Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LT91

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen az oldalon utoljára. Búcsúzunk, de csak a helytől. Új haza - donnelly Véget ért az őskor az NST történetében. Kicsiny városállamunk túlnőtt a falak jelentette határokon, és elég erőssé lett, hogy egy egész birodalmat kormányozzon. Mivel az nst.blog.hu legelői már nem…..
LT91 2010.08.19 11:14:06
Próbálok szavakat találni, de nem nagyon tudok! Minden régi vágyam, hogy újságiró legyek, de azt mondják, hogy abból nem lehet megélni. Ezért úgy döntöttem, hogy februárban az érettségi elött, mert 12 év plusz egy nyelvi év után négy óvodai csoportal 20 évesen már ideje leérettségizni az embernek megjelölöm a logisztikai menedzsert. Nem mondom azt, hogy késöbb nem teszek le valamilyen újságirói képzést, mert nagyon szeretek cikkezni. Azt sem mondom, hogy a logisztikai iskolával majd a ti mezeiteket fogom importálni egy neves cégénél. Szeretnék valamit elérni az életben ezen a két szinten. Barátaim vannak bulizni kibuliztam magam nagyjából és úgy érzem, hogy most ha elmegyek valahova akkor mértékkel kortyolgatok a pohárból. Dolgoztam én szerkesztőként különböző kisebb fociportálokon. Akkor még 14-15 évesen nem tudtam tartalmas cikkeket írni. Persze, hogy nem. Mikor felfedeztem az NST-t nagy csodálójuk lettem. Elhatároztam, hogy én is csinálok blogot. Először próbálkoztam f1-es bloggal aztán jött a all-in minden sporttág bele. Ezután próbáltam a négy nagy bajnoksággal foglalkozni és valahogy a kevés kommentek miatt azt gondoltam, hogy nem vagyok elég jó felesleges csinálni. A szerkesztőtársaim többnyire leszarták a blogot egyedül pedig nem birtam. Most jelenleg és ebben a pillanatban van egy Premier League-s blogom ahol az angol csapatokat követem mindenhová a BL-n keresztül az FA kupán át egészen a bajnokságig. Jelenleg ketten vagyunk szerkesztők de sajnos szerkesztőtársam nagyon elfoglalt. Ha ez sem jönne be, bár eddig úgy tűnik, hogy szép lassan jó lesz a dolog akkor törlöm és kitalálok valami új blogot. Addig nem adom fel amíg el nem érem azt, hogy olvassák és folyamatosan kommentelnek. Ez a célom és mivel egyedül nem tudom végigcsinálni ezért aki PL rajongó és van kedve nyugodtan rejtsen el egy kommentet a blogomban valahogy hogy jönne és írna és frankóság lenne
Elkezdődnek a csatározások a tavalyelőtti év legjobb bajnokságában is. Ahogy már az elmúlt évek során megszokhattuk, az átigazolási időszak lezárása nem esik egybe az idény kezdetével, vagyis a konkrét erővonalakat még nagyon nehéz meghúzni. Így az első pár forduló…..
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
LT91 2010.07.25 12:53:09
Teljesen egyet értek azzal, hogy lehet szurkolni itt a vizilabdának meg a kéziseknek meg lehet szurkolni Lékó Péternek is, hogy nyerjen. Szávayéknak is lehet szorítani és Talmácsinak is. A foci azonban szinte mindenhol a legnagyobb sport és nekünk is az lenne a legnagyobb öröm ha végre ott lehetnénk egy világeseményen. Aki látta mondjuk az 1986-os VB annak már van ilyen élménye, de az igazi mai fiatal generáció lemaradt erről. Most, hogy Egervári a kapitány ismét lehet reménykedni. Az a sajnálatos, hogy mikor kapitányváltás van újra elkezdünk reménykedni aztán a második meccsen kiderül, hogy felesleges. Az a szomorú, hogy vannak fiatal tehetségeink, de eddig mindenki Sanyikázott. Nem kell ide...vannak nála sokkal jobbak is. Az, hogy Dárdai játszott azt köszönjük szépen tisztelünk Pali, de ennyi elég volt eljött Komanék ideje. Szerintem a játékosok nem olyan ügyetlenek és megvan bennük a kellő tudás mert látjuk, hogy egyesek hol fociznak és milyen jól fociznak a klubcsapatukban. Itt az kell, hogy valaki keményen összerakja ezt a csapatot és összeszoktassa a fiúkat. Kell az, hogy tudják, hogy ő most milyen passzokat ad akkor én most merre fussak ha ő arra fut stb... Ezeket pedig nem lehet úgy megtanulni, hogy egyszer egyik egyszer pedig a másik kezd.....kell egy gerinc akiket össze kell szoktatni és akkor onnantól kezdve mehet a dolog... Nincsenek nálunk ügyetlen focisták, mert nagyon jó focisták vannak nálunk csak az a baj, hogy nem megfelelően alkalmazzák őket. Hirtelen egy Xavi és egy Rooney sem fog remekül játszani, nekik is össze kéne szokni.... Ez az ami hiányzik a tudatos csapatépítés. Nézzük meg, hogy Franciaország, Olaszország, Brazília, Arengtina, Spanyolország.... ugyanazok a csapattagok alkotják a csapat gerincét több éven keresztül és szépen építenek be mindig egy két fiatalabbat....Ez hiányzik nálunk...