Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vecsabi

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi a Milla és mi nem? Minek kellene lennie a Millának? Mi az üzenet? Mi ezt a vircsaft egyáltalán? Milla kiskáté… A hatalom legerősebb civil kontrollja ugyanis igazából én magam vagyok. Én vagyok az a választó, aki vagy hagyja magát megint megvezetni, vagy nem. Én vagyok az az…..
vecsabi 2012.03.24 00:55:58
" sok energiát szentelünk arra, hogy olyan új embereket, arcokat, hangokat találjunk, akik ügyek mellett kiállva képesek megbontani az apátiát, képesek megszakítani a beletörődő hallgatás spirálját, képesek alternatívát mutatni.
… mint például az a Dopeman, aki … azt mondta: „Mi mindig valami ellen vagyunk, de legnagyobb ellenségünk saját magunk. Nálunk lelkesebben szerintem senki a világon nem bánik el a fajtájával és csak akkor nem törődik a más dolgával, ha segíteni kéne.” "

Kedves Millavezérek!

Sikerként üdvözöltétek Forgács István elnémítását a köztévében, mivel szerintetek a véleménye cigány értelmiségiként is egyoldalú és megbélyegző a cigánysággal szemben. Arra persze nem gondoltatok, hogy erről szeretnénk MI véleményt alkotni, és nem átadni nektek és az elvbarátaitoknak a lehetőséget, hogy egyedüliként tájékozódjatok, hogy egyedüliként alkossatok véleményt a személyről és gondolatairól egyaránt.

Ugyanígy a képmutató diktatúrátoknak iskolapéldája az is, ahogyan minden közösségi akarat ellenére Dopemant a nyakunkba ültettétek "elnökként". Most pedig magasztaljátok őt olyan egyoldalú és megbélyegző mondatokért, amiket a TI nyilvánosságotok előtt magyarként mond a magyarságra (lásd a március 15-i idézetet tőle).

Mi több, ti is szépen rákontráztok:
"Sajnos mi, magyarok még mindig felháborodunk a neveletlen cselekvőkön, és eltűrjük a jólnevelt semmittevőket. "

Kik azok a "mi, magyarok"? TI? Vagy minden magyar? Mégis miféle negatív, leszóló általánosítás ez? Mégis miért helyes, ha ti csináljátok ezt, és miért üldözendő, ha egy roma mond hasonlókat a saját közösségéről?

Nem pusztán arról van szó, hogy elvek szintjén nem értünk egyet, de ti napi szinten áruljátok el még a saját elveiteket is. Vagy lehet, hogy tévedek: az elveitekhez hűek vagytok, csak hazudoztok azok valódi természetéről a nagy nyilvánosságnak. Akárhogyis, egyikkel sem lehet kezdeni semmit.

Így pedig veletek ma már sem együttműködni, sem vitatkozni nem lehet. Ti az egyszemélyi véleményt éppúgy elnyomjátok, mint a saját közösségetek akaratát. Ti hazudoztok és becsaptok, és ezzel aláássátok mindazt, amire a párbeszéd, a társadalmi béke, és az együttműködés alapozható. Marad tehát a "szar-kurva-bazdmeg", ami pedig szerintetek a közbeszédben elfogadható.

Gyökeresen változzatok, ha egyáltalán tudtok, vagy kerüljetek a szemétdombra, mielőtt még több kárt csináltok.
  „Budaházy György a média minden hazugsága és torzítása ellenére olyan ellenzéki vezető, akinél többet kevesen tettek a Gyurcsány-Bajnai-diktatúra megdöntéséért” - mondta Morvai Krisztina csütörtök délelőtt a Nemzeti Kávézóban tartott…..