Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kicsimate_galaktika

160 bejegyzést írt és 122 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hobbitok, elfek, törpék lepték el újra Középfölde díszleteit. Némi képzavarral élve, hiszen valójában zöld háttér előtt zajlanak a forgatások, de nemsokára a festői Új-Zéland hegyei és erdői várnak a stábra. Addig is csodálkozzunk, hogyan fest egy green box-os…..
Minden valószínűség szerint az olvasók számára nem fog sokat mondani a Douglas Trumbull neve, de bizonyos vagyok benne, hogy az átlag vagy éppen a laikus sci-fi rajongók ismerik a munkáit. Douglas Trumbull ugyanis nem kisebb filmalkotások speciális effektjeit ötlötte ki és…..
Nagyon odacsapós teaser posztert adtak közre a jelen Batman-trilógia lezárófilmjéhez, a The Dark Knight Rises-hez. Akit látunk, az Tom Hardy, Bane szerepében, aki szemmel láthatóan jól végezte dolgát és távozik a helyszínről: Batman széttört maszkja a földön hever, az eső…..
kicsimate_galaktika 2011.12.13 15:44:35
Éppen, hogy elkezdődött a tél, mi már a végét várjuk: március 9-én mutatják be ugyanis a John Cartert. A latyak eltűnésével és a tavasz első napsugaraival szemünk a Mars kietlen, poros tájait kémleli... de ne rohanjunk előre, nézzük mit is tudunk eddig.   Már több…..
kicsimate_galaktika 2011.12.03 13:06:37
@solymosgyu: azt nem tudom, de remélhetőleg majd gondol erre valaki. én is várom a filmet, őszintén bízom benne, h nem lesz gagyi.
A nyáron bemutattuk Vérnyúl kolléga top 10 legtréfásabb sci-fi filmes összefoglalójának első felét. Örömhírrel szolgálhatunk a beteg és kretén sf filmek rajongóinak: elkészült a videó második fele, amit itt és most örömmel tárunk mi is a nyilvánosság elé. Az egy…..
kicsimate_galaktika 2011.12.02 10:24:13
@mrbloodbunny: nagyon komoly válogatás!
Imáink meghallgattattak - az eddigi egy hivatalos kép után most újabbak láttak napvilágot. Ridley Scott Alien-filmje jövő júniusra lesz mozikész állapotban (nem előzmény, nem folytatás, hanem egy külön történet ugyanabban az univerzumban). Lassan jó lenne egy trailer…..
kicsimate_galaktika 2011.11.24 17:09:19
@Leonaprofi: az csak illusztració, bocsi ha megtévesztő!
William Gibson kultuszműve évek óta a megfilmesítés határán mozog, de eddig egyelőre a kezdetleges fázison nem tudott túllépni. Jó hírről továbbra se tudunk beszámolni, de előkerültek régebbi storyboard-részletek, amiket feltétlenül érdemes megtekinteni. 2006-ban a koreai…..
Nem ez az első eset, hogy Star Wars rajongói plakátokat közlünk le oldalunkon, de úgy gondoljuk, hogy Matt Ferguson munkája az egyik eddigi legjobb. Érdemes ellátogatni a saját oldalára is, ahol további zseniális posztereket lehet felfedezni. ..
kicsimate_galaktika 2011.11.23 11:46:17
@mrbloodbunny: ha elkészíted, mi biztos rendelünk belőle egy tucatot:)
A Kooberz Studio zseniális munkája Zanzibár partjainál játszódik, és egy vérbeli capture-the-flag történetet mesél el. Az animálás 6 éven keresztül folyt, az építőelemek értéke több száz dollárra rúg. A Battle of the Brick: Built for Combat 27 percnyi izgalmat -és humort -…..
Ha már unjuk a fokhagyma-kereszt kombinációt, tekintsünk kicsit körbe, milyen egyéb módszerrel lehet vámpírt ölni. A történelem során különböző régiókban más-más szokások voltak divatban, de a lényeg mindenhol ugyanaz: meg kell bizonyosodni arról, hogy a vámpír nem kel ki…..
Gyerekkori kedvenc játékunk nem feltétlenül korhoz kötött szórakozási alternatívákat kínál. Felnőtt fejjel is ki lehet rajta élni kreativitásunkat, csupán egy fényképezőgépre van szükségünk. Alex Eylar is így tett, és kedvenc filmjei ikonikus jeleneteit elkészítette…..
Miközben mi itt csak a magaskultúráról elmélkedünk, és blockbusterekről meg a nagy figyelem övezte forgatásokról értekezünk, bizony belecsúszunk a sznobizmus mocsarába. NEM. Nem feledjük a söpredéket, az alját, az igazi ZS kategória gyöngyszemeit! Ha Uwe Boll munkába áll, az…..
kicsimate_galaktika 2011.11.17 15:26:09
@mrbloodbunny: valóban balsors tép minket, de ki tudja, lehet hogy a forgatókönyv ott pihen egy producer fiókjában...:)
kicsimate_galaktika 2011.11.21 09:19:31
@Doktor Kotász: az egyik Hipergalaktika borítójáról lehet ismerős a hölgyemény (Franz Steiner képe)
Miután a spájz túl melegnek bizonyult a cudarabb körülményekhez szokott földönkívülinek, beköltözött a frigóba. Na nem önszántából, egyszerűen csak rossz helyen volt rosszkor. Oroszországból, szeretettel.   Marta Yegorovnam 2 évvel ezelőtt fedezte fel, hogy a házához…..
Kellemes szombat reggelt mindenkinek, nyugodtan feküdjünk vissza aludni, innen már csak feljebb lesz, ígérem... De előtte tekintsétek meg a hétvégi pszichedelikus blokkunk első alkotását, az Epic Win kategória különdíjasát...
Eltávozáson még a Rohamosztagosok is emberek: gyümölcsöt szednek, gyereket sétáltatnak miközben rácsodálkoznak az élet szépségeire. Önfeledt, gyönyörű képek következnek. Köszönjük, Kristina Alexanderson.    ..
A '60-as években kidolgozott és szabványosított kódrendszer (ASCII = American Standard Code for Information Interchange) karakterkészletét felhasználva készültek el ezek a mai szemmel már nehézkesen élvezhető SW karakterábrák. A pre-computer kori barlangrajzok mosolyt csalnak…..
Valahogy így nézne ki A sötét lovag főcíme, ha a '60-as évek szellemiségében készült volna. Ez a rajongói videó egyértelműen az Adam West főszereplésével készült sorozatot imitálja, de valljuk be, elég ügyesen.    geektyrant..
Már egy ideje fesztiválról fesztiválra vándorol egy rövidfilm, amiről eddig csak pár szerencsés bennfentes szerezhetett tudomást. November 11-én azonban megtörtént az online premier is, így a világ minden tájékán elérhetővé vált ez az egyedülálló rövidfilm, amiről eddig…..
kicsimate_galaktika 2011.11.15 13:53:43
@mrbloodbunny: @SickRat: igen, én is SickRat-hez hasonlóan látom a helyzetet. Annyival még megspékelném, hogy az ökoszisztéma újrakreálása az emberi faj újbóli megjelenésével járhat, potom évmilliók alatt:) de ez már lehet hogy túlmagyarázás.
A jövő tavaszra elkészülő film eddig csupán egy semmitmondó teaserrel és pár kerület-poszterrel örvendeztette meg a türelmetlenül várakozó népet. Azonban most már pontosan lehet tudni a premier dátumát (március 22.), ráadásul egy több, mint két perces trailer is napvilágot…..
"Ha lányom születik, a szoba falát rózsaszínre festjük, ha fiam, akkor kékre." Nem túl kreatívak a szülők mostanában, amikor az újszülött környezetét próbálják kialakítani. Ide egy plüssmackó, oda egy ABC-poszter, aztán a bölcső mehet a sarokba. Rocky M. Olsen…..
SF.blog A nap képei: SW graffitik 2011.11.12 06:00:00
A graffitizésről leggyakrabban kapucnis, fiatalkorú, külvárosi suhancok jutnak eszünkbe. Éjjel odalopódznak elhagyatott gyárépületekhez, alagutakhoz, hogy névjegyüket függőleges síkra pingálják. A városkép rombolásában elévülhetetlen szerepük van, mégis sokan…..