Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Uni-Verzum

76 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még napjainkban is, amikor a digitalizáció tarol, érdemes kiemelni a kézírás előnyeit. Első helyen kell megemlíteni, hogy tanuláshoz kifejezetten ajánlott kézzel írott jegyzeteket készíteni. Talán egyre inkább háttérbe szorul, de a kézzel írott levelek/képeslapok, üdvözlőkártyák különleges és egyedi…..
  Az "uni-ball one" újonnan kifejlesztett tintával, kiemelkedően szép, egyszerű és áramvonalas megjelenéssel rendelkezik. Az "uni-ball one" fekete tintája sokkal sötétebb, mint a hagyományos fekete zselés tollé, és a színes tinták is sokkal élénkebb színűek, mint a hagyományos zselés tollaké. Ha…..
Megmutatunk egy nagyon egyszerű és trendi dekorációs ötletet: parafa poháralátétet UNI PX-20/21-es markerrel díszítünk, és egy nagyon bájos karácsonyi dekorációt hozunk létre.   Ehhez szükségünk less az alábbiakra: Sima parafa poháralátét PX-20 vagy PX-21-es lakkfilc (az általunk használt…..
Nyakunkon az ünnepi időszak, tombolnak a karácsonyi reklámok, ráadásul a 2020-as év nem az adventi vásároknak és szabadidős tevékenységeknek kedvez. Mit lehet tenni olyankor, amikor beszorulunk a négy fal közé? Természetesen alkotni!  Az internet útvesztője tele van izgalmas ötletekkel, karácsonyi…..
A közösségi oldalak feltörekvésének köszönhetően a @firkabox Instagram oldala mellett már a kifejezetten POSCA dekormarkereinkre specializálódott Instgaram fiókot - @posca_hungary - is lehetőségetek van követni és inspirálódni belőle! A legszuperebb az, hogy rengeteg UNI és POSCA tartalmakkal…..
Emlékeztek még, hogy milyen izgalommal teli, ünnepélyes érzés volt kisiskolásként, a tökéletesen pontosra hegyezett ceruzák tolltartóba rendezése, az üres füzetek iskolatáskába pakolása? Nekünk jó volt rá visszagondolni. Bízunk benne, hogy idén szeptemberben a lehető legtöbb gyerek részesül a…..
Mi már "Back to shcool" lázban égünk, ezért összegyűjtöttünk néhány szuper ötletet, amivel pénzt spórolhattok, ráadásul a hétvégi program is garantált a gyerekekkel.  Sokkal izgalmasabb, ha olyan tárgyakkal és emlékekkel veszik körül magukat a csöppségek, amikhez emlékeik kötődnek. Már a dolgok…..
Ha szeretnél valami kreatívat alkotni, de nem tudod, hogy hol kezdd, ez a lépésről lépésre bemutatott mandala projekt neked készült. Megmutatjuk, hogyan készíts színes mandalát az UNI UB-Eye tollaival. Próbáld ki otthon A mandala készítés élvezetes és tanító jellegű otthoni tevékenység. Nagyon jó…..
Még csak most próbálkozol a kalligráfiával vagy szeretnéd tökéletesíteni a szépírásodat? Ebben a projektben megmutatjuk, hogyan teheted meg ezt az UNI PIN tollaival, amelyek tökéletesek a kalligrafikus íráshoz. A művészek és illusztrátorok körében közkedvelt UNI PIN tollak a szépíráshoz és a…..
Az ősznek sok szépsége van, de az egyik legkülönlegesebb közülük mégis csak az Amerikában őshonos Halloween ünnepe, amely akarva, akaratlanul jó pár éve már hazánkban is egyre népszerűbb. Mi azért szeretjük, mert egy újabb remek ok arra, hogy fejlesszük kreativitásunkat és összehozzuk egy fél napos…..
Szabó Szonja falfestő művész, az Art by Heart megálmodója és tulajdonosa bármikor otthont varázsol egy lakásból és mosolyt csal az ingatlantulajdonosok és lakók arcára. Munkái során számos szempontot figyelembe véve dekorálja a falakat és varázsolja élettel telivé azokat. Kifaggattuk Szonját…..
Úgy gondoljuk, hogy a futás és a sport már önmagában is elképesztő teljesítmény, hát még ha valaki ezt művészettel ötvözi! Gondoltatok már arra, hogy amikor elindultok futni, előtte megszületik egy kép a fejetekben és a térképen "kirajzoljátok" azt? Ha Ti még nem is, a San Francisco-i származású…..
Az UNI Mitsubishi Pencil magyarországi képviseleteként évről évre próbálunk valami értékeset, maradandót alkotni. Évek óta intenzíven támogatjuk a hazai művészeket, lehetőséget biztosítunk rendezvények keretében kipróbálni, megszeretni például a Posca festő markereket. Az idei évben a fókuszt az…..
Az UNI és a Firkabox webáruház csapata imád kedveskedni a vásárlóinak. Most sincs ez másképp, ugyanis úgy döntöttek, hogy minden hónapban kiválasztanak egy terméket, amelyet 20% kedvezménnyel vásárolhattok meg egész hónapban! Júniusban UNI PWE-5M folyékony krétájukra kaptok 20% kedvezményt! Az UNI…..
PÁR PERC PRÓZÁVAL SZÓRAKOZTATJA AZ UTAZÓ KÖZÖNSÉGET A JCDECAUX – VAN, AMIÉRT ÉRDEMES LEKÉSNI A VILLAMOST. Budapest, 2019. április 2. – A főváros és a megyeszékhelyek üde nyári színfoltjává váltak az kortárs szépirodalmi művekkel szórakoztató utasvárók: két éve elindított kezdeményezésével a…..
Számtalanszor bebizonyosodott már, hogy a művészi energiáknak csak a képzeletünk szabhat határt. Szinte bármire alkothatunk bármivel, ha nem szenvedünk hiányt kreativitásból és kézügyességből. Anna, egy lengyel művész rajong a természetért és a művészetért egyaránt, így két hobbiját összekombinálva…..
"Itt van az ősz, itt van ujra,S szép, mint mindig, énnekem.Tudja isten, hogy mi okbólSzeretem? de szeretem."  /Petőfi Sándor/ Ti is így vagytok ezzel? Színpompa, hideg reggelek, harmat, dér, avar illat és még sorolhatnánk az évszak szépségeit.  Egy őszi kirándulás során, a kertben, szabadban…..
Nathan Sawaya egy díjnyertes művész, aki döbbenetes alkotásokat kreál LEGO-ból.  Művei számos múzeumban, galériában és kiállításon fellelhetők világszerte.  Sawaya-ra nemzetközileg először 2004-ben figyeltek fel, amikor korábbi munkáját feladva elhatározta, hogy életét LEGO szobrok építésének…..
Igaz, nemsokára szeptember van, de még mindig nem ért véget az esküvő, valamint az azt megelőző lány-és legénybúcsú szezon. Korábbi bejegyzésünkben kiveséztük azt, hogy mi a tökéletes leánybúcsú titka, DIY tippeket, ötleteket adtunk, amitől egyedi lesz a nagy nap előtti nagy nap! Ugye ismeritek az…..
Tombol a nyár, egymást érik az esküvők. Valaki jobban, valaki kevésbé igényli ezt a fajta bulizási módot az esküvőt megelőző időszakban. Az egészen szolid, filmnézős estétől kezdve a chippendale showig elég széles a paletta, manapság már számtalan lehetőség közül válogathatunk. Természetesen…..
Ugyan a technikai fejlődés csúcsát még koránt sem értük el, de talán eljön az az idő is, amikor vezeték nélküli lesz minden, de addig még hányszor gyűlik meg a bajunk az összegabalyodott vezetékekkel, kesze-kusza kábelekkel? Képzeld el, milyen jó lenne elrejteni a lógó zsinórókat és éjjelente nem…..
Már lassan egy éve, hogy a szurikáta lett a Telér Trade Kft. új logója. Egy korábbi posztunkban beszámoltunk róla, hogy miért esett a választásunk erre a szuper cuki állatkára. Amellett, hogy a Fővárosi Állat-és Növénykert Zawadi nevű szurikátájának vagyunk ezüst fokozatú nevelőszülei, természetesen…..
Ahogyan bármilyen más művészeti ághoz, úgy ehhez a műfajhoz is tökéletes szépérzék és kézügyesség szükségeltetik. Sokan hobbiból kezdik el csinálni, de ismerhetünk olyat is, aki válogatós gyerkőce számára próbálta kívánatossá tenni az egészséges, ám bár csöppet…..
Uniball Univerzum Színre színt! 2018.02.01 17:37:51
Igaz, tavaszig még van egy kis idő de, hogy egy kis színt vigyünk a télbe, összegyűjtöttük nektek egy New York-i művész képeit, aki a szivárvány árnyalataival gyönyörködteti meg szemeinket!                       Forrás: www.boredpanda.com   ..
Az új évre és a januárra való tekintettel úgy gondoltuk, nekünk is  ideje valamit újítani! Egy nagy kedvenccel kedveskedünk Nektek, mely új köntösben mutatkozik.  A téli hónapokhoz igazodva letisztult, fehér tolltesttel rendelkezik a jól bevált Jetstream, UNI SXN-155-ös tollunk.   A különleges…..