Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bobbyperu

0 bejegyzést írt és 614 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Appleblog Hangszóró az iPodhoz 2010.12.19 09:45:00
Körülbelül másfél éve robbant be az iPig az életembe, azóta nem nagyon gondoltam, hogy másmilyen kihangosítóra lenne szükségem, de attól még ki lehet próbálni a konkurenciát. Több üzletben is felbukkant mostanában az Ozaki iMini Cute, ami már csak a cukiság vonalon maradva is…..
Kiváló videó, igaz angol nyelven, de minden szava aranyat ér. Azoknak szól, akik azt hiszik, csak ők tudják normálisan, horrible dictu, helyesen használni anyanyelvüket, és ebbéli véleményüknek minden fórumon hangot adnak, ha kérik erre őket, ha nem. ..
Cruyff, Haan, Neeskens csak nagyon közül kerültek hozzá. Van Basten, Rijkaard, Gullit egy Európa-bajnokságot húztak be. Bergkamp, De Boers, Overmars, Kluivert még a döntőig sem jutott. A fent említett holland játékosok bármelyik sztár lehetne a mostaniban, mégis van Bommeléknek van…..
Próbálok asszimilálódni. Mert az angolok, ugye, ferde szemmel néznek az olyan emberre, aki a kocsmában nem a futballról beszél. Valahogy nem tartják teljesen normálisnak, az ilyen alak igyon csak egyedül. Ez abból a szempontból teljesen érthető, hogy az angol szurkoló is –…..
bobbyperu 2010.03.21 16:25:11
@sporttárs: nincs a stílussal baj, csak akkor, ha a stílus erősebb, mint maga a bíró
Dán szemmel kicsit olcsó megoldással próbál a koppenhágai városvezetés újabb tízezreket kerékpározásra bírni. Kiépítik, illetve kibővítik a főváros és a környező települések közötti bicikliút-hálózatot. A valódi, az autóforgalomtól hidakkal, aluljárókkal…..
Na kérem szépen, Alexandra hercegnő írta meg a Lakótársat keresünk magyar, írásos változatának első epizódját - mi tagadás, én is ráismertem egynehány múltbéli társbérlőmre. Be szép is volt! Mindkettőnk munkáját becsüljétek meg, mert mire átírtam ékezetesre a…..
 Nagyon úgy tűnik, hogy hazánkban is gyarapszik a Bolognai rendszert ellenzők tábora, erről ír következő levelünk szerzője is. A 9 éve szerzett tanári diplomája nem egyenértékű a bolognai rendszerben megszerezhető tanári képesítéssel, újra el kell végeznie a tanár…..
Egyre többen külföldön. A legtöbbje aki megunta az itteni körülményeket a környező országokba, Norvégiába és Dániába dobbant, de sokan mennek az USA-ba is. Hogy miért? Nem másért mint jobb munka körülményekért, magasabb fizetésért, alacsonyabb adóért stb. Az előző…..
Appleblog Apple Store Down 2009.10.20 15:55:00
Bezárt a bazár mindenhol, felcsigázottan várjuk, mi lesz. Most már nem szúrhatnak ki velünk annyira, hogy csak egy csavarhúzót mutatnak be, ugye?  ..
bobbyperu 2009.10.20 17:17:22
Futóblog HU-RA 10k 2k9 2009.10.04 14:51:00
Avagy hurrá, idén is lesz Human Race 10 kilis Nike megmérettetés, méghozzá október 24-én. Idén nem annyi helyszínen és nem úgy szerveződik, mint tavaly. Most virtuális futást gondoltak el a Nike önjáró marketinggépezetei a központban (egyébként én is szeretnék a marketing…..
Így szombat délelőtt talán nem felesleges elgondolkoznunk kicsit azon a jelenségen, ami Roman Polanski letartóztatása és lehetséges börtönbe csukása körül kialakult. A tényeket mindenki ismeri - több évtizeddel ezelőtt Polanski leitatott, bedrogozott és análisan megerőszakolt…..
Zúzós jelenet Emmerich totál agyatlan világvégés megalomán szuperfilmjéből. ..
Pontosabban az ügyeiben, hiszen az egyik érintett beszámolója szerint az Apple egyesével veszi fel a kapcsolatot a problémás vásárlókkal, akik az Apple fórumain egyre növekvő számban adnak hangot a nemtetszésüknek. Nem működik ugyanis az optikai meghajtójuk.A felhasználók egy…..
Vátesz vagyok, főleg, ha kiderül, hogy tényleg igazam volt: amikor pár napja bemutatták a Core i7-esek mobilverzióját, azt mondtam, hogy az nem a MacBook Prókban, inkább az iMacekben köszön majd vissza. A világsajtó akkor még csak annyit szellőztetett meg, hogy nemsokára jön az…..
bobbyperu 2009.09.28 08:49:39
@mcs: persze, rendben, sok sikert. csak gondoltam leírom a véleményem, ami némileg segítheti értelmezni a hype-csalódottság kapcsolatát az apple-események kapcsán (ld. legutóbb épp saját elégedetlenségeteket):)
Minél nagyobb a biciklisek száma, annál kisebb az esély arra, hogy balesetet szenvedjenek, hívta fel a figyelmet Mikael Colville-Andersen filmrendező, fotós, és a Copenhagen Cycle Chic című népszerű kerékpáros blog szerkesztője, aki Dánia biciklis nagyköveteként járt Budapesten az…..
bobbyperu 2009.09.24 22:44:16
@capor_: Koppenhágában sem árt egy baromi erős lakat...
bobbyperu 2009.09.24 22:47:11
@Harlequin: 2 hét aktív bringázás után már nem izzadsz meg.
Esetleg költözz Hollandiába. Itt ugye minden "sima ügy." Ja, és nem Amszterdam a legjobb holland bringaváros - vannak sokkal szellősebb, jobb bringautakkal ellátott helyek (pl. Groningen)
bobbyperu 2009.09.25 08:09:37
@Accordion: Nem esik az eső? Hollandiában? Jó reggelt:)
Ja, és mikor voltál utoljára Bécsben?
Ez a megizzadok duma meg addig érvényes, amíg nem bringázol 2 hetet.
A sokat emlegetett mentalitásbéli különbség a kifogáskeresési képességben is megmutatkozik:)))
14 éve volt két csatorna, 'oszt jónapot, ha azt mondtam volna, streamelned kell a Grasshoppers-Fradit, néztél volna, mint ponty a szatyorban. Most sokan erre készülnek, hogy láthassák az utóbbi évek legnagyobb klubsikerét arató Debrecent, amely annyi idő után képviseli…..
bobbyperu 2009.09.16 21:06:38
bobbyperu 2009.09.16 21:09:16
@Csöncsön: nem, ez nem nyugtat meg:)
bobbyperu 2009.09.16 22:38:49
@Ferguson: csalódni ma max a Liverpoolban lehetett
Geekblog Antichrist - előzetes 2009.09.12 08:29:00
Lars Von Trier filmje óriási botrányt aratott magának Cannes-ban, bár őszintén szólva, az Antichrist extremitásai túlságosan sokkolóak nem lesznek az olyanok számára, akik Audition-on és hasonlókon edzőttek (ami persze nem jelenti azt, hogy a film csupán az ember-ember-ellenes…..
Pontosítom a kérdést: miért nem került kamera a touch-ba, amikor a nanóba igen? A szerdai one more thing, a kamerás nanó piacra dobása sokkal kevésbé volt valószínű, mint az iPod touch felvértezése egy iPhone-os kamerával. Mi történt?Steve Jobs a New York Timesnak adott…..
Na kérem, egy újabb keynote következik, ezúttal főszerepben az Apple népszerű médialejátszói és az iTunes. Meg reméljük, hogy Steve Jobs, aki legalább egy hellót magára vállal. Csaba Londonból, a Chiswell Streetről, én pedig Budapestről, a nappalimból jelentkezem. Miközben…..
bobbyperu 2009.09.09 19:47:05
@Cyberbird: köszi, ott is vagyok, csak néha átnézek ide, hogy itt miként interpretálják a dolgokat:)
Az állami bölcsödei nevelés a magyar nyelv elsajátításáról szól, idegennyelvről nemigen hallottam. Esetleg különórákat tudok elképzelni, hogy kérhetnek a szülők a gyermek számára. Ha valaki találkozott olyan állami bölcsödével, ahol van idegennyelvű…..
Azt mondd meg nékem, hol lesz majd lakóhelyünk? Maradunk itt, vagy egyszer majd továbbmegyünk?  Valami hasonló járhat 32 európai csapat - köztük a Debreceni VSC - vezetőinek fejében ma délután, a Bajnokok Ligája csoportkörének 17 óra 45 perckor kezdődő…..
bobbyperu 2009.08.27 18:49:07
Még ma is kristálytiszta emlék, amikor a belgák elleni iksz után - péntek délben - percenként frissítettük a teletextet, hogy megtudjuk, kik lesznek a Fradi ellenfelei. Nincsen nekünk vágyunk semmi, csakhogy ezt most is megtehessük. Igaz, már csütörtökön és tv vagy monitor előtt.…..
bobbyperu 2009.08.25 21:05:06
bobbyperu 2009.08.25 22:32:22
Christopher Nolan új filmje egy nagyköltségvetésű, akcióval és thrillerrel vegyített sci-fi lesz, főszerepben olyan nevekkel, mint Leonardo DiCaprio, Ellen Page, Marion Cotillard, Cillian Murphy vagy Michael Caine. A forgatás ugyan még tart (Tokiótól Londonon át Kaliforniáig mindenhol…..
Tudom, volt már egy hasonló poszt, amiben azt írtuk, hogy az iTunes és az AppStore egyre növekvő forgalmát szolgálja majd az az óriási adatközpont, amit az Apple a kedvezményes adózás miatt éppen Észak-Karolinában húz majd fel. Az Apple ezzel vállalta, hogy kilenc éven belül…..