Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Polgár Csaba

2 bejegyzést írt és 378 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó régen volt új bejegyzés a blogon, ezért mindenkitől elnézést kérünk. A dolog oka kettős: egyrészt a mindennapjaim eléggé besűrűsödtek az utóbbi két hétben, így kevesebb időm volt a bloggal foglalkozni, másrészt pedig belefogtam abba a videóba, amit már nagyon régóta…..
Polgár Csaba 2014.03.15 17:05:34
Ami szerintem kimaradt a listából az ez:
www.youtube.com/watch?v=RF9b0x9gU9I
Amikor rákerül a maszk és először halljuk meg azt az epikus hangot. Imádom. Kár, hogy el kellett rontani ezt a No.-s baromsággal később.
A mai napon ez is a boltok polcaira került! ..
Polgár Csaba 2013.02.15 00:06:36
És elbaszták...Gratulálok a készítőknek. Csupán éveket vártunk és majdnem játéktörlést, csupán azért hogy ezt a szemetet megkapjuk, aminek semmi köze a 2011 E3-as demóhoz. Nagyon király történetet ígértek, Alienek dögivel, szóval egy király és érdekes Alien játékot ígértek. Ehelyett mit kaptunk: segghülye AI-ok mindenhol, végig lehet futni az egész pályokon lövés nélkül, több az emberi ellenség, mint az Alien, a horrorhoz csak nagy ritkán van köze, de akkor is elrontja a pocsék AI (noha a fegyver használat nélküli menekülős rész király volt), a történet katasztrofálisan szar lett, a befejezés azt megint elrontották. Semmit nem teljesítettek, abból amit ígértek, semmit. Ja vannak új Alienek, de ha az AI nem működik, akkor akár kismillió egyféle új Alien lehet benne, az se fog számítani. Nagyon dühös vagyok erre a játékra, mert nem erre számítottam, nagyon nem. Egy érdekes, izgalmas és félelmetes játékot vártam, egy király történettel (vagy legalábbis egy jó vagy átlagossal), aztán jött a pofára esés. A Duke Nukem Forevert bukott talán ilyen csúnyát utoljára (noha engem az pont nem érintett, de átérzem milyen lehetett Duke-al). Pedig nem lenne nehéz egy jó Alien játékot csinálni.
1. fogj jó néhány Marine-t
2. adj nekik egy rakat fasza fegyvert
3. fogj rohadt sok Alient
4. fogj még több Alient
5. találj ki új Alieneket
6. csinálj lehetőleg alapból ijesztő, sötét, szűk helyeket
7. csinálj még több ilyen helyet
8. csinálj egy kis nyitottabb részt, ahol akciózni lehet
9. csinálj még több sötét és ijesztő rész, ahol csak menekülni tudsz
10.csinálj még több akciót
11. csinálj hozzá király zenét
12. adj alá egy jó grafikát
13. csinálj egy normálisan működő AI-t.
14. Írj hozzá egy jó vagy átlagos történetet
+1. Ha nagyon jó fej akarsz lenni akkor király történetet írj hozzá.
+1. ha igazán jó fej akarsz lenni egy túlélő horrort csinálsz, megspékelve egy kis fasza akcióval.
Ennyi kéne egy jó Alien játékhoz, és ezek szerintem még alapok, erre még fejlesztésekkel rá lehet dobni még egy lapáttal. Ennyit akarunk egy Alien játékban, ennyire nehéz megcsinálni? Kidobott felesleges pénz az egész.
Tegnap délután kihirdették a legnagyobb filmes díjkiosztó, az Oscar jelöltjeit, és - ahogy az lenni szokott - most mindenki oszkár-lázban ég, az összes filmes fórum megtelt az akadémia döntéseiről vitázó filmőrültekkel! Miért pont mi maradnánk ki belőle? Nos, azért mert mi…..
Utóbbi időben mintha elszaporodtak volna az okostelefonos lopások. A pár hete a médiát megjárt ügy óta egy munkahelyi kollégámnak akarták kirántani a kezéből, szerencsére sikertelenül (dulakodás ugyanakkor volt). Ma a Móricz Zsigmond körtéren csöppentem egy ilyen eset kellős…..
Polgár Csaba 2012.11.24 22:02:49
Én szerencsére az ilyen helyzeteket eddig elkerülnöm, de amikor valamiért a tömegközlekedésen elő kell vennem a telefonomat, akkor szoktam szorítani, hogy esélye sincs kikapni a kezemből, arról nem is beszélve, hogy mindig a nadrágomhoz van kötve (ilyen nyakba akasztható akármivel kötöm magamhoz a telefont), így mivel ezeken a telefon lopásoknál a gyorsaságon múlik minden, így nehezebb célpont vagyok. A veszélyesebb helyeken pedig minél gyorsabban tovább akarok jutni, így eddig se nem láttam se nem voltam áldozata ilyennek. Az ilyen egyszemélyes támadások nagy részét ki lehetne amúgy védeni egy kis odafigyeléssel (ami egy idő után már automatikus lesz).

Amúgy pedig ahogy látom elég heves indulatok támadtak a cigány kérdés kapcsán. Én alapvetően elvetem a rasszizmust úgy ahogy van: senkit se a bőrszíne/vallása/etnikai hovatartozása miatt fogok utálni. Már maga a rasszizmus tényét elvetendőnek vettem, mivel egy ugyanazon fajnak vagyunk a tagjai ("ugyan arról a fáról másztak le őseink") .
Viszont azt muszáj elismerni, hogy sajnos létezik ez a probléma. Létezik a cigánybűnőzés, és sokan csupán a segélyekből él és ránk mutogatnak rasszistának bélyegezve, mert ki vagyunk akadva azon, hogy semmirekellő, vérszívók, akiket az állam a mi pénzünk tart el, és sajnos az esetek sok százalékában még lopnak is.
A probléma ott kezdődik, hogy senki nem csinál az ügyben semmit, mivel ha valaki rámutat erre a problémára úgy ugranak rá rasszistának bélyegezve, mint a fene. És hatalmas különbség van a rasszizmus és a megkülönböztetés között, mivel az előbbi egy negatív dolog és az utóbbi bizonyos korlátok között egy pozitív dolog is lehet. Azt kell hogy mondjam, hogy akik ilyet követnek el azok ellen komolyan fel kéne lépni, és erősen támogatni azokat, akik nem ezt az életmódot akarják követni, még is rámutogatnak mint tolvajra. Bizony ez esetben másképpen kell eljárni, mint a rendes esetben, mert mint, hogy azt látni lehet eddig nem vált be. És a másképpen valóeljárás nem egyenértékű itt a negatív elbánással és kirekesztéssel, még mielőtt valaki nekem ugrana.
Baaad Movies Baaad Movies - [REC] 3 2012.11.21 07:49:52
Közérdekű közlemény a videó előtt: A héten, de legkésőbb jövő hét elején postázom az Oscar nyereményeit. Elnézést a késésért, de nem volt színes tinta a nyomtatómhoz, ami nélkül az okleveleket nem tudtam megcsinálni, és a vásárlása nem volt egy egyszerű menet…..
Következő filmekről beszélgetett Zoly, Peti, freddy - Magic Boys- Elrabolva 2- Halálsoron- Az Éhezők Viadala- Az Utolsó Műszak- Expendables 2- Szomorú Vasárnap-Forrest Gump-Led Zeppelin: Celebration * *Benyoboy vendégbeszámolója Egyszer sajnos megszakadt a felvétel (remélem nem…..
A Dr Pepper nem csak Forrest Gump egyik kedvence, hanem nekem is. Ugyanakkor egy jó évtizede biztosan nem ittam belőle, mert nem láttam már sehol. Teljes döbbenetemre múltkor a Sparban láttam rögtön 2 literes kiszerelésben (400 forintért), ami biztosan nem valami olcsó, de ha…..
Polgár Csaba 2012.10.19 07:23:06
@KRT :
A saját hobbit filmjét? NEM! Ez nem a hobbit lopott, olcsó gagyi változata, sokkal inkább a Gyűrűk Ura olcsó, gagyi változata. Legalábbis ahhoz közelebb áll, mint a Hobbithoz.
..
Polgár Csaba 2012.10.19 07:22:57
@Callinicus:
Eragon tipikusan annak a filmnek az esete, aminél a jó alapkoncepciót elb*szák de nagyon csúnyán. Alapjait nézve nem teljesen eredeti ötletek vannak.Az alapkonfliktus tiszta Star Wars, (de mondjuk a Star Wars se az teljes eredeti) , de ennek ellenére egy érdekes világot teremtett az író, szerethető karakterekkel. Erre jött Hollywood: sikeresen a könyv, csináljuk filmet belőle! A film elakart vonatkoztatni a Gyűrűk Urától (az SW-hez több köze van) és erre annyira elmentek a Star Wars-féle, hogy az már kínos. Mindezt megspékelve egy jó adagnyi Hollywood rakat szemét klisékel és egy kis rózsaszín happy-endish befejezéssel, ami kifejezetten zamatos ízt ad néhány karakter megerőszakolásához(szegény Jeremy Irons próbálkozott mindent kihozni a sikeresen elbaszott karakteréből, egy korrekt adaptációban zseniális lett volna). Tény, hogy az Eragon egy pocsék film, de szerintem addig ne legyen belőle Baaad Movies videó, amíg a könyv el nem lett olvasva. Mert könyv adaptációt ennyire elrontani rég nem láttam.
Az ablakon kinézve vagy a naptárra pillantva könnyen észrevehető, hogy bizony már jócskán vége van a nyárnak. A filmes felhozatallal sincs ez másként, hiszen míg a nyári szezonban szinte minden héten belebotlottunk egy-egy nagyobb volumenű filmbe – legyen szó akár animációs,…..
Polgár Csaba 2012.09.18 07:02:11
@BlackSheep89:
Ja tényleg áprilisban volt a bemutató nálunk, valamiért úgy emlékeztem, hogy májusban volt. Mondjuk én akkor láttam, szóval lehet, hogy ezért maradt meg bennem, hogy májusi a film. Épp ma néztem meg újra filmet és második megnézésre is meglepően jó és élvezhető még, picit féltem, hogy másodjára veszít a varázsából de szerencsére nem.
Tehát akkor megnéztük... nagyon-nagyon-NAGYON rossz volt! Az első 20 percen igazán még nem érződik, micsoda szenvedésen mentünk keresztül, itt még kicsit döcögött a dolog, de azért remélem így is szórakoztató lesz! (A film feliratos!) ..
Zoly és Szirmai Gergő társaságában a következő filmekről dumálunk: Mindörökké RockSleeping BeautyHogyan lopjunk felhőkarcolót?PrometheusIdeglelésBlair Witch 2Isten városaElit halálosztók/Elite squadA ZónaGod Bless AmericaEgy kis kiruccanásPiranha 3DD+Batman…..
Polgár Csaba 2012.07.25 07:24:21
@algi:
Először is ízlések és pofonok. Másodszor jó film alatt egy amolyan 7/10-es kategóriát értek. Persze, tele volt hülyeséggel az bizony tény, de azt senki sem tagadhatja, hogy egy élvezhető film. A Sötét Lovagba is bele lehetne annyira kötni, hogy úgy tűnjön, minthogyha egy "rossz film" lenne. Persze ég és föld a különbség a kettő között. De rossz filmnek nem nevezném a Prometheus-t.
A Mérnökök ősök? Nem, rohadtul nem, az első jelenet világossá teszi. A fekte trutyi elég durva mutációt hajt végre, és amikor szétesett a fickó a mutálodott DNS-e bekerült a vízbe, ami bekerült az "állatvilágba" stb., az első jelenet erre utalt. Még ebben a szétesett állapotban is a bejutott "cucc" mutációt okozott a "fogyasztóban", bár azt elismerem, hogy a 100%-os megegyezés az baromság volt (egy 80-90% hihetőbb lett volna). Nem sok köze van a "keresztény-tudományhoz" a filmnek. A Mérnökök nem őseink, hanem a "teremtőink", és ha ez "keresztény tudománynak" számít, az elég baj. Picit épít a keresztény ideológiára ezzel az egész teremtős dologgal, de koránt sem nevezném ezt "keresztény tudománynak".
A viharos dolog az "akció miatt" kellett, meg, hogy kinyírják a két tudóst, meg egy-két Alien-es dolgot "bemutassanak". Kezdve azzal, hogy a fekete trutymó milyen mutációt hajtott végre egy földi gilisztában. Miért kellett vissza sietni? Csak, elvileg ráérnének visszatérni másnap, főleg hogy sima felderítésről volt szó, amit teljesítetek, meg talán a fej miatt. Miért kellett reggelig várni? Valószínűleg az oxigén miatt, mert ha a vihar vége után elindulnak megfulladtak volna, mire visszaérnek. Persze a vihar után értük mehetek volna, de ezt a sokszor eljátszott dolgot el lehet még nézni.
Amúgy tudták, hogy veszélyes dolog, csak azt nem, hogy mi az. Az, hogy a két barom elkezdte tapogatni a dolgot az hülyeség volt tény.
Voltak benne hülye dolgok ez tény, de ez egész filmet úgy állítod be, mint egy utolsó kalap fos, noha ez nem igazán így van. Voltak érdekes gondolatok, amikkel vagy nem kezdet semmit (folytatásban kifejteni) vagy picit rosszul csinálta. Van egy kis tapasztalatom filmek terén, szóval ne próbáld be magyarázni nekem, hogy a Prometheus egy rossz film és egy fos sci-fi. Képzeld ezeket a hibákat én is észre vettem és még is azt mondom, hogy egy jó film (7/10-es kategória). Voltak jó dologban, érdekes gondolatok, ha neked nem tetszettek, akkor neked nem tetszett, de azt mondani, hogy úgy fos ahogy van az erős túlzás.
Polgár Csaba 2012.07.27 23:02:03
@algi:
Nem kívánok ez ügyben vitatkozni, mert neked is meg van a véleményed, meg nekem is, ami nem egyezik és nem is fog soha, ami nem is baj. Persze látszik a Prometheuson az átírogatások, ez tény, de " Prometheus egy utolsó kalap fos film volt, egy nagy taliga szar, ami arra se méltó, hogy sci-finek nevezzék." Na ez egy nagyon erős túlzás, sőt egy kurva nagy túlzás maradjunk annyiban. Neked nem tetszett, oké, ez a te véleményed. Magyarázhatod a dolgot, de a tényen nem fog változtatni, hogy szerintem a Prometheus egy jó film. A látvány nagyszerű, a zene jó, Michael Fassbender nagyon jól alakít, valamint voltak itt jó ötletek, amiket nem sikerült annyira jól kihasználni, mint amennyire lehetett volna és hibákon is lehetett volna javítani egy kis figyelemmel. De ennek ellenére az összképen csak annyira ront, hogy csak jónak (7/10) titulálom a filmet. De semmikép sem egy "taliga fos". És akárhogy is nézem, mindig két dolgot emelsz ki: a vihar és a hülye, logikátlanul viselkedő karakterek. Vannak filmek hasonló hibákkal, még is jók azok a filmek. Ezennel ezt a beszélgetést lezártnak tekintem, mivel nem tudsz arról meggyőzni, hogy a Prometheus egy rossz film (mert kurvára nem az).
Könnyes a szemem. Kb egy év után újra egy epizód :') Eddig a filmjén dolgozott, de most visszatért normál epizóddal is ..
Polgár Csaba 2012.07.25 07:24:23
@Mr. Schreck:
Hogy, hát így. XD
Annyira jó volt ennyi idő után újra Nerd-öt látni. :D
Bourne-ba oltott Alkonyat, ami sokkal - SOKKAL - rosszabb, mint amilyennek hangzik. Ebben a videóban még inkább a film elkészülésének okairól beszéltem, így lehet hogy nem épp ez a legjobb videóm, viszont a következőben kíméletlenül bemutatok minden ostobaságot amit ez a borzalom…..
Ridley Scott sci-fi-je nem egyszerű film, az élménybeszámoló is extrém hosszú lett (és eléggé összeszedetlen is), és nem csak a véleményünket tartalmazza, hanem ezúttal kicsit részletesebben is belementünk a történet hiányosságaiba (jó spoileresen), úgyhogy aki nem látta…..
Rossz PC Juniorok 5 év 2012.05.29 10:00:00
EDIT: Az élet nem állt meg! A magyar játékvideósok munkáinak összegyűjtése tovább folytatódik!http://intengerkalozai.blog.hu/ Május 29-től a ROSSZ PC JUNIOROK BLOG hivatalosan MEGSZŰNT! Részletek a bejegyzés további részében...   Hosszas megbeszélés és…..
Polgár Csaba 2012.06.14 00:14:50
Az igazat megvallva nem lepődtem meg ezen (bár picit későn reagáltam erre a hírre, de hát BME ezért szeretlek), hiszen bár vannak nagyon jó videósok valamiért nekem egyre inkább azaz érzésem hogy ez az egész magyar videós társadalom elkezdett haldokolni egy picit, lehet erre mondani, hogy á dehogy. Ha jobban belegondolunk a folyamat már egy ideje tart, és leszámítva néhány embert sokan eltűntek vagy épp az érdeklődést csappant meg. Sokat gondolkodtam, hogy itt miért haldoklik szép lassan, míg külföldön (főleg az USA-ra gondolok itt) él és virul. Persze Amerikában a minőség jobb, persze nem elérhetetlen, de a nagy különbség a hozzáállás. Mi (alias magyarok) hobby-ből csináljuk, így annyira nagy "elvárás"/"kötöttséget" nem okoz a dolog. Teszem azt a Doug Walker (Nostalgia Critic) vagy Joe Vargas (Angry Joe) lényegéből ebből él, szóval fent kell tartaniuk az érdeklődést, míg itt tisztelet a kivételnek nem mindig sikerült fent tartani az érdeklődést vagy épp a minőséget. Szerintem, bár remélem tévedek, ezt hobby szinten hosszútávon nem biztos hogy fent lehet tartani. Bevallom őszintén én se néztem fel ide már hónapok óta, mert egyrészt időm nem volt, másrészt valahogy nem izgatott már a dolog, hiszen olyan játékot, amit vagy ne ismernék vagy pedig olyan típusú, ami érdekelne nem sok volt. Jó párba belekezdtem de abba is hagytam, akár jó volt a videó akár nem, mivel az elején kiderült, hogy érdekel-e a játék vagy sem, míg régebben többet néztem ezeket és akkor is végignéztem, ha tudtam is hogy ezzel a játékkal nem fogok játszani. Remélem tévedek és csak egy átmeneti dolog ez, vagy csak én vesztettem el az érdeklődést ez iránt.
Bár a blog témájához nem kapcsolódik, de Borsesz kérésére kiteszem a videóját, mely a film fejlődéséről szól, az 1870-es évek végétől egészen napjainkig, az ezerszer ellőtt, de ezúttal tényleg passzoló Lux Aeterna aláfestésével. Egyet sajnálok: amennyire ütősen indul, a…..
Polgár Csaba 2012.05.31 01:50:12
@Borsesz: Bátor vállalkozás volt ez videó és bár nem rossz a videó de szerintem ez egy picit félre sikerült. Maga az alapötlettel nincs gond, sőt a megvalósítás se rossz, a probléma ott kezdődik hogy téma egy picit szubjektív, mivel több szemszögből is lehet vizsgálni, a filmek evolúcióját, szóval így önmagában ez kevés volt, mivel főleg a látvány/díszlet/CGI stb.-re ment rá a videó, miközben azért a film több szempontból is jelentős dolgokon eset át, mint egy sorozat tagja (pl. A film evolúciója: Látvány) sokkal jobb lett volna. A másik probléma pedig a film választás volt, ami persze nem könnyű, hiszen kismillió film készült és több ezer klasszikus/kultikus film van, de az igazság az, hogy néhol félrenyúltál és néhol pedig valódi klasszikus kimaradtak, bár ezek részben az "evolúció" megközelítéséből fakadnak másrészt a zene választásból. Most így belegondolva az egészben a legnagyobb hibapont a megközelítés, illetve a pontatlan, hiszen inkább a látvány fejlődése volt a központban, és ezzel a probléma az, ha látvány szempontjából nézem a listát azért néhány látvány/díszletileg nem igazán különbözött annyira, sőt ha már a látvány a Terminátor 2 jobb választás lett volna, mint az 1, mivel látványilag egy elég erőteljes lépés volt. Fentebb írtad, hogy "de ott van még a történetvezetés, a forgatókönyv, a díszlet, a hang és zene kombinációja, ami ugyan úgy fejlődött." Ami persze nem vehető ki a videóból, ahogy te mondtad egyértelmű, tegyük fel, hogy nem az, akkor már is veszít a videó az értékéből, főleg egy olyan videóban, ahol a filmekről nem sokat tudunk meg, ha nem egyértelmű mire is fókuszál. Én hozzátettem volna, hogy az adott film miben lépett előrébb, mint az elődei, vagy miért számít mérföldkőnek, miben jobb az elődöknél, így számomra érthetetlen volt egy-két választás, főleg a vége fele. És ahogy mondtam néhány valóban zseniális film kimaradt, aminek figyelembe véve a témát, ott kellett volna lennie. Bármennyire is szeretném, de nem tudtam teljes szívemből élvezni ezt a videót, mert ezek a gondok szembetűntek már az elején. Maga ez az evolúció sem jön néha teljesen át. Van ahol igen, de néhány helyen, főleg hogy az animációs filmeket külön kategóriába tartozik. Sokáig tudnám sorolni a zavaró dolgokat. Az alapötlet jó volt, a megvalósítás is néhány helyen de a végeredmény nem lett igazán zseniális. Picivel átlag alatti videó.
Vendégem ezúttal Zoly (Otherworld.hu) és Dancsó Péter (Fakultatív.com). Pétert operatőrként dolgozik és leginkább talán a Videómánia sorozatból ismerhetitek, ahol vicces videókban mutat be kevésbé jó magyar filmeket. De készít timelapse videókat és kisfilmeket is, szóval…..
Polgár Csaba 2012.05.19 17:57:27
@freddyD:
1. Sólyomszem, nem Sasszem. Képregény rajongóként erre harapok. :)
2. Kérdésedre válaszolva, hogy mivel nyújtott ez többet, mint a korábbi Marvel filmek és mi az oka az éljenzésnek, azaz a tény, hogy ilyet korábban nem csináltak, amit a Bosszúállókban megcsináltak. Ez pedig nem más, mint az előzményfilmek ténye. Őszintén szólva egy film nem jut eszembe, ami ilyet csinált volna. Persze vannak ilyen csapatos filmek, ahol összejönnek többen különböző "filmekből", de azok általában itt ki is merültek. Maga az egész 2008 óta (4 éve) került elő a Vasember végén. Ezt követően a többi film (Vasember 2, Thor, Amerika Kapitány,Hihetetlen Hulk) futott a saját történetével, de mindig kaptunk egy kis kitekintés, amivel utaltak, hogy bizony egy világba tartozunk ezzel és ezzel. 5 filmen keresztül lényegében épült fel azaz egész, ami itt kiteljesedett és ebben nyújtott többet, mint pl. az X-men. Mert az egy dolog hogy az X-men filmek "egy univerzumban futnak", de más pl. Marvel filmek nem volt kapcsolatuk. Azért van ez a nagy éljenzés, mert 2008-ban a Marvel egy elég rizikós vállalkozásba kezdett azzal, hogy összefűzi a filmeket, hogy majd egyszer egy filmben fognak egyesülni. Ezzel lényegében folyamatosan fenntartotta az érdeklődést valamilyen szinten és az elvárást is picit növelte a közelgő film kapcsán. Ha nem lett volna ilyen a Bosszúállók, mint amilyen, akkor egy 4 éves projekt ért volna csúfosan véget. Ha az "előzmény" filmek nem lettek volna jók, vagy legalábbis vállalhatóak valamennyire akkor is kétes lett volna a siker. De a türelmünk és várakozásunk gyümölcse beérett és nagyon király film lett a vége. Annyiban igazad van, hogy egyenlő szinten van az X-mennel, de csak úgy ha nem lennének előzmény filmek és csak 2012-ben elkészült volna ez a film. De ezt 5 film előzte meg,amikből a Vasember filmek lettek a legjobbak ez tény. Szóval a éljenzés formulája egyszerű: Bosszúállók+5 film+4 év=Bosszúállók éljenzés. Ennyivel nyújt többet és ez sokat számít, mert ilyet nem igazán csináltak korábban.
Polgár Csaba 2012.05.19 20:54:43
@freddyD:
Podcastben felmerült a Hulk probléma. Röviden és tömören a kérdés után meg is válaszoltátok a problémát. A Hihetetlen Hulk-ban önkontrollt sikerült valamennyire szereznie. A Bosszúállókban is picit utalgatnak rá. Hulk lényegében itt, mint Bruce Banner elnyomott, primitív énjéként van. Ha felbőszítik, mint abban az ominózus jelenetben, akkor értelmetlenül zúz, védekezik. Ha tudatosan változik át, akkor van a dolgok felett annyi kontrolja, hogy tudja mi a különbség barát és ellenség között.

Amúgy ami a könyvadaptációkat illeti, jómagam is úgy vagyok néhánnyal, hogy a film után olvastam el a könyvet. Így vagyok most jelenleg a Trónok Harcával, ami felett valamiért elsiklottam, pedig ilyen fantasy-kért oda vagyok.
Ami meg a Csatahajót illeti... A hülye alapkoncepcióhoz képest (Torpedóból filmet? WTF) egészen okés alkotás lett. Valahol a Transformers 2-3 környéken mozog a film szerintem, de amúgy ha az ember tudja hogy szar filmre fog beülni és úgy áll hozzá, hogy szórakozni akar, akkor hibáin és a baromságain jól el lehet lenni, sörrel elmegy, de nem igazán ajánlanám senkinek(bevallom szégyenkezve, hogy nem moziban láttam ezt, de a tényen ezen se változtat).
A többi filmhez sajnos nem volt még szerencsém egyenlőre. Majd vizsgaidőszak után.
Nyáron is előkerül néhány érdekesebb darab, én az új Pókemberre mindenképp kiváncsi vagyok a Batman mellett és ki tudja, lehet hogy előkerül egy remekmű a nyári filmdoppingben, volt már rá példa.
Polgár Csaba 2012.05.21 15:48:06
@algi:
A pontos körülményei nem teljesen tiszták, de köze van a pulzushoz, az izgalomhoz. Igazából tudna szexelni, bár a Hihetetlen Hulkban ezt nem tették meg végül, pont az izgalom miatt, de figyelembe véve ezt a filmet, elvileg képes lenne rá, mivel van önkotrollja a dolog felett. Akaratosan is át tud változni. Bizonyos események (pl. támadás, amire a reakció védekezés) öntudatlanul is beindítják ezt a folyamatot. Am. igen,a Hihetetlen Hulk Hulkja van benne. A hihetetlen Hulknak és a Hulknak (2003-as) semmi köze egymáshoz.
Igen, jól látjátok, Logan visszatért a Baaad Movies-hoz, úgyhogy mostantól tőle is várhattok videókat! Hogy milyen sűrűn és mennyit, azt még egyelőre nem tudjuk, de Sorter távozása után ez mindenképpen kellemes meglepetés számomra, és - remélem - számotokra is!. Ez az egyik…..
Polgár Csaba 2012.05.19 16:42:25
@Tomlion:
Ha szó szerint vetted a kommentemet, akkor gratulálok, mert kurvára félreértetted. Pont az ellenkezőjét gondolom, mint amit leírátam (nem poénból van ott az Irónia: On és Off dolog). Ezzel a kifejezés móddal ,és jelezve hogy ezt nem szó szerint kell érteni, sokkal jobban kitudom fejezni a véleményet a film kapcsán, mint amúgy rendes módon, mert én élesben szembetűnőbb a dolog. Ez a film egy kalapszart sem ér és már az sem világos hogy ez Robert Rodrigeznek mi a faszért nem tűnt fel rendezés során.
Polgár Csaba 2012.05.21 14:44:11
@ikbenonzichtbaar:
Egy live keretén belül már be lett mutatva a Yeshno koprodukciójaként. A felvétel problémás, mivel valamelyik troll az adás alatt állandóan jelentette, hogy "+18as" tartalom megy és nem egyszer megszakadt.