Regisztráció Blogot indítok
Adatok
patagon

172 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
I have registered to play in the PokerStars World Blogger Championship of Online Poker! The WBCOOP is a free online Poker tournament open to all Bloggers, so register on WBCOOP to play.Registration code: 738691..
w Magyar Gyermek II. 2010.10.15 06:34:00
Ismét itt a gyerekhírlap. Egy hét Kinder-kapszulában. És ami erőt adott:  Világ okos gyerekei, egyesüljetek!..
Október 3-án durrrr 1,5 mullió dollárt nyert, 1,2 milliót Ziigmundtól, akivel két asztalon játszott 500$/1000$ PL Omahát. Ez durrrr egyik legjobb napja volt, és Ziigmund egyik legrosszabbja, mert játszott ugyan másokkal, de nem tudott javítani az eredményén, igaz, rontani sem. Durrrr…..
Pókersztorik Laak és a zongora 2010.09.20 14:13:00
Phil Laak változik, de valahogy mégis ugyanolyan marad. Íme egy nyilatkozata a WSOPE-n aratott győzelme után: “Amikor nyerünk, az olyan, mintha minden összejönne, mintha egy őrangyal vigyázna ránk. Mint a balesetem során attól a pillanattól kezdve, hogy a levegőbe repültem, az…..
Az előző két hír Ziigmund és Cole South párviadaláról szólt, egy ide, egy oda, de a libikóka most megragadt az egyik oldalon. South jött volna a nyerésben, de Ziigmund nem hagyta élni.Szeptember 16-án 314 leosztást játszottak 500$/1000$ deep PL Omaha asztaloknál, és Cole South 621…..
Na először is a fontos hírek: már megint Isildur1-et vélik felfedezni a highs stakes online póker fanatikus rajongói, ezúttal a PokerStarson és grolongo néven. A göteborgi grolongo NL hold'emet ;és PL Omahát is játszott, főleg heads-upot, ellenfelei többek között Brian…..
Mindennapi Tony G hírünket hallják, látják: Tony G kihívta Usain Boltot 100 méteres síkfutásban.  "Talán néhányan nem tudják, de amikor fiatal G voltam, bajnok atléta voltam Litvániában  Negreanut és Hellmutht már szétzúztam, mit szólnátok Bolthoz? Íme az…..
Továbbra is élénkek a PL Omaha asztalok, szeptember 2-án Patrick Antonius Phil "OMGClayAiken" Galfonddal játszott, Cole South pedig Ilari "Ziigmund" Sahamiesszel. Ez utóbbiból származott nagyobb eredmény, a CardRunners egykori oktatója 519 ezer dollárt szedett el a…..
A PokerStars Big Game hatodik hetében Jason Mercier, Dani "Ansky" Stern, Eugene Katchalov, Phil Hellmuth, Daniel Negreanu, Prahlad Friedman ült saját pénzével az asztalhoz, Andre Capella pedig a PokerStarstól kapott 100 ezer dollárt próbálta gyarapítani a Loose Cannon…..
A hétvégén végre olyan akció zajlott a Full Tilt Pokeren, amilyenre az ínyenc pókervoyeurök már régóta vágytak.Szombaton elhagyták a csúnya cap szócskát az asztalok megnevezéséból és 300$/600$ alapon igazi PL Omahát játszottak. A legnagyobb vesztes az újonc cadillac1944 volt…..
Gergely beküldését a véleményes hétvége bevezetéseként teszem ki:pókerverseny, rtl klub, Poker After Dark 2009, éppen most"he must have marginal hand" - így az angol kommentátormarginális keze lehet, mondja a felirat, muhaha, elképzeltemválasz:…..
Nu, hát történések vannak, például a játékosok újra felfedezték a limites játékokat, a hold'emet és az Omaha/8-t, ami nem mindenkinek ütött ki szerencsésen. Például Patrik Antoniusnak sem, aki 24-én és 25-én 770 ezer dollárt veszített ebben a játékban, balszerencséjének…..
Bár nem rendeződött át teljesen egy hét alatt az augusztusi nyerők és vesztők listája, azért jópár változás történt. Ivey és durrrr helyet cserélt, még mindig vezetnek, de sokkal kisebb előnnyel, hiszen Ivey 400 ezret, Tom Dwan egymillió dollárt veszített az elmúlt napokban.…..
Vége a WSOP-nek, sőt a WSOP-t követő másnaposságnak is, és a Full Tilt Pokeren többé-kevésbé visszaállt a régi rend. Visszatért durrrr, Phil Ivey, Gus Hansen, Phil Galfond és Ziigmund is, bár a finn, miután gyors ütemben elveszített 590 ezer dollárt, inkább úgy döntött, a…..
A PokerStars Big Game harmadik hetében ült először női játékos asztalhoz, mégpedig a Loose Cannon szerepében Nadya Magnus. A profik is lecserélődtek, Justin Bonomo, Abe Mosseri, Joe Cassidy, Joe Cada, Jason Mercier, Barry Greenstein szerepeltek még a műsorban. Ez hat név, Cada és…..
A második héten William Davis volt a Loose Cannon, David Williams, Doyle Brunson, Daniel Negreanu, Abe Mosseri, Jason Calacanis (internetes vállalozó) próbálták megakadályozni, hogy nyereséggel távozzon a stúdióból. Egyébként az a hír járja, higy David Williams Vanessa…..
Ha már elkezdtem, befejezem, íme az ötödik rész, amelyben kiderül, hazavihet-e valamennyi pénzt a Loose Cannon és ki nyeri a legtöbbet:       ABig Game honlapján akad néhány érdekes statisztika, ha valaki nem akar elmenni oda:     ..
Ezen a héten megint Unabomber nyerte a legtöbbet, de a legérdekesebbek a blöffök voltak, az egyik károsultja a Ernest Wiggins volt, a Loose Cannon, a másiké nem más, mint Doyle Brunson: ..
Már itt is a második rész (hetente öt van), most Phil Laak gyűjti be a legtöbb pénzt:  ..
Ebben a részben van az a bizonyos leosztás, ami már megjelent az OPHU-n,a Loose Cannon és Phil Hellmuth négyszer teszik ki a turnt és a rivert, a világbajnok kárára.De nem csak ők csapnak össze, hanem Tony G és Negreanu is... ..
Mindenki a WSOP-ra figyel, a versenyeket utáló Patrik Antonius 21 éven aluliakkal és hasonszőrűekkel labdázik a Full Tilt Pokeren. Június első 13 napja alatt mindössze ennyi történt:Patrik Antonius 345 080$/781Vaga_Lion 195 968$/1468humpybfly 123 382$/727Doesburg 106 293$/198458854 98…..
Ha valaki a neten jár-kel, aligha tudja elkerülni az újra és újra átírt hitleres videókat. A 2p2 fórum egyik tagja is átdolgozta a jelenetet, a téma természetesen a high stakes póker és Isildur1, zseniális:  Online poker rigged @ Yahoo! Video ..
Spring Championship of Online Poker 1000$+50$ NL hold'em (főverseny) döntőjének nagyobb leosztásai:   1. Ryan "toetagU" 1 162 350$ 2. Kristoffer "Sumpas" Thorsson 851 775$ 3. BradL 627 300$ 4 Greg “DuckU” Hobson 473 550$ 5. cpfactor 332 100$ 6.…..
Száz szónál többet ér egy kép:   A grafikon durrrr idei csúcspontján, április 21-én indul 7 066 891$ idei nyereségnél és május 13-án fejeződik be 3 189 591$ profitnál, vagyis durrrr huszonkevés nap alatt majdnem négymillió dollárt bukott. Ezzel még mindig vezeti az idei…..
Tehát, mint egy előző bejegyzésben említettem, májusban eddig Gus Hansen kereste a legtöbbet, 1,1 millió dollárt. A nagy részét, 837 ezer dollárt PL Omahában nyerte, méghozzá leginkább a capped asztaloknál. A második helyen is meglepetésember áll, jungleman12 talán még sosem…..