Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Halloween 13

0 bejegyzést írt és 139 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Horror-Mirror Igazi western-horror! 2014.03.09 18:53:05
Őszintén szólva eredetileg négy filmről írtam volna, de az elsőnél kapásból annyi gondolatom támadt, hogy megérdemelt egy külön posztot. Remélem nincs harag.   Túlvilági bosszúállók / Rémjárók - Gallowwalkers (2012)   Rendezte: Andrew Goth A film, ami attól vált…..
Halloween 13 2014.03.17 23:09:44
@Gsnake: Azért nem mindegy, hogy egy jól megszokott sémából készítenek egy úgymond sablonos, de mégis élvezhető és jó hangulatú horrort, ami sok újat nem mutat, mégis képes félelmet kelteni, vagy teljes kreativitással készítenek egy átlagon aluli förtelmet. Osztom, hogy a Sinister '12 egyik legjobb horrorja volt.
A Péntek 13 kapcsán eléggé érdekes felállás volt, hiszen a jogok egy részét a Warner, a másik részét pedig a Paramount birtokolta. Azonban Hollywood ügyeletes csodagyereke éppen a Paramountnál készíti Interstellar sci-fijét és ebből a Warner olyannyira ki akarta venni a részét,…..
Az Universal stúdió örülhet. Az Insidious, a Parajelenségek és a Dark Skies producere, Jason Blum ezúttal náluk munkálkodott, méghozzá Michael Bay-jel karöltve, aki szintén producerként vette ki a részét a munkálatokból. Bay több horrorfilm útját egyengette, az általa vezetett…..
A film, amihez iszonyat mennyiségű poszter készült (mi ennek csak kb. felét mutattuk be), noha az előzetesét csak az első fesztiválos debütálása után lehetett megtekinteni. Érdemes volt várni Rob Zombie-nak egy olyan filmjére, ami se nem remake, se nem folytatás? Mindjárt…..
A fesztiválból avanzsált stúdiónak talán ez lesz a legjobb filmje, még ha a Dark Circles története baromi sablonosnak is tűnik. Vagyis igen, friss szülőkké vált házaspár új házba költözik, hogy megszabaduljanak a városi zsivajtól. Aztán ahogy az sejthető, rejtélyes,…..
Már a teaser se volt semmi, de ez tömör gyönyör! Na jó, a vérhányás kissé gagyi, de az uccsó fél perc meglebegteti az X-kategória szellemét, ami sajnos a mozikból való kizárást eredményezné... De reméljük nem így lesz és óriási vásznon élvezhetjük majd a…..
Halloween 13 2013.01.08 21:41:15
@Near93: Tőle én is, egy kis fekete humort, csak ne az legyen mérvadó :) ne vigyék túlzásba, de szerintem ez nem fog gondot jelenteni, így trailer alapján :D
2012 a felemelő sikerek és a példátlan pánik éve volt. Olyan sűrűn váltották egymást az ön és vlogigazoló eredmények és a rések a pajzson, hogy nehezen lehet bármit is kijelenteni az egész évről. Maximum annyit, hogy ki volt tömve, mint öreg néne taxidermizált őzikéje, és…..
Halloween 13 2012.12.31 16:33:10
Nagy örömömre szolgál, hogy a már hagyományosnak mondható szilveszteri évértékelőm idén is sikerektől lesz hangos. Szemben sok más bloggal, mi nem hogy hanyatlunk, hanem évről évre erősödünk! Lássuk is szép sorjában a 2012-es év fénypontjait! 1. Szerkesztőgárdánk…..
Horror-Mirror Boldog Karácsonyt! 2012.12.24 10:16:00
Jómagam és az egész szerkesztőség nevében kívánok minden kedves olvasónknak békés és boldog Karácsonyt! Mi Amore Cadenza greyjoy koimbra lizardking Varin és purga (Posztok majd csak 26. után lesznek.)..
Mivel sokan ma is dolgoznak, ezért a fiatalabb korosztálynak kedvezünk. Íme egy klasszikus ifjúsági horror, amiben egy farkasember mészárlásáról szól. Korábban már írtam róla. Azóta sikerül elolvasnom a naptárból (!) készült regényt is és azt kell mondanom, hogy a film…..
Gőzerővel darálom az idei termést, amibe óhatatlanul is becsúszik 1-2 silányabb darab. Jelen felsorolásból akadnak nézhetőbbek is, de az már biztos, hogy egyik se lesz benne az év végi TOP 10-ben. Meglátjátok, hogy miért. 1. Vérfarkas: A szörny köztünk van - Werewolf: The…..
Horror-Mirror Box Office: Sinister 2012.10.14 19:54:36
Észak-Amerikában jó néhány (na jó, csak 5) film kapott szélesebb körű bemutatót, ami számunkra fontos az nem más, mint a Sinister szereplése. Ebben Ethan Hawke egy írót alakít, aki új házba költözvén rálel néhány régi ijesztő felvételre. A produkció felettébb jól…..
Most felejtsük el a borzalmas emlékű Drakula 2-őt és 3-at. Bram Stoker klasszikusa új alapokon fog nyugodni, ami azt jelenti, hogy az egész történet átkerül a jelen Amerikájába. Ez akár izgalmas is lehetne, de a posztert és főleg az előzetest látva sajnos a Drakula: Reborn-t egy…..
Az American Horror Story Ryan Murphy (Kés/Alatt, Glee) és Brad Falchuk (Glee) alkotása. A sorozat az amerikai FX kábelcsatornán fut. A premier 2011. október 5.-én volt. Nagyon jó nézettséget produkált, a finálé a legnézettebb kábeles dráma volt 2011-ben. Az 1. évad 12 részből…..
Végre! Már vagy két hónapja várom, hogy jó minőségben kikerüljön az előzetese, mert eddig csak egy kamerás verzió volt a neten, azt én meg ki nem rakom ide. Rob Zombie új filmje, szerintem ennél többet nem is kell hozzáfűznöm. Az előzetes biztató, a zene telitalálat (Mozart…..
Joe Hill neve ismerősen cseng valakinek? Ő Stephen King fia és szintén író. A Szarvak regényét Alexandre Aja, A sziklák szeme, a Magasfeszültség és a Piranha 3D rendezője vezényli le, a főszerepre pedig Daniel Radcliffe-et nyerték meg. A főszereplő egy átitalozott este után…..
9 évvel ezelőtt debütált a Halálos kitérő első része, amely nem igazán mozgatta meg a moziba járó horrorkedvelőket, mindenesetre DVD-n folytatódott a muri. A harmadik felvonásnál került a képbe Declan O'Brian író-rendező, aki tévés B kategóriás szörnyűségeken edződött,…..
Spanyol produkció, mely eredetileg a Lobos de Arga névre hallgat. De nemzetközileg (értsd: amerikaiéknál) a Games of Werewolves, míg az angoloknál a nagyon fantáziadús Attack of the Werewolves címet kapta. A sztoriról és az amerikai plakátról már korábban esett szó. Most…..
Posztert és szinopszist már mutattunk, most jön a lényeg, az előzetes. Engem nem igazán győzött meg. A színezés fakó és élettelen. De a legnagyobb gondom az, hogy nem érezni a 3D jelleget. Majd a végeredmény láttán okosabbak leszünk. ..
Halloween 13 2012.09.13 21:34:26
Nem jellemző, hogy a blogon zenei klipeket tegyünk közzé, de ezt azért érdemes megtekinteni (vagy nem?).   ..
Halloween 13 2012.09.12 22:26:17
Bevallom már egy ideje porosodott a levelek között ez a gyöngyszem, amit Ralome nevű törzsolvasónk küldött be. Szándékosan vártam meg, hogy az övé lehessen a "kitüntető" 20. vendégírás a blogon. Ugyanis ő a szokásoktól eltérően egy elég rendhagyó TOP 10-es listát…..
Tegnap lezárult a szavazás és ma kikerültek az eredmények. Talán a többi szerkesztő nevében is írhatom, hogy nagyon-nagyon büszkék vagyunk a kedves olvasóinkra, amiért bejuttattak minket a TOP 10-be, azon belül is a 7. helyre! Lehet, hogy másoknak ez nem valami nagy dolog, de nekem…..
Halloween 13 2012.09.08 12:25:32
Néhány évvel ezelőtt Jessica Biel futott, szaladt, menekült a Texasi láncfűrészes mészárlás remake-jében, ami felettébb jól teljesített a kasszáknál, nem csoda, hogy érkezett a folytatás. Az új filmnek nem lesz semmi köze a legutóbbi két filmhez, az alkotók Tobe Hooper…..