Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neluril

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A péntek hajnali meccsek közül a legérdekesebbet Detroitban játszották, ahol a Red Wings Justin Abdelkader hosszabbításban ütött góljával győzte le a Pittsburghöt. Jevgenyij Dacjuk és Jevgenyij Malkin először nézett egymással farkasszemet, Dacjuk kettő, Malkin egy gólpasszal…..
Az orosz rakétagyár biztonsági igazgatójának és 30 beosztottjának a fejébe került, hogy egy blogger bemászott a katonai terültre és az ott készült fotókat a világhálón publikussá tette. A "Halálcsillag belsejére hasonlító", az orosz hadiiparban és űrkutatásban használt rakéták égéstermékét…..
Neluril 2013.04.23 12:22:54
Az NHL nyári átigazolási szezonjának legnagyobb fogása, a 27 éves orosz csatár hosszú gondolkodás és sok ajánlat meghallgatása után döntött: marad annál a klubnál, ahol a szezont befejezte. A 2001-es draft 1/1-ese eddig 621 mérkőzésen 642 pontot termelt, szezon közben igazolt…..
Neluril 2010.07.20 10:51:32
@stero: ... és 2020-ban garantáltan visszavonul, akkor a klub már nem köteles kifizetni, és büntetés sem jár senkinek. Ezáltal gyakorlatilag 10 évre írt alá, és évente átlagosan 9,5 millió dollárt keres. Ismét kijátszották az éves caphit szabályt.

Vagyis a 102 millió / 17 évet mindenki értse úgy hogy 95 millió / 10 év.
Annyi "áldozatot" kellett csak hoznia, hogy 37 évesen vonul majd vissza.
Neluril 2010.07.20 11:16:18
@Neluril: "kijátszották az éves caphit szabályt"
Ezt picit elírtam: se nem éves, de még csak nem is caphit, hanem salary cap szabály.
Alakul a következő évi bajnokság, elitliga lesz nyolc csapattal őszre, majd hattal tavaszra (és ne, ne kezdjünk el azon a plusz 4 meccsen lovagolni…). Kiélezett találkozók, izgalom, fizikai, taktikai, stratégiai harc, erő, technika, pezsgés. Közönségcsalogató játék, amely…..
Neluril 2010.03.09 21:13:45
@pavel61: Vannak kivételek. A CH már több mint egy éve nem ott edz ahol a hazai meccseit játsza.
Rendhagyó össze-vissza foglalóval kombinált beharangozó féle következik, melyben mivel a közelmúlt homályos, a közeljövő unalmas, így a távoli horizontok felé is tekintünk. Annál is inkább, mert a hétvégi fordulóban lényegében a világon semmi olyan nem történt, ami miatt a…..
Miután Pörzse Sándor lelépett az Echo tévétől, azt nyilatkozta, hogy "nehéz volt elviselni, hogy a televízió elfogult politikai kérdésekben, és legtöbbször egyoldalúan működik". Amit mi nem egészen értünk, hiszen ez az a televízió, ami annyira sokszínű és…..
Itt tartózkodásomhoz csak roppan érintőlegesen kapcsolódik a mostani téma, mégpedig a szobában állomásozó szolid televízió formájában. Amerika ugyanis a sorozatok hazája, és az egész világ rajta csüng a neten, hogy időben letölthesse a heti aktuális Dr. House-t, How I met your…..
Az előző postban egy NHL mérkőzéssel búcsúztam, illetve azzal is kezdtem, most pedig kis híján azzal is folytatom. Szinte hihetetlen, milyen ütemben röppen tova az idő, hiszen pontosan 1 hete léptem ki a Jobing.com aréna kapuján… Különösen aggasztó az idő múlása, ha az…..
Tegnap valóra vált egy álom. Kicsit pontosabban az álmok listáján kipipálhatok egy pontot, mert a valóra válás terén némi hiányérzet azért maradt. De panaszkodni semmiképpen nem fogok, hiszen láthattam egy NHL mérkőzést! Kalandos autózás után ott voltunk a Jobing.com aréna…..
Az idei év számtalanszor produkálta azt a szituációt, amit eddig elszigetelt jelenségként, nagy ritkán említettünk (mert ha volt ilyen, eddig is mindig megírtuk, mert ritkaságszámba ment), mára viszont tendenciává vált, hogy egy csapat kénytelen kiállni bajnoki mérkőzésre úgy,…..
Neluril 2009.11.12 01:12:54
@pavel61: Valószínűleg igazad van, mostanában csak Czech Openen láttam külföldi forgalmazótól származó terméket, de az megint egy más árstratégia amit ott használnak. Én abból indultam ki hogy Finnországban 60 euróért vettem egy Canadien sisakot, ami itthon 72 eurónak megfelelő forintba került. Ez csak +20% a finn árhoz képest, de ez 2002-ben volt, azóta sokminden változhatott, és feltehetőleg változott is.
Neluril 2009.11.11 17:58:59
@pavel61: Én már vettem Canadien Velocity+ felszerelést 150ezer forintért.

De ha veszünk egy nem a legolcsóbb, de nem is a legdrágább árkategóriába tartozó felszerelést:
- Sisak: 15.000 Ft
- Kapusnadrág: 20.000 Ft
- Kapusfelső: 15.000 Ft
- Térdvédő (rövid): 12.000 Ft
- Mellvédő: 15.000 Ft
- Kesztyű: 8.000 Ft
- Szuszpenzor: 5.000 Ft
----------------------
Összesen: 90.000 Ft
+ cipővel (ez sem mindegy milyen, ráadásul elkopik a teteje, úgyhogy azt már máshova nem használod) már megközelíti vagy át is lépi a százezer forintot

Persze lehet venni Rosco, Jolly, stb felszerelést is sokkal olcsóbban, de az nagyon gyakran olyan is... nem feltétlenül az hogy hamar tönkremegy, de vagy nem véd rendesen, vagy nagyon kényelmetlen, vagy mindkettő.
Hosszú csend után – mely éppen az orvosi poszt után ütött be – megnyugtatnék mindenkit, hogy egyrészt nem estem a H1N1 áldozatául, másrészt intenzív otthonmaradással kibekkeltem az amerikai egészségügy szponzorálásának opcióját is. A holiday feeling lassan…..
Újabban gyarapszanak a kommentek, de mi tovább ösztönöznénk az embereket a cseppet sem bonyolult regisztrációra, így most egy új rovatot indítanánk. A regisztráció gyorsan megvan, az indamail-es címet meg lehet használni „vegyen ön is csak most és iratkozzon fel a…..
Neluril 2009.11.09 23:48:05