Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hopeless country

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar "szabadságharcos" mentalitás kormányzati rangra emelkedve (vagyis szénné manipulálva és önmaga ellen fordítva) egy valódi hungarikum abban a tekintetben, hogy mint kell egy népnek tönkretennie magát. Az emberemlékezet óta elnyomott és sikertelen nép harap minden…..
Hopeless country 2015.12.18 11:13:04
@bircaman szerkesztő maxval: Ha a nemzeti érdek alatt azt érted, hogy ismét sikerül kiépítenünk egy kommunista diktatúrát, ami felosztja a sleppje között az ország összes megmaradt erőforrását, miközben a sok sötét barom lelkesen tapsol hozza, akkor ezt tényleg sikerül megvédenünk, büszkék lehetünk rá!
"Ez itt Carol, a pincérnő, ő meg Simon, a buzi." Nézi az ember azt, amit hírszerkesztés néven művel a közmédia, és nem hisz a szemének. Itt van most az Együtt-PM látványosnak szánt, de meglehetősen gyerekes akciója a Fidesz-székháznál, aminek során fogták magukat és öten…..
Hopeless country 2014.01.20 17:22:07
@Jonah Goldberg: 2006-ban akik gumilövedéket kaptak a szemükbe és egyéb testrészeikbe, nem kaptak volna ha nem mennek oda. Akkor meg minek háborognak rajta azóta is?
Elnyomnak, segítség, elnyomnak!   Példátlan. No nem a hangnem, hanem az, hogy mi, a pór nép pór tagjai hozzájuthatunk az Országgyűlés bizottságainak jegyzőkönyvvezetőinek magasságos bölcsességéből olyan csemegékhez, mint amilyen az alábbi. Az affér az utolsó, 2010.…..
w A polip erekciója 2010.07.09 05:30:00
Óh, én nem igy képzeltem el a rendet. Lelkem nem ily honos. Nem hittem létet, hogy könnyebben tenghet, aki alattomos.   Szar és húgy között múlt ki a szocialista ciklus, egyre magasabb rangú kádereket kísérgettek rabszíjon a rendőrök a végén. Loptak a BKV-nál, loptak a…..