Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adamman

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kellett volna a németeknek az olasz gyártó, végül lemondtak róla. Csikós ellenben valóra váltotta álmát. Milyen áron? Az Égéstér 131. adásának kommentposztja.Direktlink a letöltéshez...
Adamman 2014.08.13 11:44:18
Elnézést a nagyérdeműtől, megint volt egy kis szünet, sajnos ügyeleti heteimen néha napokig nem tudok posztolni. Egy megható történettel térek vissza, amit a Yahoo autórovatában találtam, és akinek nem szorul el a szíve a végére, annak valószínűleg kőből van. A portál…..
Adamman 2014.07.23 20:26:11
@conchita wurst: Mi a p*csáról beszélsz?
Nem veheti elő egy kis nosztalgiázásra, vagy mi?
Nekem is van egy xboxom, 2003-as darab, de még működik.
Joseph Michael Straczynski, a Babylon 5 írójának nem-forgatókönyve. "Az Új Arisztokrácia szabályai Nem számít, mennyire emelkednek az élelmiszerárak, nem számít, hogy nektek már csak gyorskajára futja, mi mindig megengedhetjük majd magunknak a bélszínt. Befektetünk a…..
Adamman 2014.05.06 20:36:55
@sírjatok: nem is annyira burkolt :b
Orbán Viktor megalkotta a tökéletes paradoxont. Aszongya nekünk ez a Haza Bölcse:  "Valóban, a tandíjat ellenzem. Azt szeretném, hogy Magyarországon olyan felsőoktatási rendszer működjön, ahol képes legyen minden diák maga állni a tanulási költségét. Mindenki a…..
Adamman 2012.08.16 15:43:40
Mielőtt megnéznétek a videót, ajánlom a figyelmetekbe egy Nickelodeon-os rajzfilmekkel foglalkozó blogot! Én annyira sose rajongtam a Nickelodeonért, de az tény, hogy volt pár rajzfilmjük, amit még ma is szívesen elnézegetnék. És akkor jó szórakozást a Cápasrác és Lávalány…..
Még évekkel ezelőtt ígérte nekem "MegaBrutal", hogy készít egy RPCJS játékot és be is tartotta az ígéretét. Sajnos még csak most raktam ki, de jobb későn, mint soha. Mindenesetre elképesztő élmény volt. Ez a bevezetés, ez a sebesség, ezek a hangeffektek. El…..
Leiter Jakab a Family Guy szinkronrendezőjével foglalt össze egy beszélgetést (amúgy ezt a képet is onnan loptam le most hirtelen), amiből sok érdekességet megtudhattok.   "...épp a múlt heti egyik epizódba csempésztem bele a Tankcsapdás Lukács László nevét,…..