Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mcfield194848

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Majdnem) szó szerint (kicsit szerkesztettünk rajta) idézzük Majoros művész úr szavait: Felhívtak kb egy hónapja az MTVA-ból (M1), hogy menjek egy műsorba szerepelni. Zenés műsor. Mondom oké. Leszervezték. Jövő hét, beszélgetés, külön nekem hívott vendég, előinterjú,…..
Amikor külföldre költözünk, nem csak országot, hanem nyelvet is váltunk. Elhagyjuk (legalábbis egy időre) az anyanyelv jelentette biztonságos területet és bizonyos mértékig újjászületünk egy új nyelvben és társadalomban. Szavazz a Határátkelőre a Goldenblogon - egy…..
Magyarországon jogilag engedélyezett a fröccs palackos forgalmazása, valójában azonban ún. tiltó adó van érvényben, mely literenként közel 500 forintos árhátrányt okoz a polcon és ezzel ellehetetleníti a palackozott fröccs értékesítését. Ruck Levente reagált a zipp.hu-n a…..
Mcfield194848 2010.07.06 22:39:58
1988 óta szorgalmaztam az Alföldi asztali borok dobozolását. Később több éven át itt eladhatatlan készletek születtek. A becsületesek lefőzették pálinkának.
Aki érti ezt a szakmát tudja, hogy rossz években nem lehet eladni a a gyenge bort, de tárolni sem tudják, mert nincs kapacitás.
Régen a pezsagőgyártás felszívta a gyenge, alig asztali borokat.
Még 1991-ben próbálkoztam a Kiskőrös-Soltvadkert környéki könnyű homoki fehér (rizling) és kék ( kfrankos, merlot) borok nem peszgőalap és szőlőlé eladását szorgalmazni, hiába. Senki nem hitt a dobozolt
Alukompozit FRÖCCS sikerében! Azt mondtát ez olyan mint a dobozos tej. Aztán a Plusz, Penny, Lidl lán behozta az olasz tablettás bort UHT dobozban!
Szerintem óriási üzletet elszartam! Csak nem volt pénzem egy töltősor bérlésére! És egy álló nemesacél kültéri tárolóra, némi gépészetre.
A bor kezelése alig különbözik a palackozáskor szokásos eljárástól (de ezt valószínűen jobban tudják nálam) A másik ötletem ingyen: itt a Dunántúlon, ahol most lakom Egri, Szekszárdi, Lesencetomaji borokat terítenek 1,5-5-10-literes kiszerelésben és fogy mint a cukor.
Jó a magánfogyasztónak és vendéglátósnak is.
Ingyen:
A dobozolt föccsöt nem a vendéglátósóknak kell eladni!
Sőt nekik semmit!
CBA, Penny, Lidl, Metro! -val kell tárgyalni tételarányos szállításról és fontos! legalább 40%
prontfizetés és maradékszámlázás.

Mezősi Ferenc