Regisztráció Blogot indítok
Adatok
El Bándy

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, sok volt az elmúlt napokban a Tesla kontent, de ez a hír azért eléggé mélyreható változásokat indíthat el az eddig trendekkel homlokegyenest szembemenve. Történetünk főhőse tavaly márciusban heves esőben a Teslájának a “tabletjén” próbálta beállítani az ablaktörlő intenzitását. A…..
El Bándy 2020.08.13 08:16:44
Igen, ez egy iroda. Egy méregdrága és kiborítóan ízléstelen iroda, egyenesen Kínából.Oké, tudjuk, hogy Kínának és a kínai gazdaságnak most (még) piszok jól megy. De hogy az európai és amerikai adósságválság kellős közepén, a recsegő-ropogó eurózóna, és a meredeken…..
El Bándy 2011.09.19 20:44:36
Merthogy a rendszám szerint itt van, nem Kínában, még csak nem is az oroszoknál, ráadásul rögtön egy GTI. De valahogy túlságosan ismerős ez az autó. Az a maszk, azok a fényszórók... Hát persze! Előző BMW 5-ösről vannak a lámpák, a hűtőrács pedig, ha jól sejtem, egy Golf 5…..
A mai napra öregmerci szerelgetést terveztem. Aztán öcsém hívott reggel, hogy tudok-e róla, hogy a hétvégi Mercedes-csillagtúra rajtja ma délelőtt van a Roosevelt Széchenyi téren (nem is tudom, átnevezték már?), mert éppen most voltak bent náluk a reggeli műsorban a szervezők.…..
El Bándy 2011.05.22 20:23:50
@LBL: Most mondja az asszony(könyvelő),hogy ha a nyugdíj mellett keresett béred nem nagyobb mint a min.bér akkor ok-s vagy.(A bér fölött kapott "zsebpénz"-ről meg ugyebár senki sem tud...:))
Megjegyzem én öntödében dolgozom és kiváncsi lennék,hogy a tányérsapkák nyáron napi 8 órában,hogy birnák a 40 fokos langy meleget és az 1200 fokos olvadt fémeket.És hát jéééé nálunk nincs szakszervezet meg korkedvezményes nyugdíj sem.Na hali...
El Bándy 2011.05.22 21:14:50
@LBL: Azt ugye tudod,hogy ezzel a kérdéssel elárultad magad,Te egy IDEALISTA vagy:)))Majd ha az Osztyapenkó szobor lépést vált akkor kapsz választ tőluk.
Jajj,de csúnya! Brutál Audi Coupe 2011.02.20 17:00:00
Még mindig nem jutott el az agyamig, hogy hogy lehet ilyet csinálni egy Coupe-val.... Talán az S1-et akarta utánozni? Vagy esetleg az NFSU2 alapján akarta egyedivé tenni..? Nem tudni, ellenben egy biztos: nagyon büntet. ..
  Közel egymilliárdos családi ház Kecskeméten  Jól néz ki, bár a galéria nekem nem nagypolgári. A pamacs esetleg Csöpp belvárosi tetőkert Dobszerkó a nappaliban 2001-es villa, hagyományos stílusban. Kívülről tényleg nem rossz. Eladó kalyiba egy…..
Illés Zoltán az MTI tudósítójának azt mondta: ilyen katasztrófa még sehol a világon nem történt. Néhány éve Korzikán egy alumíniumgyárból ömlött a tengerbe vörösiszap, de lakott területre még soha, sehol. Egészen tegnap kora délutánig, mikor a zagytározó gátszakadása…..