Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csak ezeket ne

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az LMP fergeteges hajrával összegyűjtötte a budapesti főpolgármesteri jelöléshez szükséges ajánlókat. A párt a sorsdöntő napokban azzal biztatta híveit, hogy így lesz valódi demokratikus választási alternatíva október 3-án. Hajdú-Biharban sikerült több…..
Véleményvezér Száz nap magány 2010.09.07 08:04:00
Van egy széles tábor, akik számára ez a száz nap a politikai magány időszaka volt: nagyrészt a Fideszre szavaztak, de nem értik a felkészületlenséget, a gyanús alakokat, és hogy ezért még le is gyurcsányistázzák őket. Az Orbán-kormány első száz napos teljesítményét sokan…..
"Kérjük tisztelt utasainkat készítsék elő ajánlószelvényeiket..." Utánajártunk a mai LMP-s gyűjtésnek. Tényfeltáró anyag következik. Egy negyvenes csávó vajszínű öltönyben számolta a stand mögött az arasznyi nagyságú kupacot. 10-15 percig álltam a Móriczon,…..
csak ezeket ne 2010.09.03 12:25:57
Délelőtt fél tizenegykor, amikor elkezdtem ezt a postot írni, még nincs elég kopogtatója a pesti LMP-nek, de nem kizárt, hogy lesz. (Update: negyed kettőkor bejelentették, megvan a 28 150 cetli.) A Fidesz új szabálya, ami miatt kevesebb, mint feleannyi idő alatt kell…..
Ásni kezdték az LMP sírját a napokban. Tegnap az index buktáról beszélt, ma Török Gábor kielemezte, hogy miért szar a párt, közben meg a választás.hu azt mutatja, a beharangozott armageddon késni látszik.Ma egy csomagban adott le nagyobb mennyiségű jelölőszelvényt az LMP.…..
Varánusz Boross Péter alkotmánya 2010.09.01 08:00:00
Szerintem megfázott a nemzeti hóbagoly, elkapta a hini vírus. Mi más magyarázata lehet annak, hogy mostanában olyan furcsaságokat tüsszent magából, ami mellett a beszáradt orrváladék gusztusos édesipari ínyencségnek látszik? Antall József egykori helyettese itt kísért még…..
csak ezeket ne 2010.09.01 12:50:06
@DArchAngel: Teljesen mindegy, hogy a teljes lakossag hany szazaleka szavaz rajuk. A le nem adott szavazatok nem szamitanak bele a vegeredmenybe! Meg nehany kis valtoztatas az alkotmanyon es a valasztoi torvenyen es senki masra nem lehet majd szavazni, mint Viktatorra es az altala kijelolt aktualis "ellenzekre". Bar azon sem lepodnek meg, ha az ellenzeknek is o lenne a miniszterelnok jeloltje. Es a kor bezarult. Ujabb 20 ev helyben topogas, vagy eppen lecsuszas. Sajnos media vezerelt, idiota emberekre nem lehet bizni, hogy az orszag jovojerol dontsenek. A demokracia nem ilyen viszonyokra lett kitalalva es nem is tud mukodni ilyen kozegben. Vagy valodi demokracia kell, ahol nem a partok dontenek a valasztasi jatekszabalyokrol, vagy cenzusos valasztas, ahol IQhoz vagy iskolazottsaghoz van kotve a szavazas.
Michael Knight Szegény magyarok 2010.08.31 20:28:00
Azért itt elég komoly hitelességi problémák vannak, kérem szépen. És ne tessenek most nekiállni gyurcsányozni, hol van az már! Ennek a kormánynak, Orbán Viktor nemzeti kormányának vannak nagyon komoly hitelességi problémái. És ha így folytatják, igen rövid időn belül az…..
Kabul felett az ég  Mit keres Magyarország Afganisztánban? Sőt tovább megyek, mit keres 47 ország, a világ nemzeteinek közel negyede ott? Ha megnézzük az afganisztáni művelet részvételi adatait (csak 100 fő feletti hozzájárulók, zárójelben a halottak számával), elég…..
csak ezeket ne 2010.08.27 10:35:29
@rajcsányi.gellért (ergé): Ha ennyire kardozol a hadsereg mellett, TE miert nem vagy Afganisztanban hulyegyerek?
Az idei tűzijáték low budget lesz az árvízi összefogás okán, de nem volt ez mindig így. Sokan emlékezhetnek rá, hogy minden idők legdrágább augusztus 20-ái az előző Orbán kormányhoz köthetőek. Talán nem árt felidézni, hogy miképp is történtek akkor a dolgok, mert egyrészt az a cinizmus, ahogy ezeket…..
csak ezeket ne 2010.08.19 16:45:07
@térfél: Ajanlom figyelmedbe Bereznay kollega irasat 2007-bol:
www.kibulizottorszag.net/
Talan segit valaszolni a kerdesedre.
Sokat hallunk mostanában határvonalakról, a magyar politika megújításáról, az 1989-1990-ben alapított rendszer felváltásáról, ami a dolog logikája alapján csak a korábbi politikai elit háttérbe vonulásával együtt történhet meg. Nem szeretem azokat a megközelítéséket,…..
Értem én, hogy "országot építeni és fejlődni" a Fidesz csökevényes agya szerint csak úgy lehet, ha nem áll természet- és környezetvédelmi "akadály" ez előtt a magasztos cél előtt, de álljon már meg a menet!Szakmai szempontból lesújtó hír a Greenfo-ról,…..
Illés Zoltán államtitkárként ugyanazt csinálja, ami ellen évtizedekig küzdött. Van-e visszaút a sötét oldalról?  Sok visszás dolog történt a Fidesz-kormány hatalomba lépése óta. A legszembetűnőbb az a „forradalmi” lendület, ahogy a közhivatalokat, a…..
csak ezeket ne 2010.08.06 09:07:57
@beszóló: Ugy ertetted, hogy meg nem bizonyitott?
Adj nekik fel evet es omleni fognak a bizonyitekok.
ProgBlog Váltópárt 2010.07.20 21:43:00
„Berlin bleibt deutsch!” (Berlin német marad!) – ez a felirat állt számos helyen 1945 áprilisában a berlini házfalakon, akkor, amikor a szovjet hadosztályok már az elővárosokban voltak és természetesen esély sem volt arra, hogy Berlin az  a régi, náci…..
Egyet szögezzünk le: az IMF egyetlen legitim érdeke, ha már a rabszíjukon vagyunk, hogy a hitel-visszafizetés feltételeként a 3,8% hiánycélt számonkérje. Ahhoz, hogy ezt a kormány banksarccal, vagy az elsőszülött gyermekek szerveinek eladásából fedezi, semmi köze az IMF-nek.…..
Michael Knight Jöttmentalisták 2010.07.19 20:21:00
Amikor lecseng a forradalmi láz, amikor minden népnyúzó feje már a porba hullott, amikor az előző rendszer kiszolgálóit mind elűzték és a plebs is kiünnepelhette magát, akkor jön az a rész, hogy most akkor kormányozni kellene. Meg felépíteni egy működőképes rendszert.…..
Kedd este a Gödörben tartózkodtam, ahol a budapesti fiatalság szokásos vidám életét élte, amikor nyolc körül a tömegben feltűnt a fél LMP-frakció - persze ekkora létszámú csoport könnyedén tud elvegyülni a tömegben, úgyhogy nem okoztak feltűnést még úgy sem, hogy Schiffer…..
FIGYELEM! A POSZT ÚN. IRÓNIÁT TARTALMAZ! „A magyar nemzet önrendelkezésért vívott küzdelme 1956-ban egy dicsőséges, de végül vérbe fojtott forradalommal kezdődött. A küzdelem a rendszerváltás politikai paktumaival folytatódott és végül szabadság helyett…..