Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ladida

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És még azt is sikerült elintéznie, hogy az interjút fordítva jelentessék meg, mintha Szőnyi Szilárd interjúzna a színésszel. Teljesen érthető, ha valaki nem emlékszik, de a Heti Válasz tavalyi, A tolerancia diktatúrája feliratú címlapja után több melegekkel foglalkozó cikket…..
Ladida 2014.07.10 16:06:51
Micsoda képmutatás... néhány hete még a buzilobbi európai hatalomátvételétől volt hangos a HV, most meg hímestojásként dédelgetnék, már ha lenne, előbújt meleg kollegájukat?! Ehhez képest éppen a HV által képviselt konzervatív lobbi teszi lehetetlenné, hogy a melegek hozzájuk hasonló "normális" életet éljenek. Vajon kívánnák-e a HV munkatársai hímestojás kollegájuknak, hogy boldog házasságban éljen? Hogy szerető szülő lehessen? Hogy ne kelljen hazudoznia az identitásával, az életével kapcsolatban? Hogy ne kelljen mesketéket kitalálnia, hogy mivel töltötte a szabadidejét?

Aztán ott van a Pride. Semmi olyan nem történik ott, ami ne folyna a csapból "normális" szociális kontextusban. Hányszor lát az ember naponta fél-pornós csöcsöket minden második magazinban? Hány meg hány extrémre sminkelt énekes/táncos "vonaglik" videóklipekben? Hány mainstream előadó veszi elő a keresztény szimbolikát a pop kultúrában? Ugyan mi baja a "normálisoknak" azzal, hogy évente egyszer, vagy naponta melegklubokban ugyanez a performatív szexualitás szintén megjelenik???

És vajon hogyan korlátozza ez a "normálisok" jogait? Az fáj nekik talán, hogy a tőlök különbözőek nem kussolnak, ahogy azt ők szeretnék?

Én azt kívánom kisszívemből, hogy az ordas homofóbok gyermekei legyenek melegek. És mint felelős szülő, talán, esetleg megértik, hogy milyen az, amikor nap mint nap hazugságban élve, kompromisszumokkal körül bástyázva, a szülei boldogságát és szabadságát karnyújtásnyira irigyelve, gyermekük fél-életet él.
Lehet, hogy az enyhe paranoia jele a kormány balfaszságát látni mindenben, de mégis eszembe jutott, hogy Wolf Kati csalódást keltő 22. helyezése az eurovíziós dalfesztivál szombati döntőjében igenis a magyar diplomácia műve. Elvégre néhány napja azt lehetett hallani, hogy a…..
OurFashion Tapétaruhák 2011.05.02 15:37:00
Így kell tapétát reklámozni (legalábbis ha én vagyok a célcsoport): a legújabb, virágos kollekció előtt tapétából hajtogatott ruhában pózoló modellekkel. Bár szerintem ez már a művészet kategóriába tartozik, hiszen mind a tapéták csodás színei, aprólékosan kidolgozott…..
Miért minősített le két fokozattal a Moody's? Mi a baja a Financial Times-nak Matolcsy Györggyel? Miért kritizálják üzleti lapok a magyar gazdaságpolitikát? A Moody’s két fokozattal leminősítette hazánkat, Matolcsy György az utolsó előtti helyre került a Financial Times…..
Ladida 2010.12.07 15:19:52
@Tibike15: és az amerikai modellnek mi köze a jelenlegi kormány tevékenységéhez??? éppen az amerikai mentalitással áll szöges ellentétben a fidesz gazdaság politikája: a magyar modell aberráltan újraelosztó, míg az amerikai szociális háló alig létezik; az USÁ.ban nincs GYED; a nőket nem zavarják haza 40 év munka után; és legelsősorban, AZ USÁ-BAN MAGÁNNYUGDÍJAD VAN, ÉS NEM AZ ÁLLAMTÓL VÁROD A MANNÁT. Nem is kapsz semmit/sokat az államtól.

az FT és társai meg azért tapsikolnak a szabadpiacos megoldásoknak, mert az egyre többek számára reális jólét perspektíváját nem kormányok biztosítják a világ leggazdagabb és legstabilabb országaiban, hanem a felelős szabadpiac és azok szereplői. nem tökéletes a modell, de jobb, mint a fidesz kommunista reflexektől bűzös népi(es) majomparádéja.
 Ma hírül kaptuk, hogy a rendőrség engedélyezte az évek óta hagyományosan ez időben tartott, ma délutáni rózsaszín dzsembőrit, de jelzi, hogy fellépnek a „közerkölcs ellen vétőkkel” szemben. És nem jelzi, hogy fellépnek a kődobáló jobbos bumburnyákok ellen.…..
Ladida 2010.07.10 20:31:24
@Haary Plotter: Akkor is így fogsz gondolkodni, ha a gyereked meleg lesz? Ha a szeretteidet bántják, verik? Vagy nekik is azt mondod majd, "hogy majdnem szeretlek ugyan, de mégis csak MÁS vagy és kussolj a kedvemért, legyen a bigottságom a te problémád is".