Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dióhéj

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, tudsz-e róla, de az Etsy-n azon kívül, hogy vásárolhatsz-eladhatsz, csatlakozhatsz különféle csoportokhoz, közösségekhez. Jelenleg több mint ezer ilyen "team" működik és végre megalakult a Hungarians Etsy Team is:) Ezekben a kis közösségekben az a jó, hogy a…..
I(k)TATÓSPAPÍR neo 2011.02.06 17:07:00
                     Egy csónakban szülészujjak fércelik az egetráncolják még szorosabbravarratot hullat majd a tavasz így oldódik minden el ..
dióhéj 2011.02.08 18:01:48
Nemrég kaptam egy levelet és képet a blogomhoz kapcsolódóan. Most szeretném megosztani a Kedves Olvasóimmal:„Tisztelt Múltmentő Úr. Szoktam olvasni a blogját.Érdekel. A 98. írásához küldök fényképet ,az egyik kedvenc dobozomról."Világháboru a Piave…..
I(k)TATÓSPAPÍR knock on wood 2010.05.01 08:27:00
Erdő-          kerülő     meghajlanak a fák derekuk reccsen az égen még  magasabbra szállnak  a csillagok bolondnak kéne lenni eszevesztettnek hallgatni ahogyan  a meztelen láb arcon rúgja a port dalolni halkan mint imát felforgatni az összes követ bújni…..
Úgy tervezem, mire egy éve lesz annak, hogy megjelent Harmadvalaki c. új verseskönyvem, addigra a kötet minden darabja felkerül és olvashatóvá válik egy új webhelyemen, amelyet a Google sites keretében építgetek. Az egyes darabokat a könyvet bemutató weboldaláról - íme: …..
Gyerekeink ez alatt a falikép alatt nőttek fel - és most eltűnik örökre... Történt, hogy amikor Kolos pár hónapos volt (azaz 24 évvel ezelőtt), kitaláltam: képet festetek neki a kiságya fölé. Elhívtuk Horváth Annát (beregszászi szobrász, keramukus, festő - akkoriban igen-igen…..
Mint korábban már írtam róla, a "férc művek" honlap gazdája felkért, legyek egyszemélyes zsűrije új játékának, amelyben a Google által korábban ismeretlen zsergula szó jelentését kellett megadni. Tegnap járt le a határidő, így ma jót szórakozva elolvastam  az…..
bdk blog archívum Zsergula 2009.02.27 09:41:00
Úgy tűnik, nem lehetek meg játék nélkül. A férc művek c. honlap kért fel arra, hogy zsűrizzem egy eddig nem létezett szó beérkező definícióit. Hát tessék, lehet játszani. Hasonló saját játékom: Identifikció..
Theo Jansen - kinetikus szobrok - művészet, technika, holland szobrász A blogomban is bemutatott robotpókról óhatatlanul eszembe jutottak a Theo Jansen kinetikus  szobrai. A derék hollandus évek óta azzal foglalkozik, hogy számítógépes elektronika vezérelte és szél hajtotta szörnyekkel, valójában…..
Lassan 82 esztendős apám a tíz egynéhány évvel ezelőtti sikertelen próbálkozása után újra rászánta magát, hogy esetleg mégis megtanul számítógépen írni. Amikor magam is friss komputeres voltam, egyszer már próbáltam rávenni, tíz alkalommal egy-egy "órát tartottam neki", de a sok gyakorlás ellenére…..
Korábban ígértem, hogy beszámolok a regényírás közbeni kételyeimről. Most, hogy elég közel állok a befejezéshez (a kézirat meghaladta a 200 ezer karaktert, ez kb. 90 %-a a tervezett terjedelemnek), egyre jobban látok néhány hiányosságot. A legelső az, hogy - nem hanyagságból, hanem előre eltökélt…..
bdk blog archívum BÚÉK! 2007.12.30 18:17:00
Fenti haiku-képversemmel köszönöm meg mindazok kedvességét, akik rámbúékoltak a napokban és magam is kívánom az ilyenkor kívánható legjobbakat mindenkinek...