Regisztráció Blogot indítok
Adatok
libus_

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendkívül szórakoztató írás jelent meg néhány napja az Economistban, az obligát meghatározás szerint „tekintélyes brit gazdasági hetilapban”. Szerzőjének valószínűleg nem a szórakoztatás volt a legfőbb célja, hanem annak sokadik elmesélése, hogy mennyire…..
libus_ 2011.08.15 16:06:56
@Joooe: "és aki támogatta sem azt várta tőle, hogy maradunk a szarban, csak majd dirigálnak is hozzá"
Ezt a tavalyi 2/3-os forradalomról írtad?
libus_ 2011.08.15 16:03:45
@Aszi: na ne essünk má' túlzásokba!
KF csak nagyon szeretné visszanyalni magát a Sándor palotába. Annyiban meg is érdemelné, hogy ő legalább tud helyesen írni! Még ha a tartalmával nem is lehet mindig egyetérteni.
@népnemzetiek: Tudomásul kéne már venni, hogy aki Orbánt 'báncsa' az NEM a nemzetet 'báncsa'! És viszont: aki a miniszterelnök semmi jót nem hozó hepciáskodásait veszi védelmébe az NEM az ország érdekeit védi!
Kedves Őfelsége, Harold-Harald (vagy hogy a bánatba hínak tégedet.)Engeggyed meg nekem és a kiccsaládom részire hogy kifejezzük méjséges megrendűlésünket a tikteket ért tradzsedy miatt! Mintha a súllytólég rugott vóna mellybe mikor értesűltem errűl a támadásrúl! Nagy…..
libus_ 2011.07.30 15:23:21
@the_lonewolf: nem ő volt első helyezet, hanem a csapat, aminek tagja volt. Azért a vívás _elsősorban_ egyéni sportág ;)
libus_ 2011.07.30 15:25:31
@igényes: mer a civil tevékenységen kívül mijen volt még nekije?
Úgy is írhatta volna, hogy MK nagykövete Samaranch irodájában.
Mint látható, kicsit megújultunk, a kinézetünk még mindig csak átmeneti, de legalább világosabb. Ennek örömére most egy kicsit nekimegyünk pár polgármesternek és alsó hangon két városnak. Manapság sok közös van Tarlós Istvánban egy buszsávban és Székesfehérvárban. Aki…..
Még 2010. december 17-én Tunéziában, a fővárostól mintegy 200 kilométerre található Szidi Buzidban felgyújtotta magát egy fiatal utcai árus, miután a standján lévő gyümölcsöket és zöldségeket elkobozták a rendőrök. Valamivel több, mint egy hónappal később Egyiptom…..
libus_ 2011.01.30 09:32:43
@sárkányfő: "az amerikai gondolkodástól egyáltalán nem áll távol két egymással ellentétes erő párhuzamos támogatása. ez nem elvtelenség, hanem nyíltan vállalt pragmatizmus."
Ez Magyarországon is így működik... a közbeszerzéseknél. Minden esélyes pályázóval megegyeznek, hogy megfelelő "támogatás" ellenében ő lesz a nyerő. Ezek után bármelyik fél nyer (akár reális műszaki, akár politikai alapon született döntés eredményeként), a pártkassza csörög.
libus_ 2011.01.30 09:34:52
@Lumieres: "Szerinted ki lesz a következő??... ;)
A fogadóirodákban magas odds-al vezet Líbia a következő forradalom esélyesei között... "
Ha rám hallgatsz, ne fogadj!
libus_ 2011.01.30 16:22:04
@Lumieres: Imádom mikor európai ésszel (ésszel?) akarod elbírálni egy arab ország politikai helyzetét, pláne azonosulni vele (akármilyen szemmel).
Tudsz mondani egy európai értelemben demokratikus arab országot??
Gondolod, hogy véletlen?
Nagyon érdekes kezdeményezés jött létre az ismert közösségi oldalon. Egy csoport, mely a kormányt az MSZP-től óvja. Világösszeesküvésről beszélnek. És a szokásos: minden az MSZP hibája… (Magyar) komonisták urálják a világmédiát, még az olyan konzervatívnak…..
Tisztelt blog!   Az esetem elég friss, a múlt héten történt. Neveket nem írok, mert azt hiszem úgyis kiszednék belőle. Röntgenre kellett mennem egy sportsérülés következtében, a duplájára volt dagadva a bokám, mint ahogy normális lett volna. Elbicegtem a háziorvoshoz, aki…..
libus_ 2011.01.18 19:31:34
@Bikli néni: Én említettem a külföldit, de buta nélkül. Pont azt akartam ezzel érzékeltetni, hogy a buta volt sértő.
Abban egyébként igazad van, hogy ránézésre nem lehet valakiről megítélni a szellemi képességeit, így nyilván csak a cigány származása alapján prejudikált a kedves középkáder.
libus_ 2011.01.18 19:41:49
@rikavagyok:
Leírom még egyszer, hátha ez neked is segít: "A posztoló cigány, ezért megsértődni azon, hogy cigánynak nevezték meglehetősen érdekes. A buta jelzőt jogosan kikérhette volna magának,..."
Ehhez képest, ha a feltételezett szomszédok "mágyár"-nak titulálják az valóban nem sértő, az általad hozzábiggyesztett jelző természetesen igen.
Megjegyzem, értesüléseim szerint a cigányok (a rosszabbik fajtából) nem "mágyár"-nak, hanem "párászt"-nak szokták nevezni fehér bőrű honfitársaikat. Döntsd el magad, hogy ez neked sértő-e.
libus_ 2011.01.18 21:40:28
@Gyurma73: Amúgy ez miért érdekes?
"Kitűnő thriller. Nagyszabású, ám hihető történet, amely eszeveszett tempóban, meggyőző díszletek között bontakozik ki, a megfelelő arányban kevert szeretetreméltó és gyűlöletes résztvevők szerepeltetésével. Akció és ármány finoman megmunkált…..
libus_ 2011.01.18 12:59:16
@Ernoke: Tényleg nagy tapasztalatod lehet, mert én még nem találkoztam olyan uniós pályázattal, ami nem EU-forrással működik (akkor mitől is uniós??).
Ami a disznóólakat illeti, azok a magyar közbeszerzésekről mondhatók el nyugodt lelkiismerettel - és még a "tisztelet a kivételnek" kitételt sem nagyon kell hozzátenni. Sajnos úgy tűnik, hogy ahogy vannak zsír- és hússertések, úgy a disznóólak is ilyenek és olyanok... ugye nem kell magyaráznom.
libus_ 2011.01.18 14:57:19
@horcrux: Beszélgethetnénk arról, ki nem tud olvasni - vagy helyesebben szólva kinek vannak szövegértési nehézségei.
"...az uniós pályázati rendszer Magyarországon (kevés kivétellel, ami leginkább a csak EU-forrással és EU-adminisztrációval működő pályázatokra vonatkozik) nem más, mint egy korrupt disznóól."
Azaz ő éppen a közös finanszírozásúakról írt.
Antonio Villaraigosa, Los Angeles polgármestere tavaly kezdett kampányolni a biciklizés mellett, a napokban maga is kerékpárra ült. A kampányból nagy zakózás és kéztörés lett. Los Angeles első emberének a tavaly decemberi koppenhágai klímakonferencián támadt megvilágosodása.…..
Egy nap kellett, és szépen kezdenek jönni az információk az ámokfutó rendőrgyilkosról. Egész egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen létezhet: 1. Poór Zoltánt 2009-ben az M5-ös autópályán már egyszer üldözték a rendőrök. A televízió szerint igazoltatni akarták, de férfi…..
Varánusz Izgulsz, Pali? 2010.06.28 08:00:00
A heti parlamenti mulatság kétségkívül legvidámabb pillanata lesz, mikor Schmitt Pált államfőnek választják kedden. Mert megválasztják elsőre, ehhez kétség nem fér. A legsnájdigabb elnök lesz a III. Köztársaság történelmében, és a legkevésbé elfogadott is.Mert minden…..
libus_ 2010.07.08 15:47:19
@Fabius:
"Nagyjából azok, akiknek idén sem tetszett, hogy az olimpiai küldöttségben több "diplomata" volt, mint sportoló."
Idén is volt olimpia?! A francba! Émmeg ezt a hüje focit nézem! OMG
Az elmúlt hetekben tulajdonképpen nyomát vesztettük a NEMESZ-nek. Szőrén-szálán eltűnt. Üzent még a bolgár tengerpartról, aztán látták állítólag feltűnni valami rendőrtiszti ünnepségen, és a hírek szerint árnyéka olykor feltűnik a T. Ház folyosóin is. De se…..