Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peripetia

0 bejegyzést írt és 253 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Próbálom én, unos és untalan, de egyszerre vagyok súlyos és súlytalan, ahogy erőlködök újra talpra állok, de akkor is vagyok, ha semmit nem csinálok! Gyöngyöt szórok a disznók elé, adom a pofont a szarnak, Kalimpálok a semmi után, fejjel megyek a falnak. " (via) Az…..
A Bullshit Rajongók Ünnepét (BRÜ) rendezték tegnap a nagy büdösben. Szószátyár metafóra gyártó kisiparosaink igazán kitettek magukért, szavunk nem lehet. Tagadhatatlanul belefordultunk a kampányba, egymás után kapkodhattuk fejünket Vona Gábor "cigány testvéreim" és…..
A főorvos szemöldöke megrándul, és magából kikelve ordít:"megmondtam, 50 ezer forint a díjam ,vigye a pi...ba ezt a csomagot". Hello Praxis!         Az autószerelőmmel történt pár éve...   Kecskemét, nagyváros. Kiváló…..
Kedves Lagarde asszony, szeretve tisztelt tárgyalópartnerem! Hát kisztihand. Hogy vagyunk drága asszonyom? Mert én rosszul, ezért írom e sorokat. De remélem Önnek kedves egészsége jól szolgál, a vírusok, bacilusok messze elkerülik. Rossz rágondolni, hogy ebben a szottyos időben…..
Az Alaptörvényről kiderült, hogy mégse gránitszilárdságú, a Fidesz hatalma viszont – legalábbis a párt saját elképzelései szerint – annál inkább az lesz, miután az alkotmány átmeneti rendelkezéseibe beleírták: „Sarkalatos törvény a választójog gyakorlását…..
Fekete napja volt Viktorunknak a tegnapi. Csak csodálkozik rá a világra, mint busmanok a szánkóra, hogy fakkjú vazze, mi van itt? Szabó Rebekát meg tudná fojtani egy nemzetiszínű zsinórtangával, az arca meg lángol a szavaktól amik Anikó asszony szájából indulva arculütésként…..
"Magyar állampolgárként felháborodásunknak adunk hangot, hogy az 1956-os forradalmunk és szabadságharcunk emléknapján a balliberális oldal tüntetni akar!!! A nemzeti ünnep, szabadságharcunk emléknapja nem alkalmas tüntetés lebonyolítására! Ezért kérjük kormányunkat, mely,…..
Vendégszerzőnk, Sortilegus írása. Pol Pot mindenkit ellenségnek tekintett, aki kicsit is képzett volt, aki a legalapvetőbb ismereteknél többet tudott. Rémuralma alatt Kambodzsában felszámolták az iskolákat, a tanárok, az orvosok és más értelmiségiek, szakemberek nagy többségét…..
"Drága Nertársak, Drága Nertásnők, Drága Minden! " ...illetve még nem, pontosabban csak ti hiszitek, hogy már drága,  mert még nem tudjátok amit mindjárt megtudtok, hogy ilyen barokkos körmondatba zavarodva bökjem ki az izét. Ni. Ezt a hogyishíjákot, amire a szavakat sem…..
Komolyan azt hittem, rosszul hallok! Minden idők legflegmább kormányszóvivője ezt bírta mondani saját pici száján keresztül: "Amikor nagy vihar van a tengeren, akkor azt is értékelni kell tudni, hogyha valaki kikötőbe vezet minket, nem biztos, hogy éppen konyakot kell rendelni."A…..
Varánusz Orbán: i love IMF! 2012.10.05 05:51:29
Pártunk és kormánygépezete felpörgette az eseményeket: Kusza Szem nertárs mindenki örömére ma bejelenti, hogy milyen feritél mentén tartjuk a hiánycélt, vagyis min igyekszünk spórolni, hogy szóba álljon velünk az IMF. Ezzel párhuzamosan a Habony Művekben is lázas munka folyik,…..
Schmitt és a családon belüli erőszak után újabb 80%-os ügy körvonalazódik, ez azonban sokkal direktebb módon érinti a Fidesz hatalomtechnikai elképzelését: a választás előtti regisztrációt.A regisztráció lényege, hogy valamilyen módon jelezni kell a hivatalban hogy majd én…..
Mint az bizonyára ismeretes, ennek a magyarországnak újabban komoly problémája akadt a külföld nem kevés szereplőjével. (Sőt, igazság szerint szinte minddel; bár, ha jól tudom, Tuvaluval egyelőre még gyümölcsözőek a diplomáciai kapcsolataink.) Joggal merülhet fel tehát, hogy…..
Mondanám, hogy Mága Zoltán a giccstengerért eladta lelkét az ördögnek, ha nem lenne az egész ilyen iszonyúan röhejes. De bevallom töredelmesen, ahányszor erre a képre nézek ...  ...újra ás újra elkap a fullasztó hahota, és ez nem kizárólag a vitézi rend saskabarét…..
Kedves Népem!  Ezúttal elektronikus formában terjedek, mint spam, mert azt hallottam papír alapon összegyűrtök, kidobáltok, és én leszek a szemét, ti szemetek. Így most két kamuviagra és három mi lenne a nerneved, ha Cukkerbergen múlna reklám között próbállak megszólítani…..
Nézzünk egy élethelyzetet: az ember nője holtrészegen, véreres szemekkel súlyosbítva telibehányja a budit. Kismillió filmben láttunk ilyet, biztos van nagyon sok olvasó is, aki ilyet tapasztalt. Az már sokkal kevésbé sanszos, hogy mindezt az illető meg is énekli, de ha mégis, abban…..
A Fidesz benyújtotta a szavazói regisztrációról is szóló választási eljárási törvény tervezetét, és rögtön mellé a saját alaptörvényének módosítását is. Tudniillik a Fidesz is tudja: ez a törvény embereket foszthat meg a választás lehetőségétől, így ellentétes a…..
Kádár Jánost biztos sokszor köszöntötték úgy születésnapján, hogy "Éljen száz évig Kádár elvtárs!". Talán ők se gondolták volna, hogy kívánságuk teljesülni fog - még ha maga Kádár János ezt már nem is érte meg. (i) Ma Bizony, Kádár János a századik…..
Peripetia 2012.09.18 15:41:57
Kettős Mérce Sose halunk TEK 2012.09.14 10:56:55
A magyar terrorelhárítási kommandó a héten elkapta a BME-n Luke Skywalkert. Az ország fele ezen röhög, a másik fele szörnyülködik, hogy de hiszen Luke le is lőhette volna csoporttársait. Azt azonban alig valaki mondja ki, hogy itt a tragédia éppen a TEK részéről következhetett…..
A Külügyminisztérium háttérintézményeként működő Magyar Külügyi Intézet nem nyilvános, ám mégis kiszivárgott háttértanulmányába javasolta ezt az immáron híressé vált mondatot a magyar diplomáciának a „baltás ügy" kommunikációjához:  „merjünk buták lenni!"A…..
Az elmúlt hetekben jelentős változások tanúi voltunk s csak most kezd letisztulni, hogy ezek nem voltak véletlenek, tudatos, átgondolt stratégiaváltás történt, amely logikus és kellően körmönfont ahhoz, hogy komolyan vegyük.Orbán Viktor - valószínűleg az akkumulátorfeltöltés…..
Két-három hete jót vigyorogtunk ezen a képen, ezen a zseniális paródián, amiben annyi minden benne van az utóbbi 2 évből. Előregisztráció a regisztrációra, fenomenális ötlet! Ráadásul megcsinálják. No nem Kecelen és egy nemlétező napon, de lesz előregisztráció.…..