Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bkp

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"De milyen jogon módosították egyoldalúan a szerződést a kérdezésünk nélkül 10 éves kamatperiódusról 3 évesre? -kérdi naiv ügyfél. "Törvényileg elő van írva, és muszáj volt..." - mondja a bank. Mi meg majd megpróbálunk utánajárni, hogy ez tényleg így van-e. Tisztelt…..
Elégedetlenkedők, panaszosok, felháborodott utasok mindig lesznek, az esetek kivizsgálása meg nyilván időbe telik. De vajon miért nem jut el a BKK addig, hogy legalább egy Kedves utasunk! Megkaptuk. Igyekszünk. Türelmet. Puszi BKK típusú reagálással érdemes lenne kicsit…..
A Carthorttle oldalt már régóta olvasom, jó anyagaik vannak és a felületük is guszta. Külön kedvencem a Car Memes, még matricát is rendeltem tőlük. Tegnapelőtt vettem észre a posztot, amiben a Carwow kvízének kitöltése a cél, 60% felett állítólag Jedi szint. Beküldtem a…..
Nem egyszer láttuk már ezeket a videókat, nem is kétszer, de mindig akad, akinek ez még friss. Ráadásul most össze is hasonlítjuk, és nektek, kedves olvasók, lehetőséget adunk arra, hogy megmondjátok, vajon a zwickaui vagy az eisenachi gyár volt menthetetlenül és kőkorszakian…..
Minimális erőfeszítéssel megelőzhető, hogy csak a világ másik felén javítható mobiltelefont vásároljunk. Napalm megoldása teljesen humánus, az eladóknak sem fáj, a vásárlók viszont több havi bosszankodást megspórolhatnak: Egy mobiltelefon gyártó technikai…..
Gábor laptopját 3 hónap alatt sem sikerült megjavítani az EC-CO Kft-nél. Makacs alaplap-hiba jelentkezett, amit ugyan 38 ezer forintért "megjavítottak", de azonnal újra jelentkezett. A második javítás után elismerték, hogy az alvállalkozójuk lehet, hogy nem is csinált vele semmit. A…..
Naiv ügyfél megörült, hogy egy hét alatt vissza is ért a javított netbookja Csehországból. Csak éppen az aksi veszett el belőle valahol félúton. A szerviz szerint videofelvételük van arról, hogy ő nem csomagolta be, de nem mutatják meg. Nyilván én vagyok a hülye. Vettem egy…..
bkp 2013.07.09 12:22:22
@A.Snatch:
de csak akkor ha alkohol is van mellette ;)
bkp 2013.07.09 12:40:25
@samcro:
enyém hideg mint a sarkvidék
télen egy egérpad kell a gépre mert majd lefagy a kezem a fém vázon gépelés közben
de most nyáron se meleg
asszony msi gépe sokkal forróbb levegőt fúj ki
ez egy probook 4720s, legközelebb nem veszek fém vázast
Naiv ügyfélnek nem jött be az LG szervize mert fél év alatt 2x ment tönkre a ledes tévéje, amikor eljutottak a cseréig, csak ráfizetéssel akartak neki újat adni. 2012 közepén vásároltunk egy LG 106 cm-es LED megvilágítású lapos tv-t. Akkor kezdődött a foci EB, és az…..
Szinte nincs is olyan társasház, ahol ne lenne egy alkesz, aki ellehetetleníti a javítási/felújítási munkálatokat. Benedekéknél például 5 hónapja nem tudnak bejutni egy lakásba, hogy megállítsák a csőtörést, ami miatt az egész bejárat úszik: A Tisztelt Olvasók…..
Kilakatolva pöpecre, lefényezve vakítóra, futóművek felújítva, motor, váltó, diffi csekkolva – innentől már csak egy nagyra méretezett legó az egész, egy-két napnyi munkával már készen is lesz, gondolhatta volna bárki a Ponton-projektről a legutóbbi, júliusi poszt…..
bkp 2012.09.30 10:11:31
@novothauto:
ameddig ilyen pénzek forognak addig lesznek is zsebben turkálósok
mert azért ez nem az a cikk hogy "hogyan állítsuk talpra a 94es suzukinkat 150ből"
az egyszerű/szegény emberek(akiket ti leparasztoztok/tahó/ általában) mindig is ilyenek lesznek, mert ugye ha valaki pénzes az csak azért van mert a másik nem. az irigység meg örök.
erről lehetne még írni sokat de inkább örüljünk annak, hogy lábra állt ez az autó is
bkp 2012.09.30 12:55:40
@Rocko-:
engem nem érdekel ki mit csinál és mennyiért
csak annyit írtam hogy ez a valóság, és pl egy gyári melós aki robotol 80ezerért vélhetően irritálja egy ilyen projekt
(és valljuk be némileg jogosan)
persze ő is tanulhatott volna ő is vállalkozhatott volna ő is lehetett volna bármi, elméletben......
gyakorlatban pedig van 1 igazgató meg 100 melós, szóval azért a többségnek esélye sincs igazgatónak lenni
na de ez már olyan mélysége az élet dolgainak amit csak kocsmában lehet megvitatni sok-sok kancsó bor mellett :)))

amúgy meg többnyire a fanatikusok viszik előrébb a világot ;)
comment:com A nap képe 2012.05.04 10:00:00
Sofia Vergara egy szál pendelyben a GQ nevű magazinban.  ..
Ugye még mindenki emlékszik, mekkora a foskolódáscunamit váltott ki a világ legnagyobb lehúzása (aka. az sms igazi ára) bejegyzés. A hitetlenek leellenőrizhetik, hogy Ausztriában 15x olcsóbb egy sms, mint nálunk, szerződés és hűségidő nélkül! A telefonálás csak 8x, a…..
Varánusz Megéri, Viktor? 2012.01.20 05:58:00
Lassan egy hete nézegetek többedmagammal egy határon túli portált. Az indulatok pont annyira meglepnek, mint az ott is sűrűn hangoztatott kormányzati PR panelek ami mentén a hirig zajlik. Általános vélemény, hogy nincs ez így jól, de a témához hozzányúlni senki nem mer, mert…..
A vasárnapi bejelentés után hétfőn nyilvánosságra hozták az új nemzeti drogstratégia tervezetét. A dokumentumot a drogstratégia.hu munkaanyagok oldalon lehet elérni, bárki hozzáfűzheti véleményét, erre buzdít az oldalon Grezsa Ferenc, a Nemzeti Drogmegelőzési Iroda vezetője, aki egyben a stratégia…..
A túramotor ismérve a megbízhatóság. Hiába az erő és szépség, ha az országhatárt sem leszünk képesek elérni — hogy Kunió elhagyhassa az Unió területét, motorját alaposan át kell nézni és felkészíteni az útra. A lopott motorja helyett kapott Dominator 650 egészen jó…..