Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RicsiiXD

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2004-es holland játék a DAVILEX jóvoltából. 2005-ben csődbe mentek. Véletlen?     UI: A játékot köszönöm Tucco-nak. Ez kimaradt..
Vagy 6x kellett végignéznem a Sniper - Art of Victory befejezését, de nem vettem ezt észre. Szerencsére Attila szemfülesebb volt Ha én szövetségesként azt kérem, hogy bombázzák le a német erődítményt, akkor hogy lehet az, hogy német felségjelzésű gépek bombázzák? ..
Tegnap valamelyik szupermarket reklámújságában láttam a következőt és azt hittem rosszul látok... Kérem szépen, most már Bungee Jumping szimulátor is van. Hogy valaki kukásautót, traktort (stb) akarna otthon kipróbálni, azt még úgy ahogy megértem. De hogy a túróba lehet…..
Írásos cikk helyett inkább készítettem egy hülye videót. Ha minden igaz a játék má több mint 10 éves, de nem emiatt maradt ki. Nem volt igazán alkalmas bemutatásra és nem is volt annyira rossz.Most felirattal (youtube videó) ..
Úgy tűnik nem csak az EVM újult meg, mert Sándor észrevette, hogy a Seven M féle Cool Games is fokozatosan átvált kékről zöldre. Míg az EVM-nél nekem bejött a váltás, itt szerintem a régi kék nyerőbb mint ez. Azoknál már 10 méterről is be lehetett őket azonosítani, hogy…..
RicsiiXD 2010.09.05 18:04:07
Hamarosan megjelenik majd az új videó. Bár még sehol sem tartok, de lesznek majd szabadnapjaim. És csak azért sem írom le, melyik filmből van ez ;)  ..