Regisztráció Blogot indítok
Adatok
budapestprogram

96 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Schmuck Andor Köszönet 2010.09.03 14:51:00
Tisztelt blog-olvasó!A kopogtatócédulák leadásának utolsó napjához érkeztünk. Mivel az összegyűjtött 26.217 cédula nem volt elegendő ahhoz, hogy részt vegyek a választás második fordulójában, így a mai nappal az e célból létrehozott blogom is lezárásra kerül. Ezúton…..
Schmuck Andor főpolgármester-jelölt ma délelőtt Geiger Ferenc soroksári polgármesterrel találkozott. A jó hangulatú beszélgetésen a polgármester úr ismertette a kerületi szépkorúak helyzetét, jövőre vonatozó terveit és lehetőségeit, majd Schmuck Andor beszámolt a „A…..
X:lehet egy kérdésem? de igen és nemmel kell válaszolj rá ok? Y:ok mondd X:férfiak miért röhögik ki a szőke lányokat? Y:igen Forrás: Bash.hu..
Schmuck Andor Like-old Te is.! 2010.08.27 12:03:00
Horváthot és Tarlóst Schmuck helyettesénekLINK ..
Eredetileg Schmuck Andor a feleségének készítette azt a dalt, amely azóta bejárta a netet, ahova – talán nem véletlenül – egyfajta kampánycéllal került ki. Felesége már megjutalmazta érte Andort, de hogy az óvszer és ez a dalocska elég lesz-e céljai elérésére,…..
Szeptember másodikai Tisztelet Sziget Gálára megkezdtük a helyszíni felkészülést is. A  koncerten fellép többek között Korda György és Balázs Klári, Mága Zoltán és az Angyalok, és sokan mások. A koncerten kívül még sok-sok programra számíthatnak a gálára érkező…..
Érdeklődni a következő telefonszámon lehet: 06-1/267-28-88..
A szépkorú aktivisták töretlen lendülettel gyűjtik a kopogtató cédulákat. ..
Download:FLVMP43GPDownload:FLVMP43GP ..
A videót megtekintheted ITT..
Schmuck Andor Az LMP válaszolt 2010.08.23 15:26:00
Felkérésemre, hogy széleskörű összefogással oldjuk meg Budapest és a budapestiek gondjait az LMP válaszolt. Mindenki értelmezze a maga, hogy mire is válaszolt Jávor Benedek.  Tisztelt Főpolgármester-jelölt Úr!Az ügyben kerestem fel Önt, hogy felhívjam figyelmét a…..
A videó megtekintéséhez kattints a tovább gombra. ..
Schmuck Andor Ma minden kiderült 2010.08.23 11:26:00
Ma reggel sajtótájékoztatót tartottam, ahol bemutattam a Budapestiek Együttműködési Nyilatkozatát (BENYI), valamint a Puskás-szobor lehetséges helyeit, amelyekre ezen az oldalon lehet szavazni. Ezután feladtam postán a Nyilatkozatot minden…..
Ma este Harangozó Teri volt a vendégem, akinek köszönöm, hogy elfogadta meghívásom.  ..
A világ bármelyik pontján is beszélgessünk emberekkel, a külföldieknek Magyarországról legelőször Puskás Öcsi jut eszébe, aki nemcsak olimpiai bajnok (1952, Helsinki), világbajnoki második helyezett (1954, Svájc), hanem a világhírű Aranycsapat tagja, aki páratlan…..
A videó megtekintéséhez kattintson a "Tovább" gombra:   ..