Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balint_hamvas

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új MÁV blog Összehasonlítás 2008.05.21 10:04:44
Hej a svédeknél nem csak szőke bögyös cicák, de kultúrált vonatok is vannak. Követendő példa lehetne a MÁV részére. Reméljük egyszer az életben utolérjük őket... Kedves Megint Állunk Vazze Volt szerencsém a közelmúltban egy nap eltéréssel utazni svéd és magyar…..
Bizonyára mindannyian találkozatok már korunk Graphisoftja, a Nav N Go plakáthirdetéseivel. Nos, az egyik magyar online marketingcégtől kaptam egy közleményt, melyben az áll, hogy a Windows Live Messengerre szerveztek reklámkampányt a Nav N Go-nak. Az együttműködés keretében a…..
Webisztán I can has podcatz 2008.04.28 11:54:00
Két évvel ezelőtt próbáltam eltemetni a podcastingot. Majd tavaly még egyszer (bár már sokkal sajnálkozóbban). A CommonCraft "In Plain English" videósorozatának egyik friss darabja épp a podcastingot próbálja meg népszerűsíteni: A podcasting elsősorban továbbra is…..
Egy lépésre vagyunk az A csoporttól. Egy nagyon nagy lépésre. Ahhoz, hogy világra szóló siker keretében feljussunk az elitbe, meg kell vernünk az oda erősen visszavágyó Ukrajnát. Muszáj ezt kiszurkolni valahogy. Élőben közvetítünk, szövegesen.És mindjárt az elején felhívjuk…..
Vannak szerencsétlen esetek, amikor még egy-egy esemény megtörténte előtt már áll a bál. Az egyik mobilszolgáltató a mobil internetezés népszerűsítésére, pontosabban az azt megvalósítani képes termékére olyan online kampányt szeretne, amiben a blogok is szerepet…..