Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thc971

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az V. kerület egyik legforgalmasabb csomópontjától, az Astoriától csupán néhány lépésre bújik meg a Károlyi kert, melyet a Ferenczy István utca, a Magyar utca, a Henszlmann Imre utca és a Károlyi-palota épülete határol. Ha valaki nem ismeri, tényleg szinte csak véletlenül…..
   Emlékszel még? A harminc feletti korosztályban egészen biztos, hogy nincs olyan, aki ne ismerné az illatot. Minden kámionos apuka és szomszéd ezt csempészte be az országba, ha picit többre tellett a sárga Limaránál. Ami igazán durva, hogy a 4711-es ügynök, akarom…..
thc971 2011.07.05 17:21:32
@Budapesti Szexipari Vállalat:
Olcsó poén lenne megkérdezni,hogy hol éltél te a 70-es,80-as években.Ezért inkább kihagyom,csak annyi,hidd el kibaszott ismert cucc volt ez Európában akkoriban.
Anyámnak van egy komplett díszdobozos gyűjteménye,amit persze soha ki sem bontott,használni az "ipari" normál kiszereléses 95 milist használta.
Na ez egy igazán tizennyolc pluszos poszt, szóval csak az kattintson, akit nem fog el undor egy pucér női test látványától, ugyanis kattintás után már nem ér nyavalyogni.Merthogy a mai szereplőnk Kacey Jordan, aki több mint nyolcvan hardcore pornóban szerepelt, így nem is nagyon…..
Elmaradt a hét végére tervezett nagyszabású honosítási ünnepség. Helyette a magyar disznókat méltatta Debrecen polgármestere és népe a város főterén. Vízkereszt után egy nappal, idén január hetedikén Kósa Lajos polgármester sajtótájékoztatón jelentette be, hogy…..
Cigányvadászat-per Rashomon 2011.04.12 12:02:00
 A cigánygyilkosságok perét látva filozofáló kedv támad: létezhet-e objektív igazság. Ha igen: megismerhető-e? Olyan ez a történet, mint Kurosawa filmje, a Vihar kapujában. – Vágvölgyi B. András publicisztikája   A tatárszentgyörgyi gyerekszobának még a plafonja…..
 Milyen hatása van az adóterhelésnek a gazdaságra? Az adóterhelés hatásait tanulmányok sokasága kutatja. Kétségtelen, hogy a magasabb jövedelem-elvonásnak is lehetnek pozitív hatásai. Egyes esetekben igazságosabb állapotokat teremthet (a kiugróan magas jövedelmek…..
Serbia Insajd Gayograd 2010.10.10 12:39:00
Ahogy azt mindenki sejtette a 9 év után Belgrádban újra megrendezett géjprájd sokaknak csalt könnyeket a szemébe. Na, nem azért, mert elérzékenyültek a bátorságtól és a kitartástól, amely majd' egy évtized bujkálás után újra az utcára vitte a melegeket Szerbiában, inkább a…..