Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Forever Mankini

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A műsorvezető kilenc évet húzott le a Mokkánál, de most besokallt és felállt - írja a Blikk. A TV2 reggeli műsorának legismertebb házigazdája azonnali hatállyal mondott fel tegnap, a hírt meg is erősítette a bulvárlapnak. Az ok elsősorban családi, van egy olyan családi vállalkozásuk, amiben…..
A United Airlines gépéről lerángatott utas esete bejárta a világsajtót, és a képek, a felvétel tényleg borzalmasak, a biztonsági emberek viselkedésére pedig nincs mentség. Az már megint más kérdés, hogy a társaság törvényesen járt el, amikor le akarta szállítani az utast…..
Forever Mankini 2017.04.16 13:37:16
  Visszaszáll a reggeli tévés magazinműsor-bizniszbe az RTL Klub, és hosszú szünet után, húsvét hétfőn indítja el a hétköznaponként 7:15-től jelentkező Reggelit, ami egyébként a csatorna egyik legelső műsora volt a Híradó mellett, és 2011-es megszűnéséig olyan műsorvezetői, oppardon, házigazdái…..
Forever Mankini 2017.04.13 10:29:00
@Mutyuer: Néhány percig néztem csak. Biztosan bennem a hiba, de nekem nem volt mulatságos.
Ami az RTL érvelését illeti, elég furcsa. egyszer kivonulnak és csak ismétléseket adnak meg tv shopot az adott műsorsávban, aztán gondonak egyet és visszatérnek...Kiváncsi leszek, hogy lesz -e valaha rendes szilveszteri műsoruk, vagy továbbra is csak filmmúzeumot adnak...
2016. december 30-án a vasútmániások országon belüli területi eloszlása teljesen felborult: aki csak tudott, a Budapest - Tapolca vonal mentén sorakozott fel. Az ok egy különvonat volt, melynek élén nyolc Nohab dübörgött. Egy évvel korábban volt egy hasonló menet, amire sajnos nem tudtam elmenni;…..
Nemrég felmondott a köztévénél Gundel Takács Gábor, a Maradj talpon! műsorvezetője, akinek a helyére nyilván ezerrel keresik a pótlást, és a Blikk értesülései szerint Jakupcsek Gabriellát nézték ki. Azt a Jakupcseket, akitől enyhén szólva nem túl elegánsan váltak meg annak idején a köztévénél. Hadd…..
Forever Mankini 2017.02.07 10:43:59
Vagy összejön a Momentumosoknak a kellő számú aláírás az olimpia-népszavazásról vagy nem, de az azért meglehetősen gáz, hogy egy egy ekkora kurva nagy város, ahol a kutatások szerint a lakosság kétharmada nem támogatja a magyar rendezést, alig vagy sehogy se fog összejönni 140 ezer nyomorult…..
Úgy tudjuk, hogy Kunfalvi Nóra, a TV2 Tények című műsorának lejárató riportjait összerakó egykori Hír TV-s és 888.hu-s újságíró már nincs a csatornánál. Azt nem tudni, hogy magától ment-e, vagy kirúgták, mindenesetre legutóbb a Mokka felelős szerkesztője volt. Kunfalvit a TV2 hírigazgatója,…..
  A Szegedi Törvényszék szerdán elsőfokú ítéletében terrorizmus vádjában Ahmed H.-t 10 év fegyház büntetésre, és Magyarországról örökös kitiltásra ítélte. A vádak szerint a 40 éves férfi megafonba beszélt, rázta a kordont és megdobálta a rendőrsorfalat kövekkel. A bíróság azt nem állapította meg,…..
Penelopé Cruzról a spanyol Vogue decemberi száma - amelynek címlaplánya is a színésznő - közöl le egy terjedelmes fotósorozatot. Elképesztő, hogy a 42 éves színésznő mennyire jól néz ki, de még inkább elképesztő, hogy az utóbbi években szinte semmit sem változott. Ugyanolyan ragyogóan szép és…..
Nagyon veszélyes játékot űzött idén a TV2 az egyetlen (na jó, a Nagy Duett mellett a másik) húzóműsorával: arra épített, hogy a brand elviszi a hátán a produkciót. Ez abból (is) látszott, hogy az énekesek közé csak pár olyan került be, aki esetleg a fiatalabb korosztálynak is mind valamit (Nagy…..
Forever Mankini 2016.10.24 13:22:57
Valamelyik nap felhívott Kasza Tibor, hogy beszélgessünk egy kicsit, nézzem meg a műsort belülről, háthat úgy jobb képet kapok arról, milyen meló egy ilyen talkshowt összerakni. Nekem ez meg feküdt, mert voltam már bent a Való Világ és a Sztárban sztár kulisszái mögött, az…..
Forever Mankini 2014.12.09 11:11:32
Hogy mi a bűne az énekesnőnek, nem tudom, lehet az, hogy a legutóbb, amikor a két piacvezető bulvártermék vele foglalkozott, azt állították, hogy megalázta ByeAlexet meg Rúzsa Magdit, mert testvére, Tóth Vera koncertjén azt merte mondani, hogy hajá tesó, legyen már végre egy…..
Szombat este eldőlt, hogy Kállay-Saunders András képviselheti Magyarországot a dániai Eurovíziós Dalfesztiválon. A zsűri Király Viktort, Kállay-Saunders Andrást, a Fool Moont és Bogit vitte tovább. Utóbbi Csiszár Jenőnél és Rákay Philipnél is első lett, Kovács Kati szerint a…..
TComment Átmeneti kellemetlenség 2012.12.19 06:04:49
Csak bő egy évig kerüljük el Budapest belvárosát, vagy akár le is takarhatjuk a térképen? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Forever Mankini 2012.12.19 21:45:19
Mondjátok meg őszintén, az ország több ezer alpolgármestere közül hánynak a nevét ismerjük? Még lehet, a saját lakóhelyünknek sem! De itt van ez a tejfelesképű Zsiga Marcell, Miskolc második számú ura, ő képes volt a nevét országosan ismertté tenni nulla azaz negyvenhétezer…..
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) múlt héten nyilvánosságra hozott ötlete alapján ezentúl a BKV-nál szolgáló autóbuszok a göteborgi társaikéhoz hasonló égszín fényezést kapnak. Ezzel a kukába kerül az évtizedek óta oly jellemző szürke-mélykék…..
  Sorozatunk eddigi három részében bemutattuk Budapest metróhálózatának irreálisan optimista képét, a 4-es metró-balhét és a miatta háttérbe szorult projekteket, valamint a villamoshálózat bővítésének terveit, végül pedig a trolibuszhálózat fejlesztésének…..
Forever Mankini 2012.05.11 00:05:31
@Brendel Mátyás: Ilyen zsilipszerű megállókat most is lehetne építeni ahol erre hely van, pl. a Blaha Lujza tér (a Keleti irányába), Ferenciek terén az Erzsébet híd felé. De akár a Nagykörúti megállókat is át lehetne építeni, de a hátrányuk az, hogy akkor már nem lehet mindenféle villamost/buszt ráküldeni a vonalra, csak azt amelyre optimalizálták a zsilip ajtajait.
Bár még nincs vége az évnek, az biztos, hogy nálam tévés produkciók tekintetében a Top5-ben benne lesz a Spektrum TV saját gyártású természetfilm sorozata, A Láthatatlan Madárfotós, amit karácsonykor mutat be a csatorna. Hogy ez így lesz, már júniusban sejtettem, amikor egy…..
Nagyon izgalmas kérdést vetett fel, egy napokban megjelent írás: miért nincsenek Budán sétálóutcák? Míg Pesten egyre-másra alakítják ki a forgalomcsökkentett övezeteket, a Duna jobb partján - egy-két kivételtől eltekintve (Lövőház utca, Sirály utca) - nem nagyon…..
Érdekes bejegyzés jelent meg az urbanista blogon.  Az első Budapesti Turisztikai Konferencián elhangzottak alapján másfél-két év múlva üvegkabinos lanovkákon suhanhatnánk át a Vigadó térről a Várba. Igaz a projekt az elhangzottak alapján még engedélyezés előtt áll, de a…..