Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rovitex

68 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Halak otthona a nyugalom szigete az élet zavaros tengerében, ahol feltöltődhetnek és kipihenhetik a nap fáradalmait. Ízlésesen rendezi be a szobákat, és mindenhol igyekszik a harmónia és finom érzékiség megteremtésére. Kedvelik a kék különböző árnyalatait,…..
A Vízöntő szereti a feltűnést, a különlegeset. Számára nem létezik állandóság, legszívesebben folyton lecserélné a berendezését. A színek összeválogatásában szertelen, hol a vad neonárnyalatokat, hol a fénylő metálos tónusokat, hol megint valami egészen mást…..
A Bak nosztalgikus alkat, tele a családi örökség darabjaival, régi fotókkal, emléktárgyakkal. Na meg persze a siker gyümölcseivel: trófeák, díjak, szalagok, kitüntetések, oklevelek, amiket a Bak büszkén a falra, polcra tesz, elárasztva vele a szobákat.A Bak…..
A Nyilas imád világot járni, felfedezni, kincseket gyűjteni. A hazahordott zsákmánnyal hatásosan díszíti lakását, vagy csak egyszerűen mindenféle esztétikai megfontolás nélkül "szétszórja" otthonában. Otthonában rengeteg a különleges, nem mindennapi, érdekes helyről…..
A Skorpió lakberendezési stílusa tele van drámával: márvány mosdótál óriási tükörrel, hatalmas festmény az előszobában, kitömött bagoly a folyosón, egy beltéri gránit szökőkút a nappaliban, kristályos ajtógombok, stb. Bármi, ami azonnal megállítja a tekintetet.A…..
A lakástextil piacon működő Rovitex Hungária Kft. a Dél-Dunántúli Operatív Program „Telephelyfejlesztés” című pályázati támogatás keretében „Telephelyfejlesztés a Rovitex Hungária Kft-nél.” címmel valósítja meg beruházását kb. 249 millió forintos…..
A Rovitex Hungária Kft. 91,4 millió forint uniós támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési Operatív Programon belül meghirdetett „Komplex vállalati technológiafejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” tárgyú pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv…..
A Mérlegek lakberendezési stílusában a művészien szép dolgok dominálnak. Egy csinos virágcsokor, egy hangulatos gyertya, egy elegáns komód - a Mérlegnek nagyon jó ízlése van (és nagyon drága), csak nehéz mértéket tartania: olykor túl légies a szoba, máskor túl…..
A Szűz otthona olyan, mint egy szentély, valamilyen meditációs hely, ahol a tiszta tudat és egy csendes Zen forrás csörgedez. A domináns színek is egy mohás erdei patakot idéznek, földszínek, zöld, barna, szürke és fehér. Na meg persze minden a helyén van, centire és…..
Az Oroszlán királyi természete a lakberendezési tárgyakban is megmutatkozik: nem ritka az arany, a ciráda, a tükör, a brokát, a bársony -  bordó, lila és türkiz színekben, távoli országok motívumaival fűszerezve. Imádja a napfényt és a természetet is…..
A Rákok igen érzékeny emberek, akiknek fontos, hogy otthonuk egy biztonságos menedék, amely tele van emlékeket idéző apró tárgyakkal. A falakat családi-baráti fotók sokasága díszíti, melyek bensőséges, boldog pillanatokat örökítenek meg.A berendezést illetően képesek…..
Az Ikrek nem válogatnak sem lakberendezési stílusokban, sem helyekben. Ki tudják élvezni egy luxusszálló kényelmét, de egy sátorban is feltalálják magukat.Mindent  mindennel vegyít és az esetek többségében jó is sül el a stíluskavalkád. Lehet, hogy a nappali pazarló,…..
A Bika otthonának szinte minden pontján felfedezhetjük a luxus és a kényelem nyomát: a hálószobában szaténból készült lepedő, könnyű luxuspaplan, a fürdőszobában pihe-puha fürdőköpeny és bambusz-pamut törölköző.Nagyon odafigyel otthona részleteire, hiszen…..
A Kos leginkább a minimalista lakberendezési stílust részesíti előnyben, mert szereti, ha van elég mozgástere: a padlóra egy egyszerű szőnyeg meg egy párna, a falra egy óra és egy kedvenc fotó, vagy geometriai kép, és kész is van a nappali. Fontos, hogy itt-ott…..
A hűvös nyárindítást és az  árvizeket már magunk mögött tudva, de előre és az ablakon kitekintve úgy tűnik, hogy az időjárás elkezdte szállítani a hosszan tartó tarhonyapirító hőséget.Lehet klímázni, tetőt, teraszt locsolni, és egyéb praktikákat bevetni.Lehet…..
A Superbrands független szakmai bizottsága idén is elismerte a Rovitex Hungária Kft. munkáját. Gardénia márkájukkal így kétszeres Superbrands díjasak lettek, míg a Rovitex márka is immár kétszeres üzleti Superbrands elismerésben részesült. A hivatalos, ünnepélyes díjátadóra…..
 Segítség az általunk forgalmazott napfényvédő fólia szakszerű felragasztásához.       ..
A Rovitex idén immár második alkalommal nyerte el a Pécs Expo Vásári Nagydíját! A Pécs Expo 2013 a régió legnagyobb kiállítása, melyet idén június 6-9 között rendeztek meg. A vásáron a tavalyinál is több cég állította ki termékeit, mutatta be szolgáltatásait…..
Április 17-én 11 órakor ünnepélyes keretek között letették a Rovitex Homedeco Group új, közel 4.000 m²-es gyártó- és logisztikai központjának alapkövét Pécsett. A 700 millió forintot meghaladó beruházáshoz a cégcsoport saját erejét pályázati és banki forrás egészíti…..
2013. februárjában került megrendezésre a Lakástextil kiállítás és vásár Budapesten. A rendezvénynek a Material Event Center adott otthont. A Rovitex bemutatta új kollekcióit, melyeket már QR kóddal is elláttunk. Ennek előnye, hogy arra alkalmas mobiltelefonnal leolvasva…..
A Lakástextil 2013 vásáron a mintasálainkon bevezetett QR kódos jelöléshez kapcsolódó nyereményjátékunk a Hannox Kkt. lett a Samsung okostelefon gazdája Ez úton is gratulálunk!  A Lakástextil 2013 vásáron mutattuk be újonan bevezetett QR kód jelölési rendszerünket a…..
Az Első Gardénia Textiltervező Pályázat hivatalos díjátadó ceremóniájára február 20-án Budapesten a Fuga központban került sor. Az eseményt nagy szakmai érdeklődés kísérte, és a sajtót sem hagyta hidegen kezdeményezésünk. A díjátadón nem csak a beadott terveket…..
Megtekinthető online ITT...
Új év, új trend, új nézőpont… megjelent a Rasch könyvtár legújabb kötete! Az én saját világom, mely másokra is nyitott: mert az élet túl rövid ahhoz, hogy elszalasszunk akár egy mosolyt is!   Az ’’egyszerűen nagyszerű élet’’ legjobb, leggyorsabb és…..
A Rovitex Hungária Kft. idén immár hetedik alkalommal vett részt kiállítóként a Frankfurtban megrendezésre kerülő Heimtextil kiállításon. A rendezvényt sikeresen zártuk, hiszen kitűnő üzleteket kötöttünk, rengeteg megrendelést kaptunk, illetve sok új lehetőség nyílt meg…..