Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viharka

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
59 év után ismét van MTK-s férfihoki, legalábbis az ifjúsági korosztályban. A szakosztály 1951-es megszűnése után 2007-ben a női csapat indult ugyan a bajnokságban, de fiúfronton most kezdte újra a háromszoros magyar bajnok. Sok sikert nem hoztak az első lépések, a Vasas elleni…..
Viharka 2010.09.20 11:27:36
@F. Kapus: Gratulálok! Ezt a hozzászólást nagyon irigylem... én nem tudnék ilyet! De, ha már azt kell eldönteni, hogy ki a h...bb, ráadásul egy sör mellett, akkor inkább az UTE2000 kullogjon be mögöttünk a 2. helyen :-). Ezután már én is csatlakoznék a sörhöz.
Viszont komolyra fordítva a szót:
Jó lenne megtudni még előre, hogy 25-én milyen feltételekkel, mennyit játszunk, hány kapust kell nevezni és igazolhatunk-e valakit a NHL-ből erre a 3 meccsre.
Viharka 2010.09.20 12:17:37
@SUN7: Köszönöm, de igazából csak az a lényeg, hogy előre szóljanak még a meccs előtt, hogy csak 12 percet játszik a csapat, és ne meccs közben derüljön ki.
Viharka 2010.09.22 20:13:23
@SUN7: Köszi szépen, közben már ráleltem a honlapunkon is. Sőt, azt láttam, hogy a kapuscsere nem kötelező.
Amúgy örülök, hogy egymás ellen kezdünk, mert legalább valamelyikünk csapatának lesz lehetősége a javításra! :-)
Csütörtöktől Újpesten edz és játszik a Ferencvárosi TC felnőttcsapata, erről Csabai Gábor szakosztály-igazgató tájékoztatta blogunkat. A zöld-fehérek nem tudtak megállapodni a jégcsarnokot üzemeltető kft.-vel és az önkormányzattal a hétköznapi délelőtti edzésekről,…..
Viharka 2010.09.15 21:49:13
@szorgalmas: TÉVEDSZ!
A Farkasokat nem a Fradi zavarja, sőt, a szülők nagy része szivesen kijár a Fradi "hazai" meccseire is. De az erzsébeti jégcsarnok nem lehet a Ferencváros otthona főleg nem az erzsébeti csapat ellenében, mint ahogy kiváncsi lennék, hogy mit szólnának az újpestiek, ha a Fradi miatt nem tudnának ott edzeni az újpesti utánpótlás csapatok, Káposztásmegyeren a stars gyerekei, a Kisstadionban a MAC csapata???
Nem a Farkasok vannak a Fradi ellen, és remélem nem a Fradi van a Farkasok ellen, továbbra is mondom, sőt kiabálom: Ez az egész egy sértett ember bosszúja, aki ugyan vesztésre áll, de sajnos soha nem fogja feladni, amíg tönkre nem teszi Dobos Tamást. Ennyi!!!!
Eggyel bővült, 19 csapatos mezőny gyűlt össze az U14-es magyar bajnokságban, ahol az eggyel kisebb és az eggyel nagyobb korosztályhoz hasonlóan selejtezőt írt ki a szövetség az A csoportba kerüléshez. Ahogy írtuk is, a felső ágon 10 csapat versenyez majd a bajnoki címért,…..
Viharka 2010.09.01 19:59:44
@Tillasz: ALBA 2-es csapat lesz a bajnok az UTE 2-es csapata és a Csikszereda vagy a MAC 2 előtt.
:-)
Szeptember 5-én 10.15-kor Bp. Stars 2–Erzsébeti Farkasok kölyökbajnoki selejtezővel kezdődik a magyar bajnoki idény. A serdülő (U16), a kölyök (U14) és az előkészítő (U12) bajnokságot kétcsoportosra írták ki, egy erősebbre és egy gyengébbre. A jelentkezők szeptember…..
Viharka 2010.08.27 19:00:59
@Tillasz: Persze, igazad van lehetne. Nem az a probléma, hogy valamelyik egyesület 2. csapata lesz a bajnok, sőt abban is biztos vagyok, hogy nagyon erős lesz a kölyök korosztály felsőháza.
CSAK!
Szerintem nem igazán szép dolog az erősebb játékosokból összeállított csapatot második csapatként szerepeltetni és a "B" csapatot indítani alanyi jogon. De ez csak elmélet, lehet, hogy nem ez fog történni.
"Semmilyen mértékben nem befolyásolja a Telepy utcai jégpályánk építését a Ferencvárosi TC elnöki posztján történt változás" – nyilatkozta blogunknak Kovács Miklós, az FTC új elnöke, aki az Orangeways Zrt. vezérigazgatójaként amúgy is közel áll a…..
Viharka 2010.08.25 11:20:41
@Mr. Whisky: Köszi, nem zavar, hogy rajta van a Fradi címer! Sőt!
Ami zavar, hogy tönkre akarják tenni Bp. egyik legnagyobb jégkorong utánpótlás csapatát! (130-160 gyerekről van szó) Az, hogy ebben a Fradi az egyik szereplő pusztán a véletlen műve, mert ott talált táptalajt egy sértődött ember bosszúja és pénze. Hidd el a Farkasokban játszó nagyobb gyerekek nagy része kint szokott maradni péntekenként a Fradi hazai meccsein és szurkol nekik! De ez a felnőtt Fradi és nem az utánpótlás akadémiájuk, amiről már többször irtam, hogy miért alakult meg.
Viharka 2010.08.25 11:25:40
@peterszky: ld előző hozzászólásom.
Bocsi a másik helyre nem vagyok regisztrálva...
Köszi a választ, HAJRÁ felnőtt FRADI!
DE továbbra is kűzdök az ellen, hogy "M úr" tönkretegye a Pesterzsébeti Farkasokat!
Viharka 2010.08.25 12:14:33
@szorgalmas: A viharfelhő2010 nem én vagyok, mint irtam, oda nem vagyok beregisztrálva. Nem tudom, hogy ki irta az általad csak kolumnás szösszenetnek becézett cikket, de örülök, hogy megtette.
Ne érezd szörnyen rosszul magad, én nem vesztem össze mohával és ő sem velem, de az tény, hogy megsértődött a Farkasok vezetőjére és azóta folyamatosan neki akar ártani. Nem hiszed? Kérdezz meg bárkit aki elég régóta van moha mellett, gondolom a Farkasok szüleinek úgysem hinnél. A moha nem a Farkasok ellen harcol sértetten, csak kizárólag Dobos Tamás (esetleg Szabó Gábor) ellen és nem törődik a gyerekekkel. De ez a hozzászólás lassan kimeríti az OFF-t úgyhogy bocsi mindenkinek akit már zavar a téma.
Én egy ideig (hacsak meg nem szólít valaki) elhallgatok, és tisztelettel várom a megválasztott ügyvezető nyilvános nyilatkozatát, miszerint a Pesterzsébeti Farkasok jégkorong csapata mindig is az erzsébeti jégpálya legfontosabb partnere, bérlője lesz.
köszönöm,
Viharka
A Ferencvároshoz érkezik a 30 éves David Vychodil. A korábban Dunaújvárosban két szezonban is felbukkant hátvéd az előző idényt az osztrák negyedosztályban töltötte. Ő lesz az FTC hetedik légiósa, közülük Linus Schellin munka mellett vállalta a játékot, továbbá…..
Pesterzsébet önkormányzata pályázatot hirdetett a Pesterzsébet Jégcsarnok Kft. ügyvezetői munkakörének betöltésére. Potoczky Attila, a kft. felügyelő bizottságának elnöke elmondta, az eddigi ügyvezető, Mészáros Péter megbízatása nem járt le, de az előző gazdálkodási…..