Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CrimsonGirl

7 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kezdődik. Elfogták Bándy Kata (egyik?) gyilkosát, aki beismerte tettét. A különösen megrázó és nagy port kavaró bűncselekmények után szinte mindig akad valaki, aki előáll a Btk. szigorításával, vagy egyenesen az adu ásszal: a halálbüntetés visszaállításával. Nem…..
CrimsonGirl 2013.04.07 12:28:22
@S=klogW:
Hogy aztán valamelyikünket elkapja egy kábszeres cigány. :( Este félünk.
CrimsonGirl 2013.04.07 13:03:27
@S=klogW:
Györgyaknára menj Te fáklyákkal ... ne a lányokat küldd!!!
A tömegcsótányok-szúnyogok-hangyák kora lejárt! Aki megengedheti magának, hogy pökhendi sznoboktól vegyen tucatbútort, az bizonyára minden végtagját összeüti a hírre, hogy végre kasztjának megfelelő bogarakkal egészítheti ki loftját. Legalábbis Földiek képriportja szerint…..
Szerkesztőségünk legújabb tagja csütörtökön tiszteletét tette a Honvéd UEFA-kupa selejtezőjén, ahol a csapat véres verejtékkel izzadta csak ki a továbbjutást. A sorsdöntő tizenegyes rúgások előtt a Családi szektorban az alábbi rövid telefonos párbeszéd zajlott le:- Nem,…..
CrimsonGirl 2007.08.07 13:25:14
A hétvégén teszteltem ezt az ételt édesapámon és nagymamámon is, mert bár mi szeretjük, nem volt biztos, hogy az érettebb korosztályok is a nyakamba borulnak miatta. Szerencsémre a nyakamba borultak, így talán érdemes megosztanom a receptet.A két egész csirkemellet csíkokra…..
CrimsonGirl 2007.08.07 13:22:51
CrimsonGirl Balcsi 2007.08.07 13:19:00
öhm.. csordultig tele. mindennel. elmentem megkeresni önmagam. ehelyett talán valahol a balcsi fenekén hagytam. elmerült a habokban... néha... csak ültem kint a parton. bámultam a leggyönyörűbb tengert. volt nyugodt, szép, tiszta,olyan haragos, hogy legszívesebben kivetett volna, ha…..
CrimsonGirl Depi 2007.08.01 22:14:38
Sikerült magamra rántanom egy teljes nyári depressziót, akkorát, hogy a fülem is alig látszik ki alóla. Hogy mitől? Hát, mert a normális embereknek még csak most kezdődik a nyár, a medvebocsnak meg már véget is ért. Eddig volt mire készülni, mit várni, aztán hazajöttünk és…..
w Govorit Moszkva 2007.07.30 05:30:00
Cs. Kádár Péter éhségsztrájkba kezdett, mert kitették a szűrét a Magyar Rádióból, pedig harminc évig dugdorászta a banándugókat. De közben elhervadtak a banándugók. Elkeseredése és indulatos elszántsága érthető. Gyermekei vannak és rosszul kereső felesége; amiért…..
Szépek a barokk arcok nagyon. Érdekes, hogy általában markáns, karakteres arcú színésznőkkel játszatják ezeket a szerepeket, holott - tudjuk - inkább a puha, kisvánkos arcú, kerek szemű, kerek állú, apró ajkú nőket szerették akkoriban. Igaz, hogy a mi ízlésünknek tényleg…..
CrimsonGirl 2007.07.31 11:21:18
CrimsonGirl Jelek 2007.07.31 11:15:51
Ma valhogy olyan dolgok jutottak eszembe, amikről álmomban sem gondoltam volna, hogy esetleg a másságom előszele is lehetett anno...sőt, ha nem is tudatosan, de Anyumnka is köze vagy szerepe volt és van benne... még kisiskolás koromban...farsangon voltam féligfiú és félig lánynak…..
Én nem fogok kitalált dolgokat írogatni. Az a helyzet, hogy depis vagyok. Talán ezzel is lefoglalolm magam annyira, hogy ne bőgjek... Nem fogok izgalmas dolgokat kitalálni csak azért, hogy olvassanak... Naplót is azért vezetek, hogy kiadhassam magamból azokat az érzéseket, amiket másnak…..
Ezen a blogon is szép számmal kikeltek már a telefonon való szakítás ellen, mondván ennél bunkóbb dolgot nehezen lehet elképzelni. Telefonban odavetni, hogy "nem kellesz már" annak az embernek, aki nem is olyan rég még a mindent jelentette, vagy legalábbis igencsak közel…..
CrimsonGirl Szebb napot :))) 2007.07.30 11:36:00
Köszi szomor és gerle és a többiek, akik olvasták a depis postomat és vigasztaltak, csak egy pillanatnyi felhőátvonulás volt, már sokkal jobb. :))Kezdjük egy szuper hírrel: az ex-menedzseremnek (Gréta) ma hajnalban megszületett a kislánya. 2500 gramm, ami nem is kevés, ahhoz képest,…..
CrimsonGirl Mindennapok 2007.07.26 16:22:23
Tudtam én, hogy baj lesz. Ugyanis elmentem, hogy veszek Anyunak névnapi ajándékot holnapra (mellékesen megjegyezném, hogy én is az ő névnapján szoktam tartani a névnapom, és ez meglehetősen vegyes érzésekkel tölt el több okból is. Egyrészt valami olyat fogok kapni, amit nagyon…..
CrimsonGirl Nincs cím ;) 2007.07.25 13:29:16
Nagyon sok gondolat kavarog a fejemben pár napja. Valószínűleg a rengeteg impressziónak is köszönhetően, amelyek érnek, meg alapvetően, éppen ilyen időszakomat élem. A tegnap például láttam egy leszbikus párt, ahogy kézen fogva, fáradtan cammogtak ki a metróból. Még egy kis…..