Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tazy™

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  ..
Tazy™ 2012.01.14 21:25:43
@TomVadeR: Viszont az MW3-nak a maga nemében sem mondható gyönyörűnek a grafikája. Ez a játék pedig megállja a helyét saját műfajában. Szerintem D3LTA sem összehasonlítani akarta.
A videót a felhasználó törölte. Ezúton szeretném megkérni azokat a videósokat, akik hasonló módon járnak el a saját videóikkal, még a publikálás előtt JELEZZÉK nekünk e-mailben, hogy ne legyen ilyen jellegű probléma (megjegyzés: nem fog kikerülni a holnapi post a következő…..
..
Tazy™ 2011.07.25 10:06:09
@syforceHUn: Csak ööö... egy ööö... mod.
(Remélem ezzel a videó készítőjének is tudok üzenni valamit;))
Tazy™ 2011.07.25 20:15:28
@syforceHUn: Csak neki, rosszul fejeztem ki magam:)
A készítő üzenete:,,Tudom, hogy gyengék lettek a hangok, de fél percenként meghalt a gépem, nem érzékelt semmit, aztán kis idő múlva újra működőképes lett. Ez akkor volt a legszőrnyűbb, amikor épp szinkronizáltam... Én örülök, hogy e mellet még sikerült ilyet összehozni.…..
Tazy™ 2011.05.02 19:35:11
@shanne: Valahol egyet értek veled, de gondolj bele, ha mindenki így fogná fel, nem lennének kritikusok a Földön. Semmire sem lehetne azt mondani, hogy rossz... Biztos volt már valami amire azt mondtad, hogy rossz... Mondjuk egy ételre... Főzz jobbat eszerint a felfogás szerint. Le merném fogadni, hogy nem tudnál (ha igen akkor elnézést, rossz példa=)), de attól függetlenül, hogy nem tudsz, bátran rá mondod, hogy az rossz. Ez a másik oldala a dolognak szerintem :)
Amúgy a videó nekem kifejezetten tetszett, főleg az élő jelenetek;)
  ..
Tazy™ 2011.04.10 13:11:07
@Mr. Asdasdasddasdasdúrfi: Ott az igazság!
Kedves videókészítő, szerintem nem pont az Oscaron kéne ezt elkövetni:)
Attól függetlenül szépen mondtad el, csak hát...
Kipróbáltam tesztképpen ezt az indavideós élőzést, de valahogy nem működött. Még holnap megpróbálom élesben újra, hátha akkor összejön, ha nem, felmegyek skype-ra, ahol mikrofonostul várom egy órán át a hívásaitokat. Hogy fair legyen, próbáljuk 1-1 percekben maximalizálni…..
..
Tazy™ 2011.02.05 08:34:39
@Balage1105: Tényleg nem cseszegetés képpen, de könyörgöm... Használj már írásjeleket! Te elolvasod a saját mondandódat miután leírtad? Ha igen, akkor nem hiszem, hogy téged nem fáraszt le az elolvasása. Egy ilyen hosszú szöveget értelmesen kibogozni...?!
Tazy™ 2011.01.24 21:37:03
@Millenotti: Elismerem, hibáztam. Félreértés ne essék, nem azt akartam sem mondani, hogy ez a videó rossz, végigjátszásnak(!) tökéletes.
De a lényegen, hogy erre az oldalra nem végigjátszásukat várunk, nem változtat. Lenne még egy kérdésem igazából, persze lehet, hogy megint én leszek hülye. A "legalább nem spoilerezed tele" részt ugye nem gondoltad komolyan? Hisz ha egyszer ez egy teljes végigjátszás(!) lesz, akkor miről beszélünk?
Tazy™ 2011.01.24 21:49:44
@Millenotti: Hmm ilyen gyors válaszra nem számítottam.:)
Úgy érzem itt pedig abban lesz a nézeteltérés, hogy én a spoilerezést a játékra értettem, hisz ő is azt mondta a videóban, hogy nem lövi le a poént. Ezt én általában úgy értelmezem, hogy játszuk végig mi, és tapasztaljuk meg saját magunknak. Nem pedig úgy, ahogy ezek szerint jelen esetben kéne, hogy a videóban nem lövi le előre.:) De szerintem hagyjuk az egészet, fölösleges civakodás a semmiért:)
Tazy™ 2011.01.24 21:59:58
@Millenotti: Énis kezdek már belezavarodni úgyhogy... Téma lezárva és szent a béke! Legalábbis részemről. :)
Tazy™ 2011.01.22 23:54:14
@bloggerek: Könyörgöm... Olyan nehéz lenne néha írásjeleket is használni és elolvasni a mondandód mielőtt rámész a küldés gombra?!
A videóhoz hozzászólva már csak a lerágott csontot, azt a fránya "őőő..."-t tudom említeni.
 EDIT: A szavazás 19:00-kor lezárva! Hamarosan eredmény hirdetés!A hamis profilok kommentjeit, még a héten törölni fogjuk, így az ő szavazatuk nem lesz érvényes! Szavazás: CSAK a számot, kommentben. Mindenki egyszer. Köszönjük mindazok fáradozását, akik a szavazás…..
Tazy™ 2010.12.27 10:37:22
3
Bár elég sokan félreértették a problémámat, köszönök minden segítséget és egy Tazy nevű kommentelő e-mailjének hála sikerült rögzítenek frapssel hangot is a videó mellé!Egy külön szoftver kellett hozzá és egy kis babrálás, de úgy néz ki sikerrel járt.Attól…..
Rossz PC Juniorok Wheelman Video 2010.09.17 08:21:00
Értékelés:Huhh. Úristen, a mikrofon de zajos. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy ez a legrosszabb hangminőségű kommentár, amit eddig hallotam itt. Javaslok egy jobb mikrofont, mert ez olyan, mint ha AM-rádiót hallgatnék. Jó lenne a kommentár, de a mikrofon istentelenül rossz.…..