Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hkr

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stephen Colbert amerikai komikus a nagy M0-ás hídelnevezési lázban felhívta rajongói figyelmét arra, hogy Chuck Norris is megelőzi, és hatalmas hajrát levágva végül is első helyen végzett a nemes versengésben. Persze a hidat nem róla, hanem mondjuk Lakinger Béláról, az…..
Már boldogult ifjúkoromban sem nagyon értettem, hogy miért járnak a csajok kettessével a klotyóra, a megvilágosulásra egészen sokáig kellett várni, de megérte. Voltak persze hagymázas álmaim, melyeket azóta Michelle Wild és kolleganői már sokszor igazoltak is, de ezt most hagyjuk…..
Őszintén együttérzek mindenkivel, akinek bármi köze is volt a tűzijátékhoz, a bombamestertől vagy kitől elkezdve az összes mindenkiig, aki már két hete építette a kilövőállásokat, a szervezőkkel és persze a nézőkkel, ekkora szopást elképzelni is nehéz, hogy tudniillik a…..
hkr 2006.08.21 15:39:27
Mi távolabbról néztük a tűzijátékot, de a vihar minket is elkapott. Nekünk csak kb 2 percnyire levő menedékig kellett rohannunk, és tömeg se volt. De így is szörnyű volt, a szélben és a vízben alig bírtam haladni gyerekkel a karomon/vállamon. Csak pár tíz, esetleg száz métert kellett megtenni, de nagyon hosszúnak tűnt. Olyan vizesek lettünk, mintha fejest ugrottunk volna ruhástul egy medencébe. Adjunk a szituációhoz tömeget, robbanásokat, vért, ránk dőlő fákat... jó, hogy nem voltunk ott. Hazafelé autózva rengeteg kidőlt fát kerülgettünk, szörnyű látvány volt.

Ami a tévéket illeti: egyik társaság sem haditudósítókat küldött páncélozott kamerákkal tűzijátékot közvetíteni... A külföldi TV-k legalább híradósokkal voltak jelen. Szóval én nem okolok senkit amiért nem közvetítettek a pokolból, vagy nem rögtön.

Ami a kiváló és itt oly nagyon felmagasztalt HírTV-t illeti, hazaérve és híradót keresve mi is odakapcsoltunk. Már ki volt írva a szalagra, hogy majd lesz rendkívüli híradás, meg halottak vannak stb, de előbb még lement a beszélgetés a pappal, aki aug.20 és a kereszténység stb vonatkozásokról beszélt. Ha már ott volt, szólhatott volna néhány vigasztaló szót az áldozatok hozzátartozóinak, vagy akik megsérültek, netán csak memegijedtek, vagy anyagi károkat szenvedtek. De nem. Lehet, hogy felvételről ment a beszélgetés. Ezután következett az igen elfogulatlan objektív híradó, amelynek az volt a veleje, hogy miközben bezzeg Sólyom László kinézett a palotája ablakán, hogy halad-e a leszakadt tetővel a meló, addig a csúnya gyurcsány nincs sehol. Aztán mutattak interjút a katasztrófa túlélőivel, akiknek az volt a véleménye, hogy bizony a kormány tehet mindenről. Hiába, a szokásos feladat beidegződése működött a stábban rendesen :-(

Ezután átkapcsoltunk az Info Rádióra, és az legalább végezte a dolgát, megszólaltattak akit csak bírtak a meteorológiától és a katasztrófavédelemtől kezdve egész Aba Botondig.
Most hagyjuk, hogy az RTL Klub szerint az Ámbár tanár úr fontosabb az év magyar tragédiájánál/médiaeseményénél, a Tv2 szerint pedig még egy német vígjáték is, és azt is felejtsük el, hogy az MTV, a tájékoztatás állami bástyája egy hírműsoron belül hol három, hol pedig…..