Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lübecker

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért? 1./ Mert választott hazája Magyarország. 2./ Mert megtanult magyarul és úgy is ünnepli a sikereit.* 3./ Mert keményen megdolgozott azért, hogy mi magyarok büszkék legyünk rá. 4./ Mert az anyja szerb, az apja meg horvát, ennyi erővel simán aradi vértanú is lehetne, de ő…..
Csak lehetőséget kell teremteni a gyermeket amúgy is akaróknak, hogy a gyermekvállalást összeegyeztethessék a modern piaci Magyarország kihívásaival. Erre durván öt évünk van. Vendégszerzőnk, Tory írása A népességcsökkenés és az elöregedés nem teljesen új jelenség. A…..
lübecker 2010.09.20 23:46:48
@Vitéz Kőbányai Világos: A németek NEM tudatosan telepítettek be. Egyrészt, amikor elkezdődött, nagyjából egyensúlyban volt a demográfiai helyzetük ( de ez nem volt elég a munkaerőpiacnak ). Másrészt, ha figyeled a mostani németországi vitákat, láthatod, hogy ott most éppen az a baj, hogy NEM volt átgondolt a betelepítés és a javarészt törökökből álló külföldiek integrálása.
Vettem egy autót. Nem nagyot, nem kicsit. Szóval az történt, hogy a suli végeztével, még júniusban odahívtam Bálint fiamat, megbeszélni, mi lesz a nyáron. Elvégezte az első osztályt, jól olvas, én pont ebben a koromban rágtam át magam az első könyvemen, a Frakk a macskák…..
lübecker 2010.09.16 18:54:48
Ahogy azt már többször is megírtuk, már május óta keresik a Tv2 új vezérigazgatóját. Az elején a Tv2 tagadta, hogy Várdy Zoltán helyett új embert szeretne megbízni a magyarországi ügyekkel a tulajdonos ProSiebenSat1, aztán július elsején a vezérigazgató mégis bejelentette,…..
Iszonyatosan hosszú nyűglődés után döntött arról a Starbucks, hogy belép a magyar piacra. Ezzel gyakorlatilag az összes jelentősebb konkurenciát beengedte maga elé, majd kiválasztotta Budapest legbénább helyszínét, a kissé már lelakott, kellemesnek egyáltalán nem mondható…..
lübecker 2010.06.16 17:28:38
@dcx: na, az állásodtól búcsút mondhatsz: "nem igazi bolt"
Engerland Beszólnak a kolonisták 2010.06.12 14:26:37
Nem szívesen ugyan, de kénytelenek vagyunk foglalkozni a korona egykori alattvalóival a ma esti könnyed testmozgás előtt is, mivel a kolonista söpredék itten kóstolgatja a Királynő hű alattvalóiból összeállított csapatot.A cím ugye egyből egy nyúlás, ez mennyire tipikus már,…..
lübecker 2010.06.12 16:00:15
  Végre elkészült a művünk! Biszku Béla bácsit az utókor nevében szembesítettük az 1956 utáni megtorlásokkal. Ez a film, a Bűn és büntetlenség a blog olvasóinak és íróinak közös alkotása, ezzel a bejegyzéssel indult, ennek kapcsán találtunk rá a…..
w Dolgozz, hélóta! 2010.05.07 06:27:00
Megbűnhődte már e nép a múúltat s jövehendőőőt! Most szopjanak egy kicsit a görögök. Nekünk arra kell figyelnünk, hogy csendben és fürgén elpakoljuk a nagyszobából a buli maradványait, mielőtt a szülők hazaérnek.    A görögök ugyanis tényleg orbitális…..
lübecker 2010.05.07 19:10:21
@Zenador:
Te nagyonokos, azért vannak a szociális különbségek az USA-ban, mert az egyik akar valamit és keményen dolgozik érte, a másik meg tartja a markát a segélyért és óbégat. Obama faterja egy kenyai egyetemista volt, Obama nagyija meg úgy gondolta, h mindent megtesz a kis Barackért, aki szintén odatette magát és tanult. Tedd oda magad te is, - ha nem itt, akkor máshol ( amit megértek ) és lesz majd szőlő+lágy kenyér. Legkésőbb a kölöknek biztosan, mert ezt látta otthon. MI A FASZÉRT KÉNE MINDENKINEK EGYENLŐNEK LENNI ? Focivébét megnézed ?
Vasárnap 57 körzetben választottunk, én most személyes okokból egyet emelnék ki. Ott élek ugyanis. Nem tartozott a legizgalmasabb választókerületek közé, se egy Szanyi kapitány, se egy Molnár Oszkár, ráadásul az 51%-os eredménnyel első ránézésre gond nélkül nyert a fideszes…..
Levélírónk az "Elfogadható-e a tanár-diák viszony?" című posztunk után ragadott tollat és megosztotta velünk a fia történetét. Leírja, hogy fiát az osztályfőnök kiszemelte magának és 9.-es kora óta kivételez vele, maga mellé ülteti az osztálykiránduláson és…..
A Stella Artois nem a kedvenc söröm, de ha csak a reklámok alapján kellene választani, kizárólag ezt innám. Imádom a Stella többnyire kifinomult és okos kampányait, amelyekben mindig ott van valami megmagyarázhatatlan elegancia. Legújabb kampányuk ismételten csak irigykedő…..
lübecker 2010.04.21 09:17:13
@gatsy: Na, végre egy igazi hozzáértő. Vízföldrajztudós....A Stella íze MINDENHOL szar, mert kispórolják belőle az anyagot, viszont van benne sok jó habstabilizáló, meg egyéb kemikália.
w Non est vita 2010.04.09 06:00:00
Nemcsak a Jobbik rendezte át a terepet. Hagyományok halnak ki, íratlan szabályok szűnnek meg, sőt az írott törvényt is telibe lehet szarni, ha úgy kényelmes. Volt például egy szép rituálé az utóbbi három választás előtt: a miniszterelnök-jelöltek kiálltak a tévébe, és…..
Kicsoda valójában Kovács Bence János, a spanyol milliárdos, Magyarország 10. leggazdagabb embere? Újságíróként, filmesként zűrös ügyek állnak mögötte. Csalásért és okirathamisításért másfél évre ítélték Kovács Bence Jánost 1995-ben. A sávolyi motorpályát…..
Két lényeges dolgot előre leszögeznék:Egyáltalán nem vagyok egy harcias környezetvédő. Néha kifejezetten idegesít, hogy a természetért aggódók gyakorlatilag mindenhol megjelennek, ahol megneszelik, hogy valami épülni fog. (Erőmű, autópálya, híd, kerti wc, sarki gyros-os,…..
lübecker 2010.01.24 14:09:42
@is: Itt Németországban nem tudok szalmaerőműről, olyanról meg végképp nem ami egyedülálló bortermő terület mellett lenne. Angliában lehet, hogy van, mondjuk az ő boraikért nem kár.
lübecker 2010.01.24 14:33:15
@maylo: Lehet hogy Dániában van, azt én is tök jónak találom. Tokaj mellett ne legyen, ha lehet. Ennyi.
Az Anomaly London reklámügynökség jegyzi a Diesel "Be Stupid" kampányának stratégiáját és megvalósítását egyaránt. A koncepció a hülyeséggel operáló, mindenki számára ismert szlogenekre épül, csak épp ellentétes megítélés mentén. Az Diesel üzenete szerint…..
  Felső-ausztriai orvosok szeretnék kötelezővé tenni a szondáztatást a sípályákon. Egy csomó statisztika a magyarok ausztriai síelési szokásairól a Metropolon. Például a magyar síelők legkedveltebb úti célja a határhoz közel fekvő Stájerország, egyharmaduk…..
lübecker 2009.12.12 15:53:44
@szalagfék: Na pont miattatok vezetnék be a szondázást.
A konfliktuskezelés extrém módját választotta Mikulás előestéjén egy gödi söröző üzletvezetője. Egy szalagavató jó nagy közönsége mulatozott a helyen, amikor hajnalban egyszer csak kulcsra zárták az ajtót, és negyedórán át nem engedtek ki senkit, mivel valaki megfújt egy…..
Azok a nagy legények, akik élvezettel gyönyörködnek a kabinos liftben zöldülő tériszonyos utastársaikban, sőt galád módon még mozgatni is próbálják a lanovkát, nos azoknak külön szeretettel ajánljuk a Stubnerkogel tetjén épülő függőhidat. Mint a Sielők.hu írja, egy…..
lübecker 2009.12.03 19:23:31
Vajon az ORTT tagjai azt gondolták, hogy a rádiófrekvenciák odaítélésből nem lesz országos botrány, vagy csak annyira pofátlanok voltak, hogy egyszerűen szartak rá?Update: A Sláger rádió vezetése szemmel láthatóan kiborult, a rádió honlapján jelenleg ez a felháborodott hangú…..
lübecker 2009.10.28 18:18:26
@Vérszegény éjszakai dúvad:
Már miért ne lehetne tőlük elvenni ?
Itt bárkitől bármit el lehet venni
Az előző héten először evett késsel-villával Veres János korábbi pénzügyminiszter, az MSZP elnöksége által első helyen uniós biztosnak ajánlott politikus, írja a Népszabadság. Veres János a Magyar Nemzetnek azt mondta, hogy Budapesten mutatta be újonnan szerzett tudását…..
A síturizmusból élő szlovákoknak most elég nehéz a helyzetük. Nem elég, hogy válság van, az euróbevezetéssel az árelőnyüket is elvesztették a nyugati pályákkal szemben. Az egész tetejébe pedig kitűnő kormányuk kisebbség- és külpolitikájának köszönhetően az igen…..
lübecker 2009.10.12 17:10:41
@szvsz:
Ja, persze, segget nyalok. Neked nem esik jól, ha egy külföldi el tud makogni annyit, hogy " jó napot "vagy, hogy "kérem" ?
Gyökér-e vagyok ?
Pont arról beszélek, hogy a szlovák ZEMBEREK nem feltétlenül olyan gyökerek, mint a politikusaik, ha te is normálisan állsz hozzájuk.
De persze ezt valszeg sose fogod megérteni
lübecker 2009.10.12 17:28:29
@icceman:
Hogy ki választja meg őket ?
Ugyanolyanok, akik a Ferit megválasztották.
lübecker 2009.10.12 17:30:47
@icceman:
a feri is kibaszott népszerű volt addig , amíg lehetett hitelből finanszírozni a nyugdíjasbált meg a Cusiékat.
Most h magaálászarik a szlovák autóipar ott is változik majd a kép, ne félj
w Északi fény 2009.10.09 16:30:00
Szalagcím a rossz hírekből lesz, ezért Szlovákia is rendre Slota és Fico otrombaságaival, magyarverésekkel szerepel a magyar újságok címlapján. Esetleg bezzegországként, de csak azért, hogy lehessen emiatt is gyurcsányozni. Pedig a bezzegségnek, a szlovák virágzásnak oka van,…..
lübecker 2009.10.09 17:11:59
Futóblog Azok a nyolcvanas évek 2009.10.01 15:21:00
Szeptember elején a NIKE félmaratonon szóltam Markocsán Sándor barátomnak, hogy jöjjön ki szurkoljon nekem, utána meg levezetésképpen igyunk meg egy sört. Kortyolgatás közben aztán megjegyezte, hogy 1:10-es időn belül összesen hárman érkeztek be. Amikor ő futott tucatnyian…..