszabolni a rosszfiúkat, akiknek az élén ezúttal James Franco áll. Amerikában október negyedikén fogják bemutatni. A tavaly ősszel New Orleans városában forgatott…..
Megérkezett az első poszter a várva várt Stallone/Schwarzenegger közös filmhez! A sztori szerint egy bombabiztos börtönből kell megszökniük! Jöhetne már egy trailer! Bemutató jenkiknél Októberben, nálunk még kérdéses... ..
Legutóbbi filmje az Erőnek erejével szimplán rossz volt, soron következő The Tomb-ról Escape Plan-re átnevezett Sly-al készített közös filmje ősszel jön ki, de Arnie addig sem unatkozik. Amikor épp nem youtube reklámokban csinál magából hülyét, régi sikereinek folytatásán…..
Bebizonyosodni látszik félelmünk, mi szerint a Machete Kills még az első résznél is otrombább baromság lesz! Bár valljuk be, mi ezt így szeretjük! ..
A brit NME magazin listáin mindig nagyokat szoktunk nézni, mivel zenei hetilap néha egészen furcsa sorrendet képes összeállítani egy-egy témában. Most minden idők legjobb ötven gitárszólóját próbálták összeszedni a szerkesztők és zenészek segítségével, aminek a végén a…..
bobbymate 2013.05.27 13:01:08
Joseph Gordon-Levitt írta, rendezte és a főszereplője is ennek az altesti poénoktól sem mentes romantikus vígjátéknak. Főszereplőnket a gyúráson, egyéjszakás kalandokon és a pornón kívül nem sok minden köti le, ám egy nap meglátja élete szerelmét (Scarlett Johansson) és…..
A Van Damme klasszikus a Universalnál kerül rebootolásra Marc Shmuger és Tom McNulty producerkedésével. Az eredeti ugye egy képregény alapján készült, nyilván most is abból fognak dolgozni. A szó amit keresünk.... hagyjuk! ..
Az általunk is várt The Kings Of Summer új előzetest kapott,ami kicsit jobban bemutatja a történetet, mi szerint három tinédzser fiú azt tervezi, hogy építenek maguknak egy házat a vadonban és ott fognak élni önellátó módon. Az elsőfilmes, tévésorozatokon edződött rendező…..
A parádés szereposztású vígjátékban négy öreg jóbarát az egyikőjük legénybúcsúját Vegasban rendezi meg és persze a vén kecskék is megnyalják a sót! Név szerint Morgan Freeman, Michael Douglas, Robert De Niro, Kevin Kline! Elég bombának fest, ráadásul a címben elsütött…..
Ha a képregényrajongók idegrángást kaptak a Vasember 3. egyik kulcsfigurájának átértelmezésétől, ettől Az acélember pletykától hosszabb szanatóriumi beutaló is képbe kerülhet. Tulajdonképpen az is lehet, hogy a Warnernek illene orvost biztosítania az első néhány vetítésre,…..
A mai napon szobrot állítottak Balatonfüreden Bujtor István emlékére, aki ma lenne 71 éves. Bujtor István szobrát, Farkas Ádám Munkács-díjas szobrászművész alkotását Balatonfüreden a Vitorlás-téren állították fel, a kikötőbe a színész, rendező, színházigazgató…..
Az 1994-es A holló új változatában Evans alakítja majd a holtából feltámadó, bosszúálló főhőst, akit a tragikus sorsú Brandon Lee játszott az eredetiben. A filmet a spanyol F. Javier Gutiérrez rendezi, aki a 2008-as Berlinalén bemutatott Tres Días-szal (Before the Fall)…..