Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szilvásgombóc

299 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapest, 2015. október 29. – November elején DVD-n is megjelenik Pálfi György Karlovy Vary-ban több díjat elnyert, Szabadesés című filmje. A Szabadesést a rajongók november 9-én közönségtalálkozóval egybekötött dedikáláson is megvásárolhatják az Art+ Cinema moziban…..
A napokban kezdődött és december közepéig tart Mészáros Márta új filmje, az Aurora Borealis - Északi fény forgatása. A neves forgatókönyvíró-rendezőnő új, immár 26. alkotása egy fordulatokban gazdag, krimiszerűen izgalmas történet. A film két idősíkon, az 50-es években…..
A Juventus Rádió 26 éves történetében számtalan megújuláson ment keresztül, azonban a hallgatói kutatások alapján a rádió neve, zenei struktúrája, szignál parkja és műsorai is teljes átalakítást igényelnek. A 25-65 évesek közötti korosztályban elvégzett kutatás…..
Az élet mindig hoz váratlan fordulatokat, különösen akkor, amikor a középiskolai pom-pom lányok vezére úgy dönt, szurkolás helyett inkább a focista fiúk csapatát erősíti. A Nickelodeon legújabb sorozatának, a Bella és a bulldogoknak a főszereplője nem kis gondot vesz a nyakába…..
Sajnos minden jó véget ér egyszer, így a Brickleberry-től is könnyes búcsút kell venniük a rajongóknak, mert a Comedy Centralon most induló harmadik évadával elköszön a korhatáros Maci Laci. A beteges vadőrök történetének utolsó szériája mellett egy vadonatúj sorozat is…..
Két arany delfint is elnyert a Greenroom a vállalati filmeknek rendezett nemzetközi versenyen. A Cannes Corporate TV&Media Awardson aranyat még nem nyert magyar alkotás. Cannes, Franciaország – Az idei Cannes Corporate Media & TV Awards nyertesei Cannesban, a Palm Beach-en…..
Volt szerencsém premier előtt látni a filmet és bátran mondhatom irány a mozi, de most komolyan! Végre egy olyan film, ami nem az effektektől és az akció jelenetek tömegétől, vagy éppen a szextől és a pucérkodástól jó! Igazi felüdülés volt. A szereplőgárda pedig magáért…..
Most szombaton, október 17-én indult a Cinemax saját gyártású sorozata, A SEBÉSZ (The Knick) második évada, aminek az első része most regisztráció nélkül is megtekinthető az HBO GO oldalán!  Az Oscar-díjas Steven Soderbergh (Traffic, Ocean’s filmek, Mellékhatások)…..
Pályafutása tizedik évfordulóját dupla koncerttel ünnepli meg Harcsa Veronika és zenekara november 4-én és 5-én a Budapest Jazz Clubban. A jubileumi fellépések után a kétszeres Fonogram-díjas énekesnő és állandó duópartnere, Gyémánt Bálint gitáros országjáró turnéra…..
Hány napon keresztül figyeli meg célpontját egy mesterlövész? Mennyi lőszerre van szüksége egy áldozat leterítéséhez? Miért sorsdöntő a mesterlövészek szerepe egy háborúban? A DoQ-n október 10-én debütáló Mesterlövész: Célkeresztben című film ilyen, és ehhez hasonló…..
Már egy ideje megy a mozikban az Útvesztő második része a Tűzpróba, vártam. De csak most sikerült eljutni moziba... 3D nélkül néztük meg. Ezúttal sem olvastam a könyvet előre. Amikor az első részt mentem megnézni nem voltak nagy elvárásaim a beharangozók alapján, így nem is…..
A 2015-ös MTV Europe Music Awards jelöltjeinek kihirdetése után végre a műsorvezető személye sem titok többé: az idei gála házigazdája nem más mint a brit szupersztár, Ed Sheeran. A világhírű énekes-dalszerző azonban nem egyedül vezényli le a show-t Milánóban, Sheeran angolos…..
PopKult A farkasember legendája 2015.10.03 09:55:28
A legtöbb ember képzeletében a farkasember egy két lábon járó, vérszomjas szörnyetegként él, aki teliholdkor, emberi mivoltából kivetkőzve áldozatokra vadászik. A horrorfilmek közkedvelt figurája azonban már Hollywood előtt is létezett, legendája több száz éves, népi…..
Pénteken délelőtt 10 órakor megnyitja kapuit a 10. Budapest Music Expo, egykori nevén Hangfoglalás a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központban. A három napos rendezvényen, október 2-4. között több tízezer hangszert lehet kipróbálni. Emellett nagyjából 300 koncert és zenei…..
Október 5-én indul az HBO saját gyártású sorozata, A HÁTRAHAGYOTTAK (The Leftovers) legújabb évada! Damon Lindelof (Lost – Eltűntek), Peter Berg (Nagypályások, A túlélő, Hancock, A királyság rendezője), Tom Perrotta (író), Mimi Leder (A hátrahagyottak, A befutó, Deep Impact…..
Ricsit környezete folyton arra kényszeríti, hogy behúzza a kéziféket. De mint minden vagány srác, Ricsi sem akar megfelelni senkinek: otthagyja az iskolát, mert ő valaki szeretne lenni. Most, azonnal, 17 évesen. A jogsi nélküli illegális rodeók, a  hajnalig tartó bulik, a…..
PopKult Dübörög a szív 2015.09.19 08:17:00
Nem könnyű színésznő lányának lenni. Főleg, ha az a színésznő, a világ egyik legjobbja, a lánya pedig szintén színésznő. A Dübörög a szív (Ricki and the Flash, hazai bemutató: szeptember 10.) mégis bebizonyítja, mi a haszna egy anya-lánya színésznő párosnak. Még akkor…..
Az egyre több AMC saját gyártású ikonikus sorozatot bemutató csatorna most minden idők egyik legtöbb díjjal elismert televíziós sorozatát tűzi műsorára. Ráadásul a Breaking Bad a számtalan díj mellett 2014-ben ért fel a csúcsra: a sorozat elnyerte a legjobb drámai tv-sorozatnak…..
A 15 éves múltra visszatekintő Hegyalja Fesztivál a rockzene rajongók fellegváraként lett ismert, miután a legnagyobb hardcore együttesek tértek vissza minden alkalommal. A megújult Borsodi Kingdom of Hegyalja a felfrissült zenei line up mellett a „klasszikusokról” sem feledkezik…..
Tizenhét nap alatt több mint egymilliárd dolláros összbevételt ért el a Halálos iramban hetedik része. A gyártó Universal stúdió történetében ez az első produkció, amely az eredeti mozibemutató után ilyen eredményt ér el, s ez egyben filmtörténeti rekord is, mert ilyen…..
Vibráló, izgalmas, egyedülálló, ráadásul ingyenes! – idén nyáron ismét a sneaker-rajongóké a terep, hiszen június 13-án egy minden eddiginél nagyobb durranással nyitja meg kapuit a Kicks R Good, a streeatwear és sneaker kultúra egyetlen hazai rendezvénye. A divatos…..
Idén 150 éves a Színház- és Filmművészeti Egyetem. A jeles évforduló kapcsán három végzős diák egyedülálló ötlettel állt elő: Damokos Attila, Nagy Marcell, és Szórád Máté három formátumba fogalmazva készít az egyetem múltját felölelő képi tartalmakat. Az szfe150…..
Először lép önálló nagykoncerttel színpadra a Művészetek Palotájában a Fonogram-díjas Mrs Columbo. Az Under the Rainbow elnevezésű előadás vendégelőadója Fábián Juli mellett Hajós András lesz, aki két, csak erre az alkalomra készült kreatív szerzeménnyel érkezik. A…..
Amerikai sztárokról és őrült követőikről nap mint nap olvasunk érdekes, sőt néha megdöbbentő híreket. A hollywoodi csillagok szinte nem tudnak úgy kilépni az utcára, hogy ne kapja őket valaki lencsevégre. A tengerentúli hírességek élete folyamatosan a rajongók és a…..
Fostos bugybókáknak, hétköznapi nevén búbosbankáknak építettek és raktak ki odúkat a Budapest Voices tagjai a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) önkénteseivel a XVII. kerületben, a Merzse-mocsár mellett. A kórus az akciójával a madárvédelemre szeretné…..