Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rituka1984

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Esélye sem volt a Sapa Fehérvár AV19-nek Zágrábban, a hazaiak az első és a második harmadban három-három gólt szereztek, a harmadikban pihentek, 6-0. Eredmények még: Olimpija–Salzburg 4-3, Graz–Villach 3-4, Klagenfurt–Linz 6-1, Jesenice–Vienna 4-2...
Akik nem szoktak hozzá a Sapa Fehérvár AV19 feltámadásaihoz, már az első harmadban úgy gondolhatták, eldőlt a Vienna Capitals elleni meccs. A hazai csapat álmosan, az ellenfél agilisan kezdett, már a 3. percben hátrányban voltunk. Megijedni sem volt időnk, megkaptuk a másodikat,…..
Sofron István első mesterhármasát érte el az EBEL-ben, szemfülessége, ügyessége, gyorsasága döntő volt a Medvescak elleni győzelem során. Ahogy az előző szezonban, úgy most is befolyásolja eredményességét, hogy Ladányi Balázs és Vas Márton mellett játszhat. Nem véletlen,…..
"A hét elején keményebb edzéseink voltak, kihasználtuk, hogy kedden nem volt forduló – mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. – Így kényelmesebben lehet készülni a pénteki mérkőzésre, ami nem jelent előnyt ellenfeleinkkel szemben, hiszen ők…..
A Sapa Fehérvár AV19 finn kapusán hétfőn artroszkópos térdműtétet hajtottak végre egy letört porcdarab miatt, amely hetek óta akadályozta a fájdalommentes sportolásban. A remek kapus jövő héten már biciklizhet, de legalább három hét kihagyás vár rá. Ennek megfelelően az…..
Öt az öt elleni gól nélkül ért véget az idei OB I.-döntő visszavágója. A Sapa Fehérvár AV19 háromszor is emberelőnyből talált be Peter Sevela kapujába Újvárosban – Palkovics, Kovács és Horváth volt eredményes –, Papp Viktor büntetőből szépített. Az…..
Rituka1984 2010.08.27 13:15:46
Eddigi felkészülési mérkőzésein várakozás alatti teljesítményt nyújtott a Sapa Fehérvár AV19. A Medvescak elleni találkozó hozta a mélypontot, biztos volt, hogy a vezetés nem megy el mellette szó nélkül. Ocskay Gábor szakosztályfőnökkel vasárnap este beszéltünk. "Az…..
"Az EHC München elleni mérkőzéseken mindkét csapat tudása alatt teljesített, a HSC Csíkszereda ellen a gyakorolt játékszisztémákat igyekszünk tökéletesíteni" – mondta blogunknak a kedd délelőtti edzés után az esti találkozóra készülve Énekes Lajos, a Sapa…..
Rituka1984 2010.08.18 00:05:53
Nehezen szerezte meg a vezetést és csak sokára biztosította be győzelmét a Sapa Fehérvár AV19 a HSC Csíkszereda ellen. A második harmad legvégéig kellett várniuk a nézőknek az első gólra, Ladányi Balázs szerezte Nagy Gergő és Palkovics Krisztián átadásából. Az utolsó…..
Alaposan átalakított csapattal készül az EHC München elleni, ma este 19 órakor kezdődő edzőmérkőzésre a SAPA Fehérvár AV19. Pat Cortina DEL-újonc csapata már három meccsen van túl, ezeken két győzelmet aratott, és egy vereségett szenvedett. A Volán honlapján a ma esti…..
Rituka1984 2010.08.13 22:32:03
A 14. percben Holéczy Roger emberhátrányban szerezte az új idény első magyar gólját a SAPA Fehérvár AV19-EHC München előkészületi mérkőzésen. Ekkor már két góllal vezettek a vendégek, Adams és Dietrich révén. Palkovics a 24. percben egyenlített, de erre bő egy perc múlva…..
Nem kapott szerződést Finnországban Nagy Gergő. A Fehérvár tehetséges csatára  egyhetes próbajátékon volt a hokiország másodosztályú csapatánál. A LeKi menedzsere szerint Nagy jó játékos, megállná a helyét a Mestisben, de olyan légiósra volt szükségük, aki sokkal…..
A Laredo Bucks bejelentette, szerdán aláírt hozzájuk a magyar válogatott csatára, Kóger Dániel. A CHL-ben, azaz a negyedik számú észak-amerikai ligában játszó texasi csapat nagy reményeket fűz új támadója ponterősségéhez. Mint megírtuk, a fiatal csatár négy ajánlata is…..
Rituka1984 2010.07.09 10:31:06
Rituka1984 2010.07.09 10:31:54
@budaijegesmedve: MI is sajnáljuk! :(
A Sapa Fehérvár AV19 centere Finnországba utazik próbajátékra. Nagy Gergőt az SM-Liiga-résztvevő Ilves Tampere és másodosztályú farmcsapata, a LeKi hívja. A 20 éves csatár örül, de blogunknak elmondta, nem mindenáron szerződik külföldre. "Igazából a LeKi augusztus…..