Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tanga-nyika

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves leendő és gyakorló ősanyák, ti tényleg ennyire menthetetlenül sötétek vagytok? Hogy lehet az, hogy elvileg értelmes, jól szituált emberek mind a mai napig önszántukból vonulnak be egy közveszélyes elmebeteg nő otthon barkácsolt kvázi szülészeti-klinikájára? Ti nem…..
Akárhogyan is keresi az ember, a brüsszeli Berlaymont-épület bejáratánál nincsen még kifüggesztve a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata. És nincs díszhelyre kitéve az Európai Központi Bank frankfurti toronyépületének bejáratánál sem - pedig milyen jól mutatna a nagy eurójel…..
tanga-nyika 2010.07.14 10:20:38
@Michael Knight:

"Ismerek" egy embert, aki legutóbb (értsd 2006-ban) még az MSZP szavazótáborát erősítette, ma meg habzó szájjal panelprolizza le azokat, akik nem narancssárga ködben léteznek. Új szél fújja a köpönyegét... :)
tanga-nyika 2010.07.14 10:43:19
@Michael Knight:

Azt hiszem az úgy szólt: térdre csuhások, és bizony az aranyszájú Orbán Viktor kiabálta be a parlamentben. Namármost, ezek után hangosan követelik, hogy Novák "Füles" Előd monnyon le, mert bekiabálta, hogy "Lógjon"...Orbánviktor ménem mondott le? Az a hülye múlt tehet mindenről. Ugye milyen xar dolog, ha valamire sokan emlékeznek?
tanga-nyika 2010.07.15 08:31:37
@Androsz:

Én csak azt nem értem, hogy egy kérést miért RENDELET-ben kell kinyilvánítani? Ha kérés, akkor nem kötelező? Ha nem, akkor a többi RENDELET sem az? Vagy van olyan (számomra új) kategória, hogy kormányKÉRÉS? A kérdés persze némileg költői. :) Ezzel kapcsolatosan: valahol olvastam valakitől, hogy mostantól ő bizony a plakáttal fog menni a hivatalokba ügyintézni, és ha szívóznak vele, akkor csak felmutatja a papírost, és szerinte minden menni fog egyből, mint a karikacsapkodás.....nókomment.
Lassan ott tartunk, hogy a Nemzeti Együttműködés Kormánya mint olyan nem nyújt be törvényjavaslatokat a Parlamentnek. Mintha a kormányzás összetett feladatának egy jelentős részét egészen egyszerűen lepasszolták volna a Fidesz-frakciónak.Mielőtt többen hőbörögni kezdenének,…..
tanga-nyika 2010.07.09 18:46:25
@Dogmostdog:

Erősen érdekelne az ominózus irat.... :)
Az elmúlt hetekben tulajdonképpen nyomát vesztettük a NEMESZ-nek. Szőrén-szálán eltűnt. Üzent még a bolgár tengerpartról, aztán látták állítólag feltűnni valami rendőrtiszti ünnepségen, és a hírek szerint árnyéka olykor feltűnik a T. Ház folyosóin is. De se…..