Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Head Honcho

0 bejegyzést írt és 437 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy elhagyatott kórház hátborzongató, pláne éjszaka! Megmutatjuk hogy néz ki egy lengyel kisvárosban lévő elhagyatott kórházépület!..
Head Honcho 2024.04.23 22:30:27
1914. Balatonfűzfő és Kenese települések között 1914. május 11-én bekövetkezett földcsuszamlással a Balatonba sodort személyvonat MÁV 220 sorozatú mozdonya és kocsijai. Csodával határos módon senki sem halt meg a balesetben. Forrás: Fortepan / Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum / Történeti…..
1951. április 18-án született Török Péter, a "Dara", a Vasas és a magyar labdarúgó-válogatott egykori hátvédje...
1950. április 11-én született Mészáros Ferenc, a Bubu, a Vasas, a Rába ETO és a magyar labdarúgó-válogatott egykori kapusa...
Head Honcho 2024.04.11 08:40:57
A digitális világban ma már szinte mindenre van egy alkalmazás. Az egyik leginkább fellendülő az egészségügy. A női ciklus követésétől kezdve a mentális egészségen át a mindfulnessig (tudatos jelenlét) szinte bármilyen helyzetre léteznek egészségügyi (mHealth) appok. A piac már most kétszámjegyű…..
A brit The Big Issue, amely egy hajléktalanokat segítő utcai újság és egyben szociális vállalkozás anyavállalata, elsőre nem tűnhet különösebben komoly és értékes célpontnak egy zsarolóvírus támadáshoz. Ám a Qilin ransomware banda ezt másképpen gondolta...
A Valóság 1968/4. számában megjelent Állóvíz című szociográfiával Penészlek is, Végh Antal is berobbant a magyar közéletbe. Először értesülhetett az ország nyilvánossága arról, hogy a népi írók legdrámaibb műveiben leírt mélyszegénység vagy még annál is mélyebb szegénység Kádár János Magyarországán…..
Head Honcho 2024.03.22 19:32:15
Sherlock Holmes története is lehetne "A visszatartott csomag esete" címmel, de ez a mostani eset korántsem annyira csavaros sztori. Amióta 2021. márciusában, szinte napra pontosan 3 évvel ezelőtt beesett a "Megérkezett a csomagja, kövesse nyomon..." kezdetű Flubot vírussal fertőző magyar nyelvű…..
1910. Az új osztrák-magyar hadihajó, a „Zrínyi” vízre bocsátása Triesztben. Alig 11 szolgálati éve alatt a háború után először az amerikaiakhoz került, majd az olaszok szétbontották 1921-ben..
Összegyűjtöttük a nemzetközi és a magyar labdarúgó-világ azon szereplőit, akik 2023-ban távoztak az élők sorából. Akik űrt hagytak maguk után, és akikre tisztelettel emlékezünk vissza...
Valószínűleg nincs olyan közösségi média használó, aki az elmúlt időszakban ne találkozott volna a világ egyik legnagyobb webáruháza, a Temu hirdetéseivel. A több tízmilliósra becsült termékkínálatnak és a rendkívül alacsony áraknak köszönhetően az oldal tömegeket vonz, és a Temu a világ legtöbbször…..
Egy elhagyatott vegyszergyár, ahol csupán néhány éve állt le a munka és vegyszerekkel teli, érintetlen laborokat hagytak hátra...
De persze nemcsak ott, hanem világszerte indokolt a fokozott kibervédelem. Bár éppen nagyban folyik a hibrid háború Oroszország és Ukrajna között mind a fizikai, mind pedig a kibertérben, emellett a célzott ransomware támadások harmadik felek ellen is erőteljesen megszaporodtak...
Head Honcho 2022.03.12 11:06:10
@nemecsekerno_007: Konteós hülyeségeken kívül gondoltam, de csalódnom kellett. Olyanról tetszett hallani, hogy az ukránoknak is van önrendelkezésük, és ők saját jogon döntöttek, hogy kívánnak tartozni?
Head Honcho 2022.03.12 11:07:04
Head Honcho 2023.12.13 18:52:05
Előszó Az ukrajnai konfliktus kezdete óta téma, hogy a már átadott fegyverek mellett vadászgépekre is szüksége lenne az országnak a védekezéshez vagy akár ellentámadáshoz. Az Egyesült Államok részéről a hozzájárulást 2023 ősz elején megkapták az európai országok, amely lehetővé teszi F-16…..
Head Honcho 2023.12.04 14:36:55
Igen, bármilyen hihetetlen a Ritkán Látható Történelem blog szinte napra pontosan 10 éve indult! Születésnapi különkiadás! Már az első évben tömegek álltak sorba a vasárnap déli Napi érdekesre várva :)..
Az ügyfélszolgálati ügynök bejelentkezett, és bár úgy tűnik nincsenek beszélő viszonnyal a mesterséges intelligenciával, de azért az átlagfelhasználó "van lakat/nincs lakat" faék egyszerűségű gondolkodási sémáján is ideje lenne továbblépni...
Magyar Posta nevével visszaélnek, tudjuk, Microsoft nevében, NAV nevében írnak nekünk ismerjük, jönnek a meg sem rendelt állítólagos küldeményeink a DHL, a FedEx, a GLS cégekre hivatkozva - tele velük a padlás. Viszont a NISZ, a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. nevében nem sok csaló e-mail…..
1905. Több ezer fős öregdiák-bankett a Yale egyetemen 1916. Francia katonai teherautó vontat egy szerencsétlenül járt másikat a macedón fronton, az első világháborúban 1920. Baseballmérkőzés egy amerikai fegyintézetben 1939. A német Admiral Graf Spee lángokban, az elsüllyedése előtti…..
Head Honcho 2023.10.29 14:31:09
@bioLarzen: Viszont én úgy látom, hogy ennél a blognál kimondott cél, hogy kontroverzális képek is kerüljenek a heti válogatásba, amelyek vitát generálnak.
  Előszó A falklandi konfliktusról szóló sorozatban a szembenálló erők és talán legismertebb hadművelet bemutatása már megtörtént, lásd a linkeket videókat a leírásban. A brit flotta első egységei, 15 hajó május 1. érkeztek a szigetek közelébe. Ezek feladata a helyi légi fölény biztosítása,…..
1980-as évek. Rendőri ellenőrzés Palermóban..
Head Honcho 2023.10.17 05:05:58
@Behemoth7408: Kösz, hogy rákerestél, legalább nem nekem kellett. :) Mellesleg milyen külvárosias környék, mintha nálunk lenne mondjuk a XVIII. ker.-ben.
Sárkányszerkezet, szárny, lehajtható szárnyvégek, kacsaszárny, futóművek, fékernyők – erről mind szó van az aktuális részben, de a megkoronázása egyértelműen a beömlő és a szívócsatorna bemutatása. Hogy miért, az világosan kiderül a vonatkozó fejezetből! A sorozat első része ITT olvasható, míg az…..
Nem csak az MVM, a Posta, bármelyik bank vagy akármelyik csomagküldő nevében küldhetnek nekünk adathalász levelet, hanem a különféle internetes szolgáltatók nevével is gyakran élnek vissza bűnözők. Most éppen a Spotify előfizunk járt le. Vagy mégsem. Vagy egyáltalán nem is voltunk ott előfizetők.…..
A nyári ismétlőválogatás utolsó előtti Napi érdekese elképesztő mennyiségű, 91 fotóval! Az egykori Észbontó cári Oroszország sorozat befejezésekor - ami a kommunista hatalomátvétellel ért véget - ígértem, hogy a folytatásban a Szovjetunió "viselt dolgaival" is foglalkozom majd. A mai válogatásban…..
Head Honcho 2023.08.27 20:33:09
@Alhazred: Pontosan ilyesmit akartam magam is írni. És vannak, akik újra ezt az elcseszett világot akarják vissza...
Botrányok, sztorik és tragédiák a régi Budapesten 8. Ha húsz évvel többet él, úgy ismernénk, mint Kabos Gyulát. Ha negyvennel többet, akkor úgy, mint Salamon Bélát. Ám hiába volt a maga idejében e kortársainál is nagyobb sztár, eltemette a vesebajával együtt a feledés. Ott volt a békebeli…..