Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MothmaN

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A politika olyan, mint a borszakértés. Volt egy kutatás, miszerint a borszakértők véleménye úgy változik, mint a pi számjegyei. Az első kóstoláskor paprikás-fűszeres-lágy nedű a második próbálkozásra már enyhén narancsos, telt ízű borrá vált. Érdekes eredmény, bár én…..
A pornó pont olyan, mint a zene. Ugyanúgy vannak benne kötelező elemek, például a zenében ugye a kiállás, a pornófilmekben az orál. Aztán az arcok, akik viszik az ipart: Sasha Grey, Jenna Haze, Hobo, Johnny Garcia, Marc Dorcel, Ozzy (igazad volt Dávid, Sasha Grey és Hobo tényleg nem…..
Isaiah Mitchell friscoi bandája, a fantasztikusan magas minőségű bemutatkozó albummal domborító GOLDEN VOID, váratlanul egy Pretty Things feldolgozást villantott és ingyenesen elérhetővé tette kiadójának Soundcloud felületén. A Sickle Clowns azonnal levett a lábamról. Olyan lazán…..
MothmaN 2013.08.07 20:51:10
  Nemrég igencsak kifakadtam a Weedpecker lemezelőzetes anyaga kapcsán. Nem is nagyon volt már kedvem meghallgatni utána. Nem akarom most kimagyarázni a dolgot, azonban azt tudni érdemes, hogy nem a zenekar hozott ki a sodromból, bár rajtuk csattant az ostor. Éppen ezért a minap…..
Lead: Molyember vagyok, csak Mothman néven. Sokat baszogat a NAV, azért. :) Múlt héten rájöttem, hogy kurvára le vagyok punnyadva. Kockahas a háj, én meg magam alatt, mert régebben, amikor edzettem, sokkal jobban éreztem magam a bőrömben. Szóval kitaláltam, hogy csinálok egy…..
Én már sajnos nem tudom rajta tartani az ujjam a hazai underground ütőerén, ezért elég sokszor meglepődök, ha egy újabb zenekar bukkan elő, számomra a semmiből. Mióta elköltöztem Budapestről, nem igen tudok eljutni annyi koncertre, mint szeretnék. Mióta megszülettek az ikrek,…..
MothmaN 2013.07.25 09:53:25