Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tulajdonkeppen

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
mozigekkó SATC 2 kritika 2010.06.01 11:28:00
 Húsz évvel ezelőtt élt négy nő New Yorkban, különösebben szépek, vagy okosak akkor sem voltak, de így vagy úgy legjobb barátnők lettek. Ezután ugrunk pár évet, konkrétan nyolcat és 1998-ban találjuk magunkat, amikor négy szingli, akik még mindig nem különösebben…..
Úgy döntöttünk, egy sörblog nem mehet el amellett, hogy milyen sörtípusok vannak, mit is jelent az Ale, a Stout, a Porter, a pilseni és a többi sokat hallott sörtfajta.   Alapvetően a söröket megkülönböztethetjük erjesztés szerint. Vannak az alsóerjesztésű sörök, itt az…..
Ma sem lesz meccs, így szabad a pálya, nyilván -péntek lévén- minden proli és nem proli kocsmázni megy. Csak a legelvetemültebbek maradnak otthon egy ilyen békés, kánikulai estén, így maximális tiszteletem jeléül, számukra két igazi filmkülönlegességet ajánlok:Az én csajom…..
Kérem szépen, nem elég, hogy rózsaszínben pompázik egyre több műszaki eszköz, van már rózsaszín mobcsitelcsi és notebookcsi, valamint a pink kabriókat is lassan meg kell szoknunk, most itt van valami, ami minden sörivóban jeges borzongást és Armageddon-előérzetet vált ki,…..