Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LMP_Szeged

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A június 22-i szegedi közgyűlés napirendjén szerepel a Szeged város helyi jelentőségű természeti területeinek és emlékeinek védelméről szóló 35/2009. (XI.11.) Kgy. rendelet módosítása. Hasonló előterjesztés gyakorlatilag már 2011-ben is tervbe volt véve, az LMP akkor is…..
  'Kinek az érdeke a helyi védettség kiüresítése? A helyi rendelet tervezett módosításai – az elmúlt egy év „egyeztetéseinek” tükrében' címmel, a pénteki közgyűlés egyik sok vitát kiváltó napirendi pontja kapcsán tartott 2012. június 20-án sajtótájékoztatót a…..
Az alábbiakban szeretnénk közérthetően bemutatni és elmondani a véleményünket a 2012. május 3-i szegedi közgyűlés előterjesztéseiről, a következő két megjegyzéssel:A kiindulópontként használt anyagok – azaz a város honlapján megtalálható előterjesztések –…..
SzegedMa.hu: LMP: szociálpolitika helyett érdekpolitikaSzegedMa.hu: Az LMP szerint átláthatatlanok a városi cégek – Politikusi kéz kezet mos, a polgárokat pedig senki sem kérdezi..
Az alábbiakban szeretnénk közérthetően bemutatni és elmondani a véleményünket a 2011. november 25-i szegedi közgyűlés előterjesztéseiről, a következő két megjegyzéssel: A kiindulópontként használt anyagok – azaz a város honlapján megtalálható előterjesztések –…..
Gyertek el a Zöld Fórumunkra, melyen vendégünk lesz Philippe Lamberts európai parlamenti képviselő, az Európai Zöld Párt (EGP) szóvivője!Időpont: 2011. október 10. hétfő 18 óra Helyszín: Interaktív Természetismereti Tudástár (SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Főiskolai Kar,…..
A szegedi közgyűlés 2011 szeptember 30-i ülésén módosítja a 2011-es költségvetését. Ennek kapcsán említésre méltó, hogy van egy „csavar” az az ezzel foglalkozó előterjesztésben, amely jól mutatja a folyamatosan az együttműködési szándékáról szónokoló…..
Jövő héten kedden (szeptember 27-én) 17 órakor Szeged belvárosában az Interaktív Természetismereti Tudástárban (Juhász Gyula Tanárképző Főiskolai Kar, Szeged, Boldogasszony sgt. 6.) egy civil kezdeményezés eredményeképpen egy vita kerül megrendezésre a kötelező védőoltások…..
 A Lehet Más a Politika (LMP) Csongrád megyei szervezete sajtótájékoztatót tartott a szegedi Napfényfürdő bejárata előtt. A sajtótájékoztató témája az LMP Csongrád megyei szervezetének helyzetelemzése és javaslatai voltak a kritikus szegedi fürdőhelyzet rendezésére.Az…..
Örömmel tudatjuk, hogy vitaklub indul Szentesen, ottani bázisunk kiépítésének lépéseként. Reméljük sikerül gyökeret vernünk ebben a városban, ahol a parlamenti választásokon igen szép eredményt értünk el.A részletek a következőek.Időpont: július 12. hétfő, este nyolc…..