Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M-Cube

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Európai Bíróság minapi ítélete, miszerint Szlovákia jogszerűen tiltotta meg Sólyom Lászlónak, hogy belépjen az ország területére, nagy felháborodást okozott itthon, különösen a jobboldalon. Az Európai Unió luxembourgi székhelyű bíróságának kedden kihirdetett ítélete…..
Ennél még az is elfogadhatóbb lenne, ha a kormány nem saját állampolgárait és szavazóit akarná megvezetni, hanem – "nemzeti érdekből" – a külföldi szereplőket. (Fotó: Huszti István/Index) Érdekes dokumentum jelent meg tegnap a kormány honlapján, a Széll…..
Figyelem! A következő bejegyzésben előfordulnak majd olyan kifejezések, amelyek a nemi aktusra, vagy annak elmaradására utalnak. Aki úgy érzi bármilyen formában is sérti ez, nézegessen inkább naplementés képeket! Akinek ez nem tetszik, és ennek ellenére továbbolvas, az…..
A kormány tavaszi munkaterve alapján nem lesz itt sem nyugdíjreform, sem közoktatási reform. Sőt, igazából semmilyen olyan átfogó reform nem várható, ami egyébként várható és elvárható lenne egy forradalmi kétharmadtól...Ízlelgessük egy kicsit a hírt és próbáljuk meg…..
   Most, hogy a dolog aktuálpolitikai tartalma lecsengett, érdemes szakmai szempontból elemezni, mi történt a Parlamentben Schiffer András december 12-i beszéde alatt. Azoknak, akik pártszimpátiájuk alapján hajlamosak megítélni a dolgokat, javaslom, vegyék le a hangot. A…..
...és megáldá a lepárlókat Isten, mondván: szaporodjatok és sokasodjatok! Töltsétek meg víz helyett pálinkával a szájakat, mert amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!... Ha most ébrednénk a házipálesz okozta éber kómából, és nem éltük volna meg ezt az évet…..
Michael Knight Cinizmus a köbön 2010.12.12 09:43:00
Orbán Viktor - már persze ha van mersze - ne a nyugdíjasoknak írjon levelet a magán-nyugdíjpénztári megtakarítások államosítása kapcsán. Ha van elég vér a pucájában, írjon inkább levelet az aktívan dolgozó és járulékfizető magán-nyugdíjpénztári tagoknak, és az ő…..
w Az irodalom visszavág 2010.12.09 08:15:00
Ha mostanában emberekkel találkozom, vagy akár csak felveszem a telefonomat, nem úszom meg, hogy el ne hangozzon: jaj, szegénykém, mi lesz most veled, hogy médiatörvény? A kérdés persze jogos. Magyarországon kialakult, és ma még éppen jelentős hadállásokkal bír az a fajta…..
Nem volt más lehetőségük? Egyszerűen az ország helyzete, az IMF és az EU rugalmatlansága miatt nem maradt más megoldás? (Fotó: Kovács Attila/Index) Sokan állnak most meglepetten és kérdezik: hogyan juthattak idáig? Hogyan juthatott el a Fidesz odáig, hogy két hete eltávolítsa a…..
Illetve sok kérdés, amelyekből aztán egy lesz. A manyupok államosítása, illetve a 24%-os nyugdíjjárulék adóvá minősítése után a következő a helyzet: az emberek háborognak (már aki tisztában van olyan dolgokkal, mint manyup, nyugdíjjárulék, mindezek hatása a jövendőbeli…..
Nehéz elhinni, de az Orbán-kormány sorban valósítja meg Gyurcsányék eszement ötleteit. A Tom Lantos Intézet után itt a legújabb, a Népirtás Megelőzési Központ! 2008 nyarán jelentette be Göncz Kinga külügyminiszter két magyarverés között, hogy "Magyarországnak érdeke,…..
M-Cube 2010.10.25 16:31:03
@papamaci1: Csak úgy megjegyzem, a magánnyugdíj pénztárak kezelik az önkéntes magánnyugdíj pénztárak vagyonát is, tehát ez nem lesz egyszerű. Amit Orbánék akarnak az most tényleg durva...
M-Cube 2010.10.25 16:40:15
@papamaci1: Engem nem zavar, ha extrán megadóztatják a kereskedő multikat, meg a bankokat, de ezt csak átmenetileg lehet csinálni, utána mi következik?. A magánnyugdíj befizetésemet meg kérem vissza egy összegben, majd ha a perek lezajlottak visszaadom, vagy nem.
Tisztelt Praxis!   Nemrég egy teljes kivizsgálás alkalmával szembesültem a kórházakban (legalábbis abban a budapesti intézményben, ahol én voltam) uralkodó áldatlan állapotokkal. Ezért elsősorban nem a dolgozókat teszem felelőssé, hiszen találkoztam szép számmal…..
  A sanghaji világkiállításon való magyar részvétel elég sok kérdést vetett fel, az ügy szép megtermett állatorvosi lova az elmúlt időszak ballib kormányzásának. Büdös közbeszerzés, offshore nyertesek, komcsi titkosügynökből lett kiállítás-szervező, elszámolatlan…..