Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tarsoly_attila

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Körösszegapáti blog Pályázatok 2008.05.26 21:11:00
Tisztelt Lakosok! Kedves Barátaim!   Az elmúlt heteken nem történt frissítés a honlapon, amint tapasztaltátok. Az önkormányzati munkában most van az az időszak, amikor ne telne el úgy egy hét, hogy ne kellene pályázatot beadni, ha nyerni szeretnénk. Mi dolgozunk ezen és…..
Mi is az egészségterv ? A települési egészségterv összetett, a település állapotleírásából kiinduló, a lakosság életminőségének, egészségének javítását szolgáló, az adott közösség aktív részvételével kidolgozott stratégiai terv és az ebből következő…..
Boldog és eredményekben gazdag új évet kívánok minden körösszegapáti lakosnak! Örömmel látom, hogy nagyon sokan olvassák a honlapunkat. Ezért gondoltam arra, hogy bővebb tájékoztatást adok az Önkormányzatnál folyó munkáról. Jelenleg pályázatok írása foglal le minket. Az…..
December közepén, ünnepek előtt is még aktívan telnek a napok. A gyűlések száma ugrásszerűen  megemelkedtek. Januárt illetően ismét áremelkedéseknek nézünk elébe. Ahol igazán aktívan tudtam képviselni a települést ott sikerült elérni, hogy ne legyen áremelkedés.…..
Elnézést kérek, hogy 2 hónapja nem tájékoztattam a falu lakóit az éppen aktuális történésekről, de az Apáti Archívum legújabb számából megtudhatják, hogy milyen események szervezése és előkészítése foglalta le az időmet. Ezek közül kiemelkedő volt az első IV.…..
  Először is szeretném megköszönni a hozzászólásokat. Örülök, hogy egyre többen nézegetik településünk honlapját. Örömmel tudatom a lakossággal, hogy megalakult a Körösszegapáti SE, amely augusztus 12-én a Csökmő focicsapatát fogadta. A nézők és köztük én is…..
Szeretnék egy pár szót szólni arról, hogy mi is történt ebbe az elmúlt 9 hónapban, amióta a választópolgárok többsége úgy döntött, hogy változásra van szüksége a falunak.  -         2006. decemberében kicseréltük az óvoda és az…..