Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miatow

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Lepusztult, imádjuk 2007.11.22 05:39:00
Már régóta kerülgetem a kását, most már előveszem ezt a témát is. 1992 óta mindig, de egy-két hónap kihagyással tényleg mindig volt állólámpás Mercink a családban, néha több is egyszerre. A mélypontot tavaly értük el, amikor a feleségem bugyikék autóját eladtuk, és csak…..
A heti jósolgatást már megszokhattátok tőlünk. Most egy kicsit távolabbra nézünk. Több hetes kemény munka után a szerkesztőség összes tagjából sikerült kisajtolni az előttünk álló idényre vonatkozó megérzéseiket. Mindenki három olyan dolgot jelölt meg, amire akár a…..
Mármint a szapporói győzők közül, és egyelőre – Pat Cortina szövetségi kapitány végrehajtotta az első keretszűkítést a jövő hét végi olimpiai selejtezők előtt. A több fiatal játékost is tartalmazó névsort a Magyar Jégkorong Szövetség honlapján találtuk.A…..
Megérkezett a válasz kanadai oldalról az orosz Ovecskin és Szjomin beválogatására. Tegnap 10 nevet hozott nyilvánosságra Steve Yzerman, a kanadai válogatott általános igazgatója. Az eddig sem gyenge keret világsztárokkal egészült ki. Túlzás nélkül állíthatjuk, az idei lesz…..
miatow 2008.04.25 14:24:48
Előző fejtörőnk sikerén felbuzdulva úgy döntöttünk, bebizonyítjuk (immáron véglegesen), hogy 1) az NST olvasói a világ legtájékozottabb és legműveltebb futball-fanatikusai, 2) az NST bloggerei készítik a legszellemesebb, ugyanakkor elmélyültséget, bátor absztrakciókra való…..
"Végül is ketten maradnakIsten és a labda"Ideje röviden számba venni, hányféle is a futballista. Alapvetően négyféle. Aki tud és szeret (A), aki tud, de nem szeret (B), aki nem tud, de szeret (C), végül aki nem tud és nem szeret futballozni (D).Az elsővel viszonylag…..