Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrZamboni

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Miskolc Csíkszeredában vív rangadót 2010.11.19. 14:20 kerusz..
MrZamboni 2010.11.19 16:47:15
Komoly kritikát kaptunk legutóbbi amatőrjégkorong-edzéses cikkünk után, jogosan. Tekintetünket kiterjesztettük egész Budapest területére, és meglepően sok lehetőséget találtunk, fel is soroljuk őket, helyszínek, időpontok, összegek részletezésével. Pesterzsébeti jégcsarnok…..
Ismét két Mol Liga-meccset játszanak Brassóban: Magyarországi idő szerint 10 órakor a Steaua tévés mérkőzésen fogadja a listavezető Dab.Doclert. 17 órakor az újvárosiakat nagy harcra kényszerítő Brassó a hármas győzelmi szériában lévő Vasast látja vendégül. A vesztett…..
59 év után ismét van MTK-s férfihoki, legalábbis az ifjúsági korosztályban. A szakosztály 1951-es megszűnése után 2007-ben a női csapat indult ugyan a bajnokságban, de fiúfronton most kezdte újra a háromszoros magyar bajnok. Sok sikert nem hoztak az első lépések, a Vasas elleni…..
A 26 éves Vitalij Gavriljuk nagyon ponterős támadó játékos. Végigjárta hazája utánpótlás-válogatottjait, legnagyobb sikerként 2003-ban tagja volt a divízió 1-et megnyerő juniorszelekciónak. Itt együtt szerepelt a Mol Liga egy másik remek csatárával, Vitalij Kiricsenkóval.…..
A magyar női ifjúsági válogatott edzői augusztus elején egy héten át nők és lányok részére tartanak jeges és egyéb felkészülést a szezonra. Gömöri Csaba és Buzás Norbert a 12 évnél idősebbeket várják a Gyakorló Jégcsarnokba, a kapusedzéseket Balogh Tibor és Sájevics…..
MrZamboni 2010.07.12 12:06:01
A 2011-es ázsiai téli játékokra megújul a világ egyik leghíresebb jégpályája, az Almatitól 15 kilométerre a Tiensan hegység egy szűk völgyében található Medeo. A legendás pálya ezúttal a játékokon először szereplő bandy helyszíne lesz. A Matthews Aréna után ismét…..
Mint a hivatalos honlap cikkéből kiderül, az Orangeways lesz az FTC jégkorongozóinak főszponzora. Ennek megfelelően a következő szezonban narancssárga fejvédőben játszik a csapat. Három terv máris készült, amelyek közül a szurkolók választhatják ki a véglegest itt. Fontos…..
MrZamboni 2010.07.09 10:54:20