Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cila57

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendvédelmisek szívatása kezd egyre keményebb lenni ... pénteken a dühös tüntetők kiharcolták, hogy hétfőn reggel egyáltalán leüljön velük Pintér tárgyalni, nem tudom milyen elvárásokkal érkeztek meg a BM-be, hiszen maga Orbán nyilvánította ki elég világosan, hogy senki…..
A 600 milliós reklámkampányról óhatatlanul is eszembe jutott, hogy ellenzékből hányszor emelte fel a szavát a Fidesz a közpénzből finanszírozott propaganda ellen. Persze más a kampány és más a kormányzás, ahogy az ősi mondás is tartja.Addig is,  amíg elkészül a…..
Bajusz Ferenc rendőr őrnagynak a töke biza' tele lett, billentyűzetet ragadott és levelet írt, fel a lehető legmagasabb szintre, Orbán miniszterelnök úrnak. A Facebookon közzé is tette:   "Tisztelt" Miniszterelnök Úr ! Jó lenne ha felébredne és kicsit körbenézne,…..
cila57 2011.04.10 18:49:05
@Billy the kid:

"A legnagyobb demagógia ilyenkor a civil "szektor" és rendvédelem között mesterséges feszültséget gerjeszteni, bár valószínűleg fentről ez volt az alapkoncepció."
**********************************************--
Ki gerjeszti mindig? A civilek mikor ütötték igaztalanul a rendőröket?
A rendőrök kiket szolgálnak és védenek?
Tudom, mindenkori hatalmat.
De, ha rájönnek a rendőrök, hogy mindenkori hatalom ő ellenük is ténykedik, miért nem puccsolják meg?
Közel három év után ma végérvényes, másodfokon lezárt Szoboszlai Barna bírósági ügye. 2008. július 1-én éjszaka három ittas férfi (aznap volt a segélyosztás) áramütést szenvedett egy kesznyétei ház kertjében, mivel a tulajdonos, Szoboszlai Barna a veteményes köré…..
cila57 2011.03.22 12:13:23
@abandi:
Figyuzz! Légy szíves tedd ki a kutyabőrödet, amely igazolja, hogy te Árpád óta színtiszta árja vagy!
Ha ilyet nem tudsz, mert szerintem ebben a hazában képtelenség ilyet mutatni, akkor dugulj el.
Bennem van tót, horvát, cigány és zsidó vér is.
Pontosan így vagyok magyar, mert egyik felmenőmet sem tagadom meg. Magyarként nem is kell!
cila57 2011.03.22 12:51:29
@derelyegrádi szellem:
Köszönöm a pontosítást, de nem teljesen értek veled egyet. Mivel magam is azt írtam, nem tud ilyen tiszta vérvonalat produkálni senki, magyarként. Ehhez a kutyabőrt, mint szimbólumot használtam, melyhez a nagy magyarkodók, mint tudva lévő, pénzért is hozzájuthattak.
Az árják eredetileg indiai kaszt.
Tehát a németek is átvitt értelemben alkalmazták.
cila57 2011.03.22 16:01:07
@Conv:
Köszönöm alapos írásod.
Jó lenne, ha derelyegrádi (nagy)szellem is elolvasná, mielőtt valakit is kioktat.
Figyelem: erős vastagbőr tartalom! Esztergom város önkormányzata eddig már 25 millió forint közpénzt költött Meggyes Tamás (a volt polgármester) és Bayer Zsolt újságíró magánvádas pereinek ügyvédi költségeire. Októberben Tétényi Évát választották meg…..
 (A petíciót itt írhatod alá virtuálisan!)PREAMBULUM:SAJÁT NÉVVEL, VAGY SEHOGY!NAGYON SZÉPEN KÉREM, HOGY A PETÍCIÓT CSAK VALÓS NÉVVEL ÍRJA ALÁ, AKI VÁLLALJA. EZÚTON IS ELHATÁROLOM MAGAM "OSTOR ÉS KEGYELEM" NEVŰ ALÁÍRÓTÓL, MERT A…..