Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jobbal

1 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Télen mindenki olyan otthont szeretne, ami sugározza magából a meleget, ami egy igazi menedék a kinti hideg ellen. A lélekmelengető otthonok titka az, hogy barátságos, meleg hangulatot teremtsünk, és ezt az alábbi 5 tippel egyszerűen el lehet érni, attól függetlenül, hogy garzonról…..
jobbal 2023.08.21 09:48:53
@Ilona Köles: Te tuti a MAPEI marketing asszisztense vagy. Minden szezonban kicseréled a lakásod berendezését? Én sajna nem keresek annyit, hogy szezonálisan cseréljem le a lakásom berendezését.
Látszólag nincs egyszerűbb dolog a világon, mint sörözőket ajánlani Prágában, hiszen közel ötven sörfőzde és megszámlálhatatlan csapolóhely szolgálja a turistákat és a helyi erőket. Ugyanakkor a kocsmabőség számos csapdát is rejt, nem biztos, hogy akkor járunk a legjobban, ha mindjárt az első…..
jobbal 2019.08.19 14:24:03
@Make Valamit: Teljesen egyet értek a híd közelében sehova! Tankovna vagy a Lokal is tank sört árul és nincs messze a belvárostól. Vannak turisták de igazi jó helyek, jó a kaja a sör meg fantasztikus. Sokat hallani hogy angolul beszélnek de ezek inkább az itt dolgozó külföldiek. Amikor jönnek ismerősök vagy rokonok első alkalommal végig szaladunk a sok ázsiai és szelfiző népség mellett a belvároson de utána megmutatom az autentikus jó helyeket. Jó látni, hogy a helyi sörözőkben hétvégente családok társasjátékoznak és esznek isznak a nagymamától kezdve a legfiatalabbig, de együtt. Párommal minden hétvégén egyszer elmegyünk egy családias és jó helyre de nem a belvárosba, ha lehet kerülöm.
jobbal 2019.08.19 14:28:04
@UtazóTódi: Akkor töltik újra ha az asztal szélére teszed az üres korsót, de ez van a röviddel is. ha belülre akkor nem kapsz újat automatikusan. Olyan ez mint az étlap ha becsukva az asztal szélére rakod akkor tudja a felszolgáló, hogy döntöttél.
Minden országban akadnak dolgok, amiket nagyon lehet szeretni és olyasmi is, amitől az ember hidegrázást kap. Nincs ez másként Kanadában sem, ma ráadásul megnézhetjük mindkét oldalt. És vasárnap lévén ez még nem minden… Mi az a tíz dolog, ami tetszik vagy idegesít ott, ahol…..
  Eszter igazán csodálatra méltó önuralommal vette tudomásul a tényeket, és a körülményekhez képest lenyűgözően szűkszavú és higgadt levélben mesélte el mi történt vele: vett egy szájzuhanyt, amiről kiderült, hogy használt. Nem, nem a piacon vette, hanem az egyik legnagyobb drogérialánc egyik budai…..
jobbal 2019.04.30 16:51:51
„Kocsiba be, ablakot le, könyököt ki, kettesbe be.” szól a híres Belga szám. Hirtelen meg is van az a büszke, magabiztosságot adó érzés, ahogy a saját autódba beszállva elindulsz, felváltasz, és csak úgy pörögnek a kilométerek. De mi kell ahhoz, hogy ne az autód miatt forduljanak utánad, hanem az…..
Az Biztonságos Internet Napja alkalmából megnéztünk néhány menő kém- és nem annyira kémfilmet, amikben mobiltelefonokat használtak dolgok feltöréséhez, megszerzéséhez vagy elindításához. A cikk végén tudtok szavazni, hogy szerintetek ezek tényleg elképzelhető szituációk, vagy humbug az egész...
jobbal 2019.02.07 16:14:46
@telkoe: Azaz szar a telenor mert az olcsóbb hálózatot használja miközben mi ugyan annyit fizetünk mint más szolgáltatónál csak rosszabb az élmény. Akkor mi értelme ennek az olcsóságnak?
Nos, biztosra akartunk menni, hogy ne legyen tömeg, amikor Prágába készülődtünk. Télen mentünk és hétköznap. Emiatt majdnem megfagytunk de legalább tömeg volt. Ahogy ott mindig. Még most is élénken él bennem, ahogy mentünk át a Károly-hídon a hóviharban a sorstársainkkal, mint annak idején a Delta…..
BEERom a sört A licenc sör 2018.12.03 17:46:25
Így lett licence sör a kézműves sörből A licenc sör egy nagyobb gyár vagy márka ismert és népszerű terméke, melyet nem ott gyártanak, ahol az eredetit, hanem rendszerint egy külföldi sörgyárban. Két változata ismert az egyik, amikor megvásárolják illetve eladják a licenc sör készítésének…..
Nemrégiben Kiskunfélegyházán jártam egy jótékonysági tetováló fesztiválon, és mivel elég szoros volt az időbeosztás, így drága vendéglátó barátaim tanácsára végül kajarendelés mellett döntöttünk, amit hamburger esetében nem igazán szoktam előnyben részesíteni. Ettől függetlenül elég jó előjelekkel…..
jobbal 2018.11.05 12:17:47
Kapott egy utolsó előzetest az Aranyélet, az HBO sorozata. A harmadik évad vasárnap indul, és az eddigiekkel ellentétben rögtön egyben is le lehet darálni az egészet, ugyanis az összes rész felkerül az HBO GO-ra. Az utolsó, félperces előzetes legviccesebb része, hogy van benne egy kis szpojler,…..
Mégpedig 20 colos Pirelli P Zero gumikon. Ha elnézzük ezt a bálnatestet, kell is a huszas kerék, hiszen csak a tengelytáv 307 centis, míg a kocsi teljes hossza 509 centiméter. Ezekhez az arányokhoz nem is illene kisebb kerék...
Menő vagy inkább ciki az, ha a sztárokhoz hasonlóan egyre többet megmutatunk testünkből a világnak? Megkérdeztünk, sok különféle világnézetű fiatalt 16-tól 26 évesig mit gondol erről...
jobbal 2018.09.05 16:26:06
Amikor elkezdünk rendszeresen sportolni és figyelni az étkezésünkre, lényegében azonnal szeretnénk látni - de legalábbis érezni - az eredményt. Persze mindannyian tudjuk, hogy ez nem ilyen egyszerű, hiszen akkor mindenki álomalakkal rendelkezne. No de mi van akkor ha mégse vagyunk türelmesek? Akkor…..
jobbal 2018.09.05 15:56:40
Ki gondolta volna, hogy a rengeteg különböző plasztikai beavatkozás közül éppen a brazil fenék (BBL) kialakítása a legveszélyesebb? Pedig így van, ráadásul a nagyobb popsi utáni vágy egyre csak nő a világ hölgyeinek körében, a műtétek száma az elmúlt 5 évben…..
2018-ban felfrissült a Ford Mustang. Mivel a 2015-ben bemutatott hatodik generáció dizájnját nagyon eltalálták – amit az eladott darabszámok is visszaigazolnak – csak finoman nyúltak hozzá az autóhoz. Picit átdolgozták az elejét, alapfelszerelésként elérhetőek a LED-es,…..
Pizza Blog Elindult a Pizza Blog! 2018.08.09 11:31:59
Azt szokták mondani, hogy az ember ne tegye a hobbiját a munkájává, mert bármilyen élvezetes is, mégicsak munka, és akkor új hobbit kell keresni. Az elmúlt hét évben a nevem összeforrott a burgerekkel, és mióta a multis állásom feladva, tavaly óta főállásban űzöm az ipart; a burgernek, mint hobbi,…..
jobbal 2018.08.11 18:40:03
@Molnár Márti: Én ott ettem életem legrosszabb pizzáját, sőt ételeit. Az étterem csak Jamie neve miatt megy a kaják meg hát (itthon otthon vagy :) )...
A népszerű énekesnő és rapper férje már múzeumban is felbukkan, sőt mostantól bárki jegyet válthat a róluk elnevezett tárlatvezetésre...
Az Index is beszámolt róla, hogy ma délután Erdei iskola állomás hegy felőli kitérőjénél kisiklott a 60-as villamos/Fogaskerekű Vasút (ki-ki hogyan szereti). Egyelőre nem csak a hivatalos jelentések, de a nem hivatalos csatornák sem árultak el valószínűsíthető baleseti okot, ezért én sem szeretnék…..
Nincs cikibb és kiábrándítóbb helyzet annál, ha az összes utas a mi csemeténk sírását hallgatja a repülőgépen. Természetesen a kicsik és a nagyobbak teljesen másként reagálnak a szokatlan helyzetre, de néhány trükkel elejét vehetjük egy komolyabb hiszti kitörésének!  ..
Mostan tüntetés lesz a választási eredmény ellen szombaton. Lesznek tízezren. Ez jó. Csak hát nem tüntizni kell, hanem választást nyerni. De addig ez a pozitív lehetőség nem fog bekövetkezni, amíg a tüntizgetők nem mernek szembenézni a valósággal. Márpedig nem mernek. Helyette hisztiznek, sértegetik…..
Tavaly nagy port kavartak az ibuprofennel kapcsolatos kutatások. Szinte az összes szakértő, vagy magát szakértőnek tartó fitnesz-celeb hozzászólt a témához. Én kicsit úgy voltam vele akkor, hogy „értem, hogy gőzgép, de mi hajtja?” Az lejött, hogy hatással lehet az izom és…..
Hozzávalók 12 db pogácsához: 60 g barna rizs 200 g cékla 30 g barna rizsliszt 1 db tojás 2 gerezd fokhagyma só, bors, kakukkfű Elkészítés:Tipp! Válasszunk előgőzölt rizst vagy áztassuk be legalább 4-5 órára (az áztató vizet le kell róla önteni). A rizst mossuk át alaposan, majd egy…..
jobbal 2018.01.17 16:09:28