Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harapucca3 (törölt)

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már megint azok a fránya ISO akárhányas gépsorok, amik sterilebbek Dr. House forgatókönyvírói seggénél, úgyhogy az alábbi képeken bizonyára a gonosz kereskedőknél helytelenül tárolva megpenészedett termékek láthatók: Egyik nagy kedvencem a Milli-féle diós-mézes…..
Az emberi tényezőnél nem kell nagyobb biztonsági rés. Balázs nem kicsit került kínos helyzetbe, amikor a Virágneked diszpécsere beolvasta feleségének a nem neki címzett virág üdvözlőkártyáját: Az alabbi levelet januar 9-en irtam a viragneked.hu elerhetosegere. A valasomat nem…..
harapucca3 (törölt) 2008.01.28 09:22:54
Ez most kívételes eset lesz, mert ugyan mi értelme van betenni egy romlott kajás posztot a bomlásnak indult termék fotói nélkül, ugye Judit? sajna fénykép nincsen róla, mert nem volt nálam a gép az eset alatt... szóval tegnap úgy esett, hogy egészen délután 6-ig nem ettem szinte…..
Szerencsére van olyan, hogy a kicsinyesség megkapja méltó, (bár sajnos nem eléggé fájdalmas) büntetését. Zotmund például nem jár többet a Burger Kingbe mert a nagyvonalú cég oktogoni éttermében műanyag pöcköket applikáltak a konnektorokba, hogy a kuncsaftok nehogy rettentő…..
Olvassák el a fenti társasházi üzenetet, és döntsék el, hogy mi gondoljuk túl, vagy a levélíró jó eséllyel tényleg saját maga okádta le a muskátliját. Hogyan lehet ugyanis összehányni bárki más első emeleti erkélyét? Vagy a földszintről, ívelten, ha egy nagynyomású…..
Ez mekkora volt már! Stohl Bordás őrnagy Buci András elzakózott élő adásban. A 'lépcsőről szmokingban lazán lesétálás' című műsorszám nem sikerült neki, rendesen hempergőzött is, mint egy felborult katicabogár. Szegény, a lábával mostanában nincs jóban. Ez még mind…..
A Blikk és a Viasat3 már gerjeszti és az állatvédők már rá is kaptak. Szerintük ugyanis mindenki bűnrészes, aki részt vett Sofőrök című valóságshow forgatásán, ahol az egyik szereplő, mondjuk ki, Béla úr elütött egy birkát. Persze ezt a dörgedelmet csak a Blikknek…..
harapucca3 (törölt) 2007.10.21 11:47:14
jumbóka,

te agybeteg elefánt... Ki nem
sz@rja le, hogy húszabáló vagy? Te az a fajta vértahó kretén vagy, akit az utakon jobb elkerülni. A magadfajtát ketrecbe kéne zárni, és legurítani a Gellért-hegyről, vzze. Aztán újra, tagoltan átvenni az állatvédelem kérdéskörét.
Aki keres, talál...A minap fogyasztottam el a képen látható pudingot és nem tudtam miért, de nagyon ízlett. Mikor megnéztem az "ízesítését" akkor jöttem rá, hogy miért! :) Mmm, nyami :) Skulo..
Jane Jetson nem kúrhat félre csak úgy, mert már most itt van a jövő, és a Genetech nevű cég (nem úgy hangzik, mint egy kilencvenes évekbeli sci-fi?) 55 kilóért megmondja, hogy a folt a bugyiján sperma-e, vagy -- Vagy nemtom mi, mert a spermafoltra nem sokminden hasonlít, de 55-ért…..
Mintha egy katolikus leányiskola évfolyamelsőjét belöknék a peepshow-ba, hogy táncoljon már picit a rúdon. Félénk toporgás, amin még az sem segít, ha a többi lány nagyon megértő, és tanácsokat adnak, hogy akkor most kicsit kijjebb a popsit, meg dülleszd ki a cicit, nagyon jó,…..
harapucca3 (törölt) 2007.09.24 22:01:06
A vak is láthassa, hogy az egész HH nem szól másról, mint az Orbánról, meg a b@szásról. Gálvölgyi halvány mása régi önmagának, a többi delikvenst meg egyenesen említeni sem érdemes, annyira elképesztően tehetségtelen, frázispufogtató bagázs. A folyton kúrhatnám Hernádi altestéte próbálnak hébe-hóba felfűzni egy-egy humormorzsát... Egy idő után unalmas, na.
harapucca3 (törölt) 2007.09.24 22:06:12
A Tv2 átgondolta, segítséget kért (biztos telefonosat), majd beismerte, hogy hibázott. És megtette a szükséges lépéseket. (Úgy néz ki, divat lett ebből mostanában).A szükséges lépések most egyetlen apró vesszőt jelent, amit csak kirakott a csatorna az Okosabb vagy, mint egy…..
Világrekord! Nem sűrűn mondhatunk ilyent, de látatlanban biztos, hogy a badacsonyi Kapri Ház házinénijén kívül még soha senki nem akart szálláspénzt fizettetni egy meg nem született, ötödik hónapban lévő magzattal. B. prenatálisan borzongató levele alant. Olaszországi…..
Elképesztő állapotok uralkodnak a Nyugati pályaudvar - Veresegyház - Vác vonalon. A MÁV a hőségre hivatkozva felére ritkította a járatszámot, miközben az állítólag használhatatlan síneken vígan mennek a vonatok. Olvassák, olvasónk hogyan jutott el annyi idő alatt Veregyházra,…..