Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szintai Molnár Péter

13 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sólyom Airways egy igazán különleges madár lett a hazai kommunikáció szép kék egén. Annyi hibát követtek el, amely elég lenne egy szép vaskos PR szakdolgozathoz. Mivel itt nincs ennyi hely, csak két apróságot emelek ki. Hogy üzletileg mennyire jó ötlet ma magyarországon egy…..
Bevallom férfiasan, hogy járok turkálóba. Ha nem is ez a fő hobbim, de körül szoktam nézni néhány havonta. Sokkal izgalmasabb pólókat, ingeket lehet találni ott öt négyzetméteren, mint két-három pláza több ezer négyzetméterén. És igen, azt is figyelem, hogy milyen…..
SODA blog Daloló reklámok 1. 2013.07.25 13:30:06
Az utóbbi években kevés zenés reklám születik, pedig évtizedeken keresztül hittek a reklámozók a muzsika erejében. Vajon egy dalocskával lehet jól kommunikálni, vagy igaz az a reklámos mondás, miszerint "Ha nincs mondanivalód, akkor énekelj!". Kerestem néhány izgalmas reklámot…..
Előfordulhat, hogy az ember úgy dönt: betöri a saját autójának jobb első ablakát. Az események szerencsétlen alakulása - kulcs és 8 hónapos gyerek bent, többiek kint - és egy nagy levegő után a szilánkokat szedegetve viszont már azon gondolkodik, hogy ki fogja ezt megcsinálni…..
Illy Mitaca - A vörös dög  Zsolti barátom - amióta csak ismerem - feketén issza a kávét. Igaz ő gyakran úgy ül a megbeszéléseken hogy van a kávé mellett még egy energiaital és egy üveg kóla is. Viszont az Illy-re esküszik, szóval nagyon vártam a tesztet.   Beléptem…..
A Lavazza bemutatótermében zavarbaejtően sok kávégép üldögélt és várt arra hogy válasszak. Mindegyik arcán az volt "Légyszi engem tesztelj!". Bár úgy mentem be, hogy nem EP rendszerű gépet szeretnék elvinni, a fehér EP950 addig mosolygott, míg ő nem nyert.  …..
A kacsa volt az első Nespresso gép a családban. Használtan lőttem a vaterán, Azt hiszem 9000 Ft volt és nagyon megérte. Némi tömítéscsere után most egy kollégámnál szolgál tovább.   Dizájn és kezelés Valószínűnek tartom, hogy ez a kávéfőző egy koffein függő…..
Amióta kávéfőzőket, kávégépeket tesztelek sok érdekes tapasztalattal lettem gazdagabb és nemcsak a gépekkel kapcsolatban. Elkezdtem megtanulni kávézni is, ami 10 év aktív függés után minimum meglepő.   Arra jöttem rá, hogy a kávé sok tekintetben hasonlatos a borhoz.…..
 Szinte copy-paste másolhatnám be az LB800-as posztot, tehát az EP800-nál inkább a különbségeket emelem ki. Például azt, hogy jobban néz ki...   Az EP800 ugyanakkora, így ugyanúgy elfér bármelyik konyhában mint a LB-s társa, de a fehér előlap kicsit szebbé teszi,…..
A Lavazza LB800 egy kicsi, könnyű és könnyen kezelhető kávégép, amely Lavazza Blue kapszulákkal működik. Gyakorlatilag ez a rendszer belépő modellje, amely korrekt kávét készít, de semmi egyéb különlegessége nincs.  Az LB800 - micsoda fantázianév - egyik nagy előnye,…..
 Baráti társaságban és fórumokon is felmerült már többször a kérdés: megéri-e kapszulás kávégépet tartani. Van, aki szerint csak divat és átverés, van aki pedig esküszik rá. Számoljunk utána és nézzük meg a dolgot praktikus és érzelmi oldalról is.   Kezdjük a…..
Pár órája élesítette a Google a market.android.com-ot, ami az Android Market desktop böngészőből is elérhető (vagyis szabadon hivatkozható) verziója. Azt most hagyjuk, hogy már az induláskor egy sor Google-accounttal rendelkező felhasználónak nem működött az oldal. A Google-nál…..
 Újabb fejezet kezdődött az állatkerti vízidisznók családregényében. Fruzsina és Roger nászából ugyanis a közelmúltban három kölyök született. Az apróságok az Állatsimogató szomszédságában található Dél-Amerika Házban, annak fűtött belső terében tekinthetők…..
 Ez egy fura, zavaros és zamatos ital. Bár tudnám, hogy hogyan lehetséges az, hogy tőlünk pár száz kilométerre még jól ismerik, mi pedig alig...   Azt hogy szeretem a török kávét a sógoromnak köszönhetem. Egy családi vendégség alatt főzött nekem és beleszerettem.…..
 Többszörös magyar barista bajnok ismerősömet faggatva már évekkel ezelőtt nyilvánvalóvá vált, hogy ideje lenne kihajítanom a szemétbe a régi, kotyogós kávéfőzőmet, még akkor is, ha egyébként kifejezetten szép. Kiszolgált sokáig, elfogadható minőségű, erős…..