Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lndexblog

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Jó reggelt! 2012.01.11 08:51:00
via napikaki..
A lista lassan, de biztosan bővül...
Subba Vidi-well, my brothers... 2012.01.11 10:03:01
„Amikor már azt hittem, nincs normális (nekem való) nő, és kész, ezt fogadjam el, akkor jött egy hívás. Egy ismerősöm szülinapi bulijára” - hepiend érkezik. A szakítás után Levélírónk hamar lebirkózza önbizalomhiányát és néhány rossz randi után beújítja az…..
Fülke Miért vannak katolikusok? 2012.01.11 07:00:00
Olvasd a Sárdobálót is!A poszt előzményét itt olvashatod.− Te miért lettél katolikus? − Bonyolult. Majd egyszer elmesélem. Még mindig nem arról fogok írni, hogy én miért vagyok katolikus, de már közeledünk a válaszokhoz. Én azért is vagyok katolikus,…..
addict Mi a vékony modellek titka? 2012.01.11 09:30:00
Biztosan Ti is hallottátok már a mondást, miszerint “minden sikeres modell mögött egy porszívó áll”. Vagy nem? Pedig az ausztrál LG legújabb vírusfilmjében pont erről van szó. Az elektrotechnikai- és háztartási eszközöket forgalmazó cég egy roppant egyszerű, mégis…..
A pénzügyi segítségnyújtásért cserébe a Gyurcsány Ferenc elleni eljárás megszüntetését, valamint azonos neműek házasságának engedélyezését kéri Brüsszel  – írja a Magyar Nemzet. Mi azonban megszereztük az összes feltételt! Az EU által elvárt események…..
Összefogás, messiás, megváltás, győzelem! Bajnai, gyorskocsi utca, Gyurcsány. Csak jöjjön valaki és segítsen! Így kiáltunk a könnyen fogyasztható politikai önbecsapásért, így építjük újra 2010-et. A negyedik köztársaság megalapításához, radikálisan új szemlélet kell,…..
Örömmel jelentem drága Feleim, hogy kormányunk szívós és kitartó munkával elérte a gödör alját. Innen már a bányászbéka segge alja is csak barnásan derengő apró csillag a sztatoszférában. De örvendjünk, mert tovább ásva is már fölfelé megyünk, legfeljebb kiássuk…..
Vasárnap hozta le a NOL, hogy a Fidesz tömegdemonstrációval bizonyítaná mindenkinek, hogy a kétharmad a kormány és a Fidesz mögött van, de Kósa szerint a tél nem kedvez az ilyen jellegű rendezvényeknek. Megjegyzem, nem az időjárással van a legfőbb probléma ...Az Index tegnap írt…..